93/4 asker yarenleri :)

hilal1108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.493
10
88
İstanbul
Merhaba kızlar :) benim sevgilim Kasım'in 4unde Kütahya merkez e gidiyor Havacı :)
Zaten havasindan geçilmiyordu sipanin :))
Kendisi 92li ama tecil ettirmistik simdi bu askerlik hep engel oluyor hersey icin.. bir an once gidip gelecek insallahhh cook ozlucem cok
93/4 yarenleer varmı aranızda burda buluşalım bizde :)

Hayırlısı olsun canım..

Allah tez zamanda sağ sağlim kavuştursun hepimizi..

Ben 93 /1 im ama topiğine uğrarım..

Uzun dönem mi yapacak.. ?

Şimdiden Allah kavuştursun canım benim sevgilimde eylülde gitti. Çok zor vallahi Allah hepimize bool sabır versin.

Şimdiden allah kavuştursun canım
Kolay degl ama sevince insan herşeye katlanıyo
Sag saglim bitirip gelmelerini nasip etsin Allah

Allah kavuştursun canım şimdiden, gitmeden önceki son günlerinizi iyi değerlendirin. Biz zamanında yapamamıştık sonradan çok üzüldük ama neyse ki dağıtım izninde telafi ettik
93/3 yareniyim ben de, yakında dolar burası da merak etme
Bizim topiğe de bekleriz, alt üst herkes var bizde

Vay be has torunlarım geliyorrrr şansınıza askerlikte düştüüü :) umarım güzel yerlere çıkar az bi zamanınız kaldı şimdiden Allah kavuştursunnn

merhaba :)
bizimki de 93-3 yani sizden bi öncekilerden

güle güle gitsinler
güle güle gelsinler inşallah

Torunlarımız gelin artık yolunuzu bekliyoruz

Torun torun ötmez borun

Şaka bi yana bende şubatta 93/1 olarak kasımda gidecek Tüm Askerlerimize Allah yardım etsin diyorum,Sizleri de Allah kavuştursun.baştan geçmicek gibi gelsede ilk bir hafta cidden zor olsada her şey yoluna girince alışmasa da alışıyo insan mecburen.Hepinizi Allah kavuştursun

biz gidiyoruz siz geliyorsunuz yani
hiç kolay olmayan bi dönem kızlar inşallah herkes sağ salim kavuşur sevdiğine ve bir daha hiç ama hiç ayrılmazsınız
öylede olsa böylede olsa bir şekilde geçiyor zaman unutmayın en önemlisi en az hasarla atlatmanız
Allah kavuştursun herkesi

93\2 yiz biz de şimdi bunlar benm neyim oluyor :) ?

Allah kavustursun askerlik zor asker beklemek daha zor sagsalim kavusalım da askerlerimize baska birşey istemem

Amin canım senide kavustursun senin topigede gelirim hele bi gitsin benim ask :)

Şimdiden allah kavuştursun canım
Kolay degl ama sevince insan herşeye katlanıyo
Sag saglim bitirip gelmelerini nasip etsin Allah
Amiinn butun askerlerimiz sag salim gelsin insallah canim benim :)
Vay be has torunlarım geliyorrrr şansınıza askerlikte düştüüü :) umarım güzel yerlere çıkar az bi zamanınız kaldı şimdiden Allah kavuştursunnn
Suanlik Kütahya usta birligi istanbula dusmesi cok yuksek :) amiinn hepimizi
merhaba :)
bizimki de 93-3 yani sizden bi öncekilerden

güle güle gitsinler
güle güle gelsinler inşallah
Aminn tatlim :)
Cookk zorlanicam cok alistim ben ona insallah alisirim saol canim aminn

Alttan alma sirasi bizlerde artik canim :) sagol güzel dileklerin için :)

93\2 yiz biz de şimdi bunlar benm neyim oluyor :) ?

Allah kavustursun askerlik zor asker beklemek daha zor sagsalim kavusalım da askerlerimize baska birşey istemem

Amiiinnn kavusucaz tabi emanet ettik alicaz Allahin izniyle