A101 ürünleri hakkında..

bikini aldimm 38beden cuk diye oturdu üstüme..en güzeli leopar desenli strapless bikiniydi.cicek desenliler hem model hemde renk olarak basitti.2 çeşit leopar vardi ama birisi acik digeri daha koyu renkteydi.ben acik olanini aldim:92:

şekilli tavalardan ablam bana almıştı kışın baya oldu ama. ben kullanmadım ablam izin vermedi yeğenime hediye o dedi bebeğim doğunca krep yapçakmışım onunla kullanışlımı bilmiyorum ama ozaman bayada vardı

bikini aldimm 38beden cuk diye oturdu üstüme..en güzeli leopar desenli strapless bikiniydi.cicek desenliler hem model hemde renk olarak basitti.2 çeşit leopar vardi ama birisi acik digeri daha koyu renkteydi.ben acik olanini aldim:92:

bende aldım aynı bikiniden ama benimkide koyusu açık rengi yoktu:97: olsun koyusuda çok güzell

bende bikini aldım çok güzel tam oldu 38 beden siyah aldım ben üstü desenli renkli değil.leopar desenli yoktu bizimkinde ama çok uygfun fiyatı her sene gelse bari:)))

kasanin yanındaki takılar 15 günde bir yenileniyor demislerdi bu hafta gelenleri aktuel ürünlerin icinde mi aricaz afişte yer almazdı aslında n'oldu bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…