• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A101 ürünleri hakkında..

bende cem seramik tencere almak için gittim ama 9.30 da bitmişti sinir oldum
akşam aynısını tavasıyla beraber 49 liraya aldık saturnden çok mutlu oldum :16:
kafaya takmıştım:52:

bende cem seramik tencere almak için gittim ama 9.30 da bitmişti sinir oldum
akşam aynısını tavasıyla beraber 49 liraya aldık saturnden çok mutlu oldum :16:
kafaya takmıştım:52:

ben o takımı a101e ilk geldiğinde tereddütle almıştım. 2 tencere 1 tava. ama iyi ki de almışım çok iyi çıktı.
gerçi ben aldıktan sonra 2-3 kez daha geldi aynı takım :)
boşuna heyecan yapmışım :)

King blender seti geldi bu perşembe, benim doğrayıcım bozulmuştu, bayağı bi almaya niyetlendim ama tabikide yetişemedim. :19:

bu hafta nevresim takımı var kızım için almayı düşünüyorum alıp kullanan var mı kaliteleri nasıl acaba ??

seramik tencerelerini de dikey süpürgelerini de her seferinde kaçırıyorum. ne zaman geliyor dne zaman alıp bitiriyorlar anlamadım gitti.

ürünleri bime göre daha kaliteli.

Son düzenleme:
bu hafta bebek ürünleri var hamile olanlar bence bir gidip bakmalı ev eşyaları da var bu hafta çok çeşitli buldum ben yarın bi gidip bakıcam halı yıkama makinesi iyi midir acaba?

kızlar ya kandırıldık resmen,buraya a101 yeni açıldı seramik tavayı görünce açırmayım dedim eşimi yolladım aldı geldi seramiğini beğenmedim 1kaç saat sonra dikkatimi çekti cemin değil nero diye bi markanın tavasıymış:(

kızlar ya kandırıldık resmen,buraya a101 yeni açıldı seramik tavayı görünce açırmayım dedim eşimi yolladım aldı geldi seramiğini beğenmedim 1kaç saat sonra dikkatimi çekti cemin değil nero diye bi markanın tavasıymış:(

geri verin canım alırlar geri :34:

benim annem de bugün saten pamuk die çift kişilik nevresim takımı almış.. cok yumuşak ipek gibi ama sağlık açısından ve kullanımı nasıl bilmiyorum.. kullanan var mı daha önce saten pamuk

Kandırılma olayı değil nero zaten cem in firması yani sadece isim değişikliği var yoksa kalite aynıdır..Ama benim tavsiyem cem iyi bir marka değil seramik diye aldıklarımız beyaz teflondan başka bişey değil gerçek seramik olsa en az bu fiyatın 3 katı olması lazım.. Bakınız: Esse..

bizim burayada açıldı A101 çok memnunum,
bayağı bişey aldım.
kendime atlet çorap,eşime pijama,pilastik doğrama tahtası,elektrikli çükür süpürge,askılık...
gıda olarakta en çok pastırmasını ve eklerini seviyorum: ))

bim bize uzak cogu zaman a101den alıyoruz bizde..
bi ara bulasık deterjanı avrdı hala duruyormu 101 tablet ve makıne temızleyıcı hedıyelı cok memnun kalmıstım metal kutudaydı kutuyu kızımın toka kutusu yapmayı dusunuyorm ;)
sufleyı herkes metetmıs benım neden haberım yokkı ılgı alanımda degıl ondan sanırım ama severım denıyıcem kızlar ;))
yumusatıcısı peyniri deterjanalrı guzel ;)

Belirli aralıklarla güzel mutfak ürünleri geliyor özellikle cupcakeli ürünlerini beğeniyorum.
Suflesi tavsiye edilmiş, deneyelim görelim :)

Back
X