93/4 asker yarenleri :)

Bende gidemiyorum canim ne yapalim uzulme bana ondan baska kimse mesaj bile atmiyoorrduu keske dertlesicek biri olsa arkadaslarim beni anlamiyor

Ahh canım benim, burada hep birlikte konuşur dertleşiriz. Hepimiz şafak sayarız, Yaşasın Şafak Kardeşliği

o girişidir e devlt şifresi varsa sevgilinin baak sevk başlangıç tarıhı önmlii giriş gunu değil cnm:44:

Hiç bilmiyorum sevk tarihi nasıl oluyor canım :26: sülüsünde 06.11.2013 yazıyor bugün başlamıyor mu ? :26:

Hiç bilmiyorum sevk tarihi nasıl oluyor canım :26: sülüsünde 06.11.2013 yazıyor bugün başlamıyor mu ? :26:

allah kavustursun oncelikle.bi sevk tarihi olr bide teslim tarihi.gitcegi yere gire sevk tarihiyle teslim tarihi arasina 1-2gun koyar yol hesabi yani.sn safagi teslim tarihinden deil sevk tarihinden baslatcaksn.nereye gtti askern?

Sorucaz arrtık bızmkılerde ılk gunler bilmez gercıı

Benimkisi sayarsak bitmez kafasında canım :26: bana sordu dün bende 30 nisan gelişin dedim bir "nee " deyişi vardı ki sorma. Hatta kızdı bana askerlikten bahsetme, sesini duymaya aradım pişman ediyorsun adamı dedi çok asabi bu günlerde

allah kavustursun oncelikle.bi sevk tarihi olr bide teslim tarihi.gitcegi yere gire sevk tarihiyle teslim tarihi arasina 1-2gun koyar yol hesabi yani.sn safagi teslim tarihinden deil sevk tarihinden baslatcaksn.nereye gtti askern?

İşte oda 04.11.2013 ama belirliı bi şafak ne söylıyen yok takılı kaldık acemiyiz hihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…