A101 ürünleri hakkında..

dekoratf ayna gelicek gidip almalıyım hemen

bide temizlik setinin fiyatı çok çok iyi alayım

kızlar A101 de satılan kazandibini denediniz mi? sütlü tatlı sevenler mutlaka denesin.. harika:) aslında tavukgöğsü kazandibi.. içinde tavuk lifleri var. çok güzel.. bak canım istedi şimdi..

kızlar A101 de satılan kazandibini denediniz mi? sütlü tatlı sevenler mutlaka denesin.. harika:) aslında tavukgöğsü kazandibi.. içinde tavuk lifleri var. çok güzel.. bak canım istedi şimdi..

cnm ben bir ara fena dadanmıştım a101 deki kazandibine.
ayrıca spangleside çok güzel.ama şimdilerde hem rejimden hemde taşındığım için a101 yakında yok.
yemeyenlere ve tatlı sevenlere tavsiye ediyorum deneyin.

Son düzenleme:
ben bugun oğlumam cadırdan aldım kızlar ben onu kucuk bişi beklerken baya buyukmus içine ben bile girebilirim yanı cok guzel fiyatıda uygun bence

kızlar çocuklar için şekilli tava gelecekti
bi arkadaş sormuş bitti demişler
ben başka bi a 101 e sordum oradaki çalışan bayan bu hafta gelmedi gelecek haftalarda gelecek dedi
alan oldumu veya sizin oralara geldimi:26:

aynı şeyleri bana da söylediler.. çalışanlardan birine sordum bitmiştir dedi diğerine sordum gelmedi dedi anlamadım gitti hemde sırf onun için gitmiştim :S

kızzzzzzzlarrrrrrr...
a101den aldığım jojoba marka lipgloss çok acııııııı
içinde bulaşık deterjani var sanki acayip deterjan kokuyor

aaaa ne kadar ucuz ürünler gelmiş bn ykın ama aklıma hiç gelmedı bakmak hemen almam lazım denız ürünlerınden teşk.

Cnt taytlarından aldım 4.95e cok ucuz piyasa fiyatının 3te biri oldugu icin kalitesiz biseydir diye düsünmüstüm ama cok güzel

9 haziran ürünlerinden plastik masa katlanır değil galiba değil mi kızlar

katlansa balkona almayı düşünüyorduk fiyatıda uygunmuş..

birde bikinilere bakacağım ben

Kızlar Şekilli Mini Tavaları Sordum Bugün Değl de Önümüzdeki Perşembe Gelecekmiş, Üretiminde Sıkıntı Olmuş Normalde Geçen Hafta Olacaktı Haberiniz Olsun Dedim ;}

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…