Tempolu Yürüyerek Zayıflayanlar

yav bi de yürümeseler nolacaklar, düşün artık, bir de öyle bakmak lazım olaya:) şaka bir yana o dediğiniz bira göbekli sürekli tıkınan Almanlar şişko tabi de, yürüyüş ya da koşu yapanları sırım gibi valla. hem onlar domuz yiyince domuz gibi oluyolarsa biz de dana yiyince dana gibi oluyoruz, dana, domuzdan daha büyük bi hayvan üstelik:)))

Yok ya domuz eti çok ayrı bir şey, çok yağlı, fazla kilo aldırıyor :KK70: vallaha ben dana da yemiyorum et yemem ama heuheuhsırnaşık şey gene dana gibiyim :KK70:

o zaman hadi yürüyüşe, danadan kuzu boyutuna inene kadar yürüyelim, gel, ben seni götüreyim:)) burda olsan tutar götürürdüm valla. çıkıyorum şimdi, yürüyim de biraz kilo vereyim:)

2 ay diyet yaptım ve bu sürede haftada en az beş gün günde bir ila bir bçk saat yürüdüm tempolu.. çok kalori kısıtlayamadığımdam ve diğer sporlara kıyasla daha hafif olduğundan yürüyüşü seçtim.. kesinlikle hepimize tavsiye ederim.. hala haftada en az 2 gün yürüyorum..

bu arada kızlar ben yürüyüşe başlamadn önce hiç sevmezdim.. başta zorla çıktım azimliydim çünkü zayıflama konusunda.. sonraları baya bi alıştım ve keyif almaya başladım.. yani istemeseniz de ilk başlarda poponuzu kaldırın zorla, sonra zorlamadan da oluyo.. her şeyin başı alışkanlık..

ben de başlayacağım arkadaşlar yarın itibariyle,beni de gaza getirdiniz.1 hafta sonra bakalım incelme olur az da olsa.

gerçekten yürüyüş kısa sürede bacakları falan inceltiyor.okuldan kaçtığım zamanlar bol bol yürürdük bacaklar acayip erimişti :dance: :dance:

Herkese merhaba a.s.Benim de favori sporum tempolu yürüyüş.Yürümeyi ve koşmayı çok seviyorum. Beni gerçekten rahatlatıyor, yaparken çok da keyif alıyorum.Zayıflatmasının yanında sağlık açısından da çok önemli bence. Geçen hafta diyete başladım.Aslında yediklerime çok dikkat etmedim, hemen hemen normalde yediklerim adar yedim ama gün aşırı 45 dakika yürüdüm. Hızıma göre 4 - 5 km arasında değişti.Bir haftada 1 kilo verdim ve bence yürüyüş sayesinde oldu.
Bunun dışında Mehmet Öz'ü çok severim , o da programında bahsetmişti ;Uğur Dündar da Doktorum'a katıldığında söylemişti : sporcular için değil elbette ama sağlıklı olmak için spor yapan insanlar için en faydalıları tempolu yürüyüş ve ağırlık çalışmakmış.

4 Ekimde 40 dakika - 5 Ekimde 60 dakika tempolu yürüdüm - 6 Ekim yani bugün çıkıyorum şimdi :eek: sonunda kilo vermeye başladım :lepi:

o zaman hadi yürüyüşe, danadan kuzu boyutuna inene kadar yürüyelim, gel, ben seni götüreyim:)) burda olsan tutar götürürdüm valla. çıkıyorum şimdi, yürüyim de biraz kilo vereyim:)

Ben naparsam yapim hep dana kıvamındayım kaydirigubbakcemile3
Allahtan etrafımda danasevergiller varda çok sorun olmuyoropuyorumnanaktan
Yürüyüş yaptığım halde böle:1shok:
Bİ de dikkat etmesem bi gergedan bi mamut Allahım sen koru ya :Saruboceq:
Çok dertliyim bildiğin takıntı oldu bu dana sendromu bende
:hulya:Tıp ilerliyo felan diyolar yapın bi hap zayıflayalım artık bu ne ya alsanaalsanasmile
Metabolizmam olacak yavaş oluşumu da kınıyorum burdan bi çalış artık :eek:klava:

