Merhaba kızlar :) benim sevgilim Kasım'in 4unde Kütahya merkez e gidiyor Havacı :)
Zaten havasindan geçilmiyordu sipanin :))
Kendisi 92li ama tecil ettirmistik simdi bu askerlik hep engel oluyor hersey icin.. bir an once gidip gelecek insallahhh cook ozlucem cok
93/4 yarenleer varmı aranızda burda buluşalım bizde :)
Hayırlısı olsun canım..
Allah tez zamanda sağ sağlim kavuştursun hepimizi..
Ben 93 /1 im ama topiğine uğrarım..
Uzun dönem mi yapacak.. ?
Amiin sende tez zamanda kavuş inşallah canim
Evet uzun dönem
Amin.. :)
Çok zor asker beklemek..
Yapan için ayrı zor ..
Bekleyen için apayrı..
Allah sabır versin hepimize...
Merhaba kızlar :) benim sevgilim Kasım'in 4unde Kütahya merkez e gidiyor Havacı :)
Kendisi 92li ama tecil ettirmistik simdi bu askerlik hep engel oluyor hersey icin.. bir an once gidip gelecek insallahhh cook ozlucem cok
Şimdiden Allah kavuştursun canım benim sevgilimde eylülde gitti. Çok zor vallahi Allah hepimize bool sabır versin.
93\2 yiz biz de şimdi bunlar benm neyim oluyor :) ?
Allah kavustursun askerlik zor asker beklemek daha zor sagsalim kavusalım da askerlerimize baska birşey istemem
Allah kavuştursun canım şimdiden, gitmeden önceki son günlerinizi iyi değerlendirin. Biz zamanında yapamamıştık sonradan çok üzüldük ama neyse ki dağıtım izninde telafi ettik
93/3 yareniyim ben de, yakında dolar burası da merak etme
Bizim topiğe de bekleriz, alt üst herkes var bizde
Amiinn butun askerlerimiz sag salim gelsin insallah canim benim :)Şimdiden allah kavuştursun canım
Kolay degl ama sevince insan herşeye katlanıyo
Sag saglim bitirip gelmelerini nasip etsin Allah
Suanlik Kütahya usta birligi istanbula dusmesi cok yuksek :) amiinn hepimiziVay be has torunlarım geliyorrrrşansınıza askerlikte düştüüü :) umarım güzel yerlere çıkar az bi zamanınız kaldı şimdiden Allah kavuştursunnn
Aminn tatlim :)merhaba :)
bizimki de 93-3 yani sizden bi öncekilerden
güle güle gitsinler
güle güle gelsinler inşallah
Cookk zorlanicam cok alistim ben onaTorunlarımız gelin artık yolunuzu bekliyoruz
Torun torun ötmez borun
Şaka bi yana bende şubatta 93/1 olarak kasımda gidecek Tüm Askerlerimize Allah yardım etsin diyorum,Sizleri de Allah kavuştursun.baştan geçmicek gibi gelsede ilk bir hafta cidden zor olsada her şey yoluna girince alışmasa da alışıyo insan mecburen.Hepinizi Allah kavuştursun
biz gidiyoruz siz geliyorsunuz yani
hiç kolay olmayan bi dönem kızlar inşallah herkes sağ salim kavuşur sevdiğine ve bir daha hiç ama hiç ayrılmazsınız
öylede olsa böylede olsa bir şekilde geçiyor zaman unutmayın en önemlisi en az hasarla atlatmanız
Allah kavuştursun herkesi
93\2 yiz biz de şimdi bunlar benm neyim oluyor :) ?
Allah kavustursun askerlik zor asker beklemek daha zor sagsalim kavusalım da askerlerimize baska birşey istemem
Amin canım senide kavustursun senin topigede gelirim hele bi gitsin benim ask :)
Amiinn butun askerlerimiz sag salim gelsin insallah canim benim :)
Suanlik Kütahya usta birligi istanbula dusmesi cok yuksek :) amiinn hepimizi
Aminn tatlim :)
Cookk zorlanicam cok alistim ben onainsallah alisirim saol canim aminn
Alttan alma sirasi bizlerde artik canim :) sagol güzel dileklerin için :)
Amiiinnn kavusucaz tabi emanet ettik alicaz Allahin izniyle :)
hadi artık gelin 93-4lerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?