A101 ürünleri hakkında..

a101 in sahibi bimin eski ortaklarından nerde bim varsa karşısına a101 kuruluyo sistem düzen aynı bim gibi

azul marka ağda bezleri süper:lepi:
bantın kalitesi çok önemli hepsi çekmiyor tüyleri
alıp çöpe attığımı bilirim.12 tane var içinde bunun
bacaklarımı ve kollarımı bütün aldım 3ünü kullandım
4kullanımlık yani :)
bişe daha söliyim.ağdasının yeşil rengini aldımsositososito

dün vakumlu hurçlarından da aldım
4tane geliyomuş 1ini ben aldım iştehihoyyyt

güzel şeyler var burda olsaydı alırdım şu plastik mikser kabından ama nasıl acaba kapağı çıkartılıp miksermi giriyor içinebilmiyorumkismile
onun gibi bir şeydir heralde

evet cnım o mısker kabındakı kapagı degıl de olcme kabı var o cıkartılıp ıcıne mıkser gırıyor

harıka bırsey hıc bır yer batmıyor :)

evet cnım o mısker kabındakı kapagı degıl de olcme kabı var o cıkartılıp ıcıne mıkser gırıyor

harıka bırsey hıc bır yer batmıyor :)

bende aldım,1 hafta önce ,,,çok uygun ,hemde kullanışlıı,,,ayran filan da yapıyorum onda benn mikserle,sıçramıyoo etrafa

indirim günü diye kalabalık olur zannedim 8:45 te kapısının önündeydim benden başka bekleyen yoktu gelen geçen bana baktı sabah sabah a101 önünde ne arıyorum diye.2 tane şarjlı süpürge aldım fiyatı dışarıya göre ucuz geldi ev hediyesi götüreceğiz.Yalnız tuhaf geldi zaten 2 tane süpürge gelmiş onlarıda ben aldım.Bimde evet az getiriyor ama en azından 5-6 tane oluyor.

Ben çok beğenmiyorum orayı. İki ürün aldım çürük çıktı.:bbo:
Bir daha da gitmedim.

iade etseydiniz iadede sorun çıkarmıyorlar
akşamüstü geçerken uğradık bizde parfümlü kolonyasından aldım hepsini sıktım bileğime mor,pembe,turuncu,yeşil woman&man karışıkkaklinialirimsmileben ennnn çok pembesini beğendim arkadaşa baksana bi sakız gibi kokuyo dedimm o da kulağıma güzelll kokular insanda farklı hisler uyandırıyor dedikaydirigubbakcemile3 sapıııııııkkaydirigubbakcemile2

paşabahçenin çukur tabaklarından aldım. daha öncede kek fanusu, deri görünümlü tepsi ve ekmek sepeti,nevresim takımı,ince yazlık elbise aldım çok ta memnunum hepsinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…