4 Ekim 40 dakika - 5 Ekim 60 dakika - 6 Ekim 60 dakika - 8 Ekim 60 dakika :dance:

Son düzenleme:
bende yürüyüşle 8 kilo verdim şuanda 59 kiloyum.aslında güzel bir sonuç ama ben 55 olmak istiyorum çünkü boyum 1.58 yürüyüşü 2 aydır bıraktım ama yarın yen iden başlıycam geri kalan 4 kiloyuda vermek istiyorum. inşallah bayrama kadar 2 kilo veririm.küçük çocuğum olduğu için herzaman yürüyüş yapamıyorum havalar bozuk gitmez umarım bu hafta

çalışırken çok zor oluyor yürüyüş yapmak eskiden yürüyordum faydasını görmedim değil ama şimdi zaten işte yoruluyorum bide yürüyüş çok zor geliyor :KK43:

iki sene once yani okula gittigim zmn, gunde en az 40 dakk en fazla 60 dakka yurudugum zmnlar oluyrdu, farketmeden bacakkaslarim gelismis ve bacaklarim incelmisti fakat kilomda hic bir degisme yoktu, buda cok harikaydi... simdi bir senedir arabam var ve ise basladigim zmn ne yurus kaldi nede guzelim kaslar...

eczreyrey'in dedigi gibi calisinca kolay olmuyor egzersiz yapmak.. ama bizim is alanimizda iyi, hep ayaktayiz ve kosturuyrz ;-)

Ben de çok seviyorum aslında yürümeyi...
Geçen seneye kadar deniz kenarında yaşıyorduk ve eşimle hemen her akşam çıkardık yürüyüşe, tabii tempolu.Çok ta faydasını görmüştüm.
Şimdi doğudayız, burda çıkıp yürüme şansım pek olmadığından koşu bandı aldık, beni düzene sokacak bişe lazımdı.
Burda hem sohbet edip,bilgilerimizi paylaşalım, hem de yürüyüş raporlaması ile motive olalım :KK9:
Kimler yapıyor düzenli yürüyüş :)))

iyide şekerler var zaten yürüyüşle zayıflama grubumuz

ben de cok sevıyorum yuruyus yapmayı.
2008 senesınde, mart-haziran arasında, duzenlı yuruyus ve dıyet ile 3 ayda tam 15 kılo vermıstım.
hala da kilomu korumaya gayret edıyorum, 5-6 kilosunu geri aldım ama sanırım yaza yine veririm.

kışın yuruyus yapamıyorum ve bunun sonuncunda da kilo alıyorum..

herkese tavsiye ederim yuruyusu.
sihirli formül bu...

bende yürüyüşle 8 kilo verdim şuanda 59 kiloyum.aslında güzel bir sonuç ama ben 55 olmak istiyorum çünkü boyum 1.58 yürüyüşü 2 aydır bıraktım ama yarın yen iden başlıycam geri kalan 4 kiloyuda vermek istiyorum. inşallah bayrama kadar 2 kilo veririm.küçük çocuğum olduğu için herzaman yürüyüş yapamıyorum havalar bozuk gitmez umarım bu hafta

Cnm sen ne kadar surede verdin.

Yürüyüş en iyi spor bence .Geçen yıl hergün düzenli olarak yürüyoduk 2 arkadaşımla ama bu yıl saldık ve üçümüzde kilo aldık.Okul, sınavlar derken vakit olmadı pek. Ama yeniden balıycam.Bel bölgem ve bacaklarım incelmeli :KK52:

bende su sıralar gunde 10 km yuruyorum ama nedense kılo vermek yerıne aldım yedıklerımede cok dıkkat etmeme ragmen neden boyle oldu anlamıyorum galıba vucudum su toplamıs dıye dusunmeye basladım artık yada kas yaptım

X