ohh süper o zaman yemın torenı cok gurur verıcıymıs kaçırmak ıstemıyorum ınsss gıdebılırımmm ya :2::44:
Ederler tabi orda saglik karnesi veriyolar ztn
Ben çok isterdimama gidemeyeceğim Ailesini ailem tanıyor hem utanırım hem de babam göndermez İnş. sen gidersin canım
O yuzden arayamazlar degilmi.. seninki ne zaman aramisti canım 2.gun arayabilirlermi
Bnm erkek arkadasina 2.5saatlik yola 2gun vermisti.ama askeriyede mantik olmadigi icn.2 verir sanirm.yada 3.tc sini biliyosn e devletten bakabilirsn
Bu saatten snra aramasi zor ztn.gec yatarlar byk ihtimal bgn ztn.ertesi sabah 7de aramisti.hala sivil kiyafetleydi islemleri bitmemisti.aradignda ck masum sasirmis bn nerdeyim modunda bi sesle karsilasmistm.bn nie geldim ne scma ne gerek vr fln diodu
Bu saatten snra aramasi zor ztn.gec yatarlar byk ihtimal bgn ztn.ertesi sabah 7de aramisti.hala sivil kiyafetleydi islemleri bitmemisti.aradignda ck masum sasirmis bn nerdeyim modunda bi sesle karsilasmistm.bn nie geldim ne scma ne gerek vr fln diodu
inş tatlımmm bende cook gıtmek ıstyrmmm bakalımm allahım yardım etsınde gıdebılıyımm
Kıyamam yaa şimdi nasıl düşünceler icerisindedir kimbilir
kesnlıkle bende bırıne sordum bana dedi ki Kasımdan mayısa kadar olan ayların günlerini topla askere gittiği yere kaç gün yol izni verdiklerini öğren o yol iznini çıkar izin kullanmayacaksa tabiki 1 gün de normal düş bunu yapınca ne sonuc cıkıcak acaba :)
Kiizz sasirmistirlar nereye dustum boyle diyee.. ah biz hic susmadan konusurduukkk nasil ariyorum sevdicegimii
Bilmem ki T.c' sini :26:
Canım ben topladım kasımdan Mayısa kadar 168 gün çıktı :26: Kasım'ı 6 dan sonra aldım ama
hadi kızlar tekrar tekrar allah kavuştursunnnn ararlar arıcaklar dayanın o telefonlarınız son seste olsun ok kalabalık oluyor ilk günler arama olaylarında zorlanıyolar zaten bi de duymamazlık etmeyinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?