- Konu Sahibi arasveannesi
-
teşekkür ederim. planı akşamdan canım ne isterse o şekilde uygulamak sanki daha iyi hem gözüm yemekte olmuyo hemde akşam hafif beslenmek daha dinç tutuyo beni... umarım 19 mayısa kadar bi 10 g gider....sanada başarılar dilerim ..Sana bu meşakkatli yolda başarılar dilerim menülerin çok güzel inşallah sağlıkla biran önce istediğin kiloya düşersin...
Evet yarın ne yiyeceğini bilmek gerçekten yardımcı oluyor çok iyi yapmışsın. Şimdi yeni başladığın için ilk 4 kg falan çabuk gider. Teşekkür ederimteşekkür ederim. planı akşamdan canım ne isterse o şekilde uygulamak sanki daha iyi hem gözüm yemekte olmuyo hemde akşam hafif beslenmek daha dinç tutuyo beni... umarım 19 mayısa kadar bi 10 g gider....sanada başarılar dilerim ..
Çok başlayıp bıraktım, ama tam ekim ayıydı sanırım 95 ile diyetisyene başlayıp yıl başında 85,7 yi gördüm sonra 3 ay malesef yapamadım 3 kg aldım. Şimdi onu da verip devam ediyorum bu sefer bırakmadan 69 a kadar devam.şimdi baktımda sen 15 kg ne zaman verdin.kilolarımız aynı sayılırmış ve ne uyguladın soylermisin..
yesilçaya pul biber konup içildiğini duymustum..karabiberide deneyecem..tesekkürlerÇok başlayıp bıraktım, ama tam ekim ayıydı sanırım 95 ile diyetisyene başlayıp yıl başında 85,7 yi gördüm sonra 3 ay malesef yapamadım 3 kg aldım. Şimdi onu da verip devam ediyorum bu sefer bırakmadan 69 a kadar devam.
Diyetisyene gidiyorum bi de yüzme ve zumba yapıyorum. Yemeklerimi 1 gün önceden pişiriyorum bende ne yiyeceksem.
Genel olarak neredeyse hiç ekmek yemiyorum. Diğer herşeyi dengeli veriyor eti bakliyatı sebzesi.
Bol su içiyorum bi de tane karabiberi 2-3 dk kaynatıp onunla yeşil çay demleyip içiyorum faydasını gördüm. Tavsiye ederim.
çok iyi gidiyo canım . şimdi sade yoğurt kaşıklamak zorunda kaldım :) oğlum önce istedi sonra yemedi .geri koymak yerine yedim ama bitki çayıda içiyodum o yüzden bişe olmaz bu seferlik dii miMerhaba canimmm kolay gelsin nasil gidiyor
Yogurtdam bisicik olmaz afiyet olsun❤çok iyi gidiyo canım . şimdi sade yoğurt kaşıklamak zorunda kaldım :) oğlum önce istedi sonra yemedi .geri koymak yerine yedim ama bitki çayıda içiyodum o yüzden bişe olmaz bu seferlik dii misen kaç kilosun
iyi olda gel beraber devam edelim.Yogurtdam bisicik olmaz afiyet olsun❤
Ben 92.7yle basladim yeni yeni 91.2dim pazar gunu ama sonra hastalandım canim grip bogazlarimda enfeksiyorn olustu makarna disarda ekmek arasi falan yedim yemek yapcak halim yoktu osekilde beslenmek zorunda kaldim biraz iyilesym yeniden baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?