93/4 asker yarenleri :)

Etrafi izleyip anlamaya calisiyolardr.bnde dusunuyodm napiodr ne ediyodur yemekler nasildr fln die..beklemekte zor.hele ilk gun berbattt gecer.telefonu ayirma yanindan.cnku kacirdignda bi dahaki aramasini beklemen lzm.ve acmadgnda koyar askere..aradigi saatleri ztn bilirsin zamanla.yakinsa ziyaretede gidebilirsn

Hayatta ayirmam hep yanımda.. dedi zaten o teledon bikere diiit yapicak :)

off bırısınınkı aramışş kısa dönemmiş oda yatıcaak yeeer yok demiş off ya :'( bizde hergun gorusrr her dakıka konsrdk gıdene kdrda telefondaa konstkkk dusun smdı çok buyuk boşluktayımm:5::5::5::5:

Üzülme koskoca askeriye bulurlar yaticak yer yaa hem seninkinin orda oldugu be malum :( kiyamamm b sbh olsun bak nasıl sevinceksin arar aramaz buraya gelip haber verelimm..

çook sağol telefonn dibimde arkadaşlarım arıyo kapatın meşgull çalmasn dıyorum off off:30:

o mesgul calmasın hep var bak benı annem arıyo hala daha 6 ay oldu dıyom kapat kapat :9::9::9: mesaj at :9::9: arıyolar ne zman arıcaklarıda bellı olmuyo valla dusa bıle telefonla gırıyorum su kabı aldım :9::9: calar dıye kı kac kere geldı basıma yanı dustayken aradı :9::9:

Üzülme koskoca askeriye bulurlar yaticak yer yaa hem seninkinin orda oldugu be malum :( kiyamamm b sbh olsun bak nasıl sevinceksin arar aramaz buraya gelip haber verelimm..

Cansın:43: Bi arasa yaa cok mrk edıyorum ıyımı dıe oyle orada değildirde gec gırdı 3 de mıllet sabahtan geldıyse falan ıllakı arıycaak ogrencemm . Tamam mutlaka yazalım canm buraya ztn artık ne olursa burada yazarız:1::1:

efendim ?? benimkisi bugün gitti 93/4 Kısa dönem :26:

hii kısa dönemmm anladımm :) uzun dönem sandım çünkü benimde 5 ay falan ya dedim bizim devreden misin diyeee :):) valla askerinle konuşunca onlara söylüyolar sen hesap yapsanda karışıyo yol izni bilmemnesi sana şafağını söyler direk o şekilde burda ayarlarsın kaçıyo tarihler mesela ben şuan fazla sayıyorum askerim daha az sayıyo izinler onlar bunlar derken kaçıyo gidiyo kaba taslak bi şafak at sonlara yakın zaten tam tarihi belli olur canım allah kavuştursun şimdidennn :nazar::72:

Cansın:43: Bi arasa yaa cok mrk edıyorum ıyımı dıe oyle orada değildirde gec gırdı 3 de mıllet sabahtan geldıyse falan ıllakı arıycaak ogrencemm . Tamam mutlaka yazalım canm buraya ztn artık ne olursa burada yazarız:1::1:

Benimkide 1de girdi ayy o sıkıntıya gelemez bağırıp çağırsn kolaysa ordada akillanicaklar en cok ona seviniyorum anlayalim Kiymetimizi :)

hii kısa dönemmm anladımm :) uzun dönem sandım çünkü benimde 5 ay falan ya dedim bizim devreden misin diyeee :):) valla askerinle konuşunca onlara söylüyolar sen hesap yapsanda karışıyo yol izni bilmemnesi sana şafağını söyler direk o şekilde burda ayarlarsın kaçıyo tarihler mesela ben şuan fazla sayıyorum askerim daha az sayıyo izinler onlar bunlar derken kaçıyo gidiyo kaba taslak bi şafak at sonlara yakın zaten tam tarihi belli olur canım allah kavuştursun şimdidennn :nazar::72:

Sizin devreden değilim ama kavuşma tarihlerimiz birbirine yakın :16: Söyler arayabilirse inş. :5: Sağol bebeğim senide Allah Askerine kavuştursun :72:

kızlarrrrr saat 00.00 olduğuna göre daha siz şafakları ayarlayamadınız ama olsun bi gün daha düşün ayttt :72::72::72: attı şafaklar hadi bakalım hayırlısıyla başladınızz attırdınız huhuuuu :21::21::32::32: :nazar::72:

Benimkide 1de girdi ayy o sıkıntıya gelemez bağırıp çağırsn kolaysa ordada akillanicaklar en cok ona seviniyorum anlayalim Kiymetimizi :)

Benimkisi de hiç lafını çekmez, sıkıntıya gelemez, inatçıdır o inatçılığını askerde hallederler inş. yanıma pamuk gibi döner :9: Anlasınlar kıymetimizi :19::23:

Sizin devreden değilim ama kavuşma tarihlerimiz birbirine yakın :16: Söyler arayabilirse inş. :5: Sağol bebeğim senide Allah Askerine kavuştursun :72:

ay evet ne guzelll :) ararlar ararlar sıkıntı yapmayınn ah be benım ılk gun kımsem yoktu boyle bılen eden :9: taa buldugumda burayı 1 aylık falandı yanı oyle dıyım :9: aramadı dıye gebermıstım aglamaktan benı artık bıtrdı aramıyo falan ne bılıyım iğneler onlar bunlar yerler kıyafetler ugrastıklarını amaan neler neler hıssetmıstım sımdı guluyorum halıme :9::9: sızd boyle olcaksınız bı bakcaksınız oho kac ay gecıyo sonra aa ılk gun boyleydı falan anı ya asırı guzel derecede anı olarak kalıyolar gercektende acıtıyo ınsanı suan ama gecıyo

Back