ay evet ne guzelll :) ararlar ararlar sıkıntı yapmayınn ah be benım ılk gun kımsem yoktu boyle bılen edentaa buldugumda burayı 1 aylık falandı yanı oyle dıyım aramadı dıye gebermıstım aglamaktan benı artık bıtrdı aramıyo falan ne bılıyım iğneler onlar bunlar yerler kıyafetler ugrastıklarını amaan neler neler hıssetmıstım sımdı guluyorum halıme sızd boyle olcaksınız bı bakcaksınız oho kac ay gecıyo sonra aa ılk gun boyleydı falan anı ya asırı guzel derecede anı olarak kalıyolar gercektende acıtıyo ınsanı suan ama gecıyo
ay evet yaa 1 gün bitttiama gel bide onlara soooooor
ayy canım benim kıyamam sanaBende bu aralar aklına gelmiyorumdur, belkide uzaklaşır benden korkusuyla duruyorum, bizimki sevgisini çok belli eden birisi değil, sevdiğini bilirim üzülmeme hiç dayanamaz ama çokta üstüme düşmez :26: inş. askerlik değiştirir benim haytayı inş. askerlerimiz döndükten sonra bu forumda birlikte güler anlatırız bu hallerimizi
hepinize merhaba arkadaşlar.. öncelikle Allah sağ salim kavuşmanızı nasip eder inşallah.. canım sanırım senin erkek arkadaşın manisada ve henüz görüşememişsiniz.. benim nişanlımda acemiliğini manisa merkezde yapmıştı o yüzden konuya dalıverdim kusura bakmayın.. sana merak etme demek için girdim.. çünkü manisadaki birlik çok çok büyük bir yermiş.. en azz 5000 askerin olduğu bir yermiş.. haliyle hem acemiler , hem kartının olmayışı , hem oradaki işlemler gecenin bir vaktine kadar sürüyor.. o sebeple arayamamıştır.. yarın muhakkak arar sakın canını sıkma
Cansınnn Allah razı olsun yaa aşırı merak edıyordumm.. Beklıycem yarınııSizede az kalmış anladıığım kadarıyla Allah tez vakıtte kavuştursun sizide şuanda nerede askerin :)
haha valla benımkıde oyleydı ama ohoo sımdı ask bocegı oldu tabı ılk baslarda oldusımdı o kadar degıl amam tabıkıde oncelıkle o kadar buyuk bır hayranlık ve saygı olusuyo kı ılıskıde sonucta sen beklıyosun yanı onu onun yapmak zorunda oldugu bısey ama senın degıl ama surası acı bı gercek ne oursa olsun sna patlıyolar ben bıldıgın hanı hala daha bazen allahım sabır ver dıyorum boyle canı sıkkın bı de anlatmıyo ama canının sıkkın oldugunu sen hanı telefonda alo de ne bıcım alo dedın dıye bıle sorun yaratıp hanı nerden patlıcaklarını sasırabılıyolar ondan dengesızce kavga sebebı yaratırsalar falan sakın sakın uzulmeyın noluyo neden kavga ettık dıye dusunmeyın ertesı gun gecıyo cunku
aminnn canım inşallahhh... nişanlım acemiliğini manisada yaptı.. ustabirliği İstanbul esenler.. çok şükür yolu yarıladık
aminnn canım inşallahhh... nişanlım acemiliğini manisada yaptı.. ustabirliği İstanbul esenler.. çok şükür yolu yarıladık
İnş. benimkisi de aşk böcüğü olurBen yandım o zaman trip atar kesin, daha gitmeden 2 hafta önceden başladı tripleri Asabileşti, birde duygusallaştı İnş. ertesi gün geçer öfkesi öyle bir durum olursa. Desene sabır taşı olucaz onlar askerden dönene kadar :26:
İnş. benimkisi de aşk böcüğü olurBen yandım o zaman trip atar kesin, daha gitmeden 2 hafta önceden başladı tripleri Asabileşti, birde duygusallaştı İnş. ertesi gün geçer öfkesi öyle bir durum olursa. Desene sabır taşı olucaz onlar askerden dönene kadar :26:
Hayatta ayirmam hep yanımda.. dedi zaten o teledon bikere diiit yapicak :)
bizdede tam tersi ben daha triplii o alttan alan kurban olurum onaa ya şimdi kim bilir napıyolar allahımm ıyı ınsanlarla ıyı komutanlarla karşılaştırsın dua edelım valla :18:
:))telefon caldimi kosuyorm fln :))aninda aciyosn teli ztn:)
maşallah sizeohh ne guzl keşke bnmkıde istanbulda yapsaydı ustasını :)
ne kadar güzel Allah kavuştursun :) İstanbul'da mı oturuyorsunuz peki :)
:))telefon caldimi kosuyorm fln :))aninda aciyosn teli ztn:)
sağol canım darısı sizlere inşallahhhh...evet çok şükür çok rahat bir askerlik dönemi geçiriyor.. manisada da rahattı sadece onun gittiği dönem yani ağustosta orası çoook sıcaktı biraz kararmıştı onun dışında onları yormuyorlardı.. işte birde yemin törenine hazırlık yapıyorlar v.s..
sağol canım sizleri de Allah kavuştursun.. maalesef ki ben İstanbul da değilim.. taaaa Trabzon'dayım
anladım canımm o yüzden istanbula düşmüş demek ki.. Biz istanbulda oturuyoruz ama kütüğü kayseri. Bide kütahyada asker suan.. istanbula düşme olasılığı %50ymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?