Benimkisi sayarsak bitmez kafasında canım :26: bana sordu dün bende 30 nisan gelişin dedim bir "nee " deyişi vardı ki sorma. Hatta kızdı bana askerlikten bahsetme, sesini duymaya aradım pişman ediyorsun adamı dediçok asabi bu günlerde
arıyamadıemınim imkan olmamıştır ahh ahh çoook özledimmm şimdiden allah sabır versin ölü gibiyim
Benimkisi sayarsak bitmez kafasında canım :26: bana sordu dün bende 30 nisan gelişin dedim bir "nee " deyişi vardı ki sorma. Hatta kızdı bana askerlikten bahsetme, sesini duymaya aradım pişman ediyorsun adamı dediçok asabi bu günlerde
allah kavustursun oncelikle.bi sevk tarihi olr bide teslim tarihi.gitcegi yere gire sevk tarihiyle teslim tarihi arasina 1-2gun koyar yol hesabi yani.sn safagi teslim tarihinden deil sevk tarihinden baslatcaksn.nereye gtti askern?
Allah kavustursun.ilk gun arayamazlar genelde.kamuflaj dagitimi giris islemleri asilar saglik kntrolleri fln .ck kalabalik oluyolar ztn .gec yatarlar bgn islemlerden ztn.
Alttan alma sırası bizde artikk bebegim..
Allah kavustursun.ilk gun arayamazlar genelde.kamuflaj dagitimi giris islemleri asilar saglik kntrolleri fln .ck kalabalik oluyolar ztn .gec yatarlar bgn islemlerden ztn.
12 ağustosta askere gitti eşim 13 eylülde yemin töreni oldu (ben gidemesem de)
bugn sninki arıyabildi mi cnm gergin haklıda boşver kırılma sen..
Bizde, genelde ben alttan alıyorum canım
benimkine yol izni 1 gün verdiler ..
Ayni tarihler:)12agustos sevk 14agustosta teslim oldu 13eylulde yemin toreni.bn yemin torenine gttm ama tabiki bulmak tanimak imkansizdi
Muğla - Merkez'e gitti tatlımHiç bahsetmedi benim inatçı keçi ondan :26: İstanbul'dan Muğlaya kaç gün verirler ki ?:26:
Ben askerden önce alttan almazdim su 1 aydir ben alttan alıyorum o uzulmesindee
ohh süper o zaman yemın torenı cok gurur verıcıymıs kaçırmak ıstemıyorum ınsss gıdebılırımmm ya :2::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?