93/4 asker yarenleri :)

Alttan alma sırası bizde artikk bebegim..

arıyamadı emınim imkan olmamıştır ahh ahh çoook özledimmm şimdiden allah sabır versin ölü gibiyim

Allah kavustursun.ilk gun arayamazlar genelde.kamuflaj dagitimi giris islemleri asilar saglik kntrolleri fln .ck kalabalik oluyolar ztn .gec yatarlar bgn islemlerden ztn.

bugn sninki arıyabildi mi cnm gergin haklıda boşver kırılma sen..

allah kavustursun oncelikle.bi sevk tarihi olr bide teslim tarihi.gitcegi yere gire sevk tarihiyle teslim tarihi arasina 1-2gun koyar yol hesabi yani.sn safagi teslim tarihinden deil sevk tarihinden baslatcaksn.nereye gtti askern?

Muğla - Merkez'e gitti tatlım Hiç bahsetmedi benim inatçı keçi ondan :26: İstanbul'dan Muğlaya kaç gün verirler ki ?:26:

bugn sninki arıyabildi mi cnm gergin haklıda boşver kırılma sen..

Yok aramadı bebeğim, birliğe teslim olmadan mesajlaştık o kadar arkadaşı var onlarda kaldı 2 gün önceden gitti :26: Telefonunu arkadaşına bıraktı :26:

Muğla - Merkez'e gitti tatlım Hiç bahsetmedi benim inatçı keçi ondan :26: İstanbul'dan Muğlaya kaç gün verirler ki ?:26:

Bnm erkek arkadasina 2.5saatlik yola 2gun vermisti.ama askeriyede mantik olmadigi icn.2 verir sanirm.yada 3.tc sini biliyosn e devletten bakabilirsn

ohh süper o zaman yemın torenı cok gurur verıcıymıs kaçırmak ıstemıyorum ınsss gıdebılırımmm ya :2::44:

ohh süper o zaman yemın torenı cok gurur verıcıymıs kaçırmak ıstemıyorum ınsss gıdebılırımmm ya :2::44:

Evet ck guzel oluyo.ama o kdr askerden tanimak bulmak imkansiz oluyo.bn yemin toreni baslamadan taburlarin arasnda kosturmustm bulucam die:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…