A101 ürünleri hakkında..

Bende bugun katalog urunu olan 90 li brid bulasik makinesi tableti aldim fosfatsizmis bakalim aksam deniycem umarim iyi cikar

Kizlar bugün gittim lav serisinin ürünlerin den aldim cok guzeller gördünüz mu

Iyi yikiyor ben normalde finish powerball kullaniyorum annemde denemisti begendi
Yinede sen bilirsin turkiyede uretilen bir urun arastir
40 li paketleri var 9 lira civari bi al dene
biraz baktım kimi de fransız diyor. bime güvenmiyorum orayıda beğeniyorlarmış. Ben ztn makineye kirli koymam bulaşıkları. Fairy kulandım koku yaptı bir tek finish quantumu beğendim oda çok pahalı diye almak istemiyorum birde brid i deniyim bakalım.

Ara ara gelen lav marka desenli çay bardakları piyasaya göre biraz daha uygun ben makineyede attım desenler çıkmıyor hanımlar

a101 karlıdağ tereyağ geliyor. Yemeklerimde kullanmak için almak istiyorum kullanan var mı?

Konuyu hortlatayim. Evet biz de aliyoruz cok guzel ama sadece yemekler icin tuzlu satiliyor

geçen hafta dolap gelecekti muftak için düşünüyodum 100 lira idi.kaçırdım inşallah tekrar gelir.o paraya tekzen de koçtaşa asla bulamadım zira.

Ben de ucuz diye elektronik tarti aldim. Her seferinde farkli cikariyor. Sabit bi yer belirledim once 7 kiloluk camaair deterjani koyuyorum dogru taryarsa ben de tartiliyorum. O kadar para verdim tekrar yenisini almaktansa deneme yanilma yapiyorum:))

evet kızlar ben a 101 i daha çok tercih eder oldum sizde durum nasıl bim hem çok kasvetli bana a 101 de çok uyguna geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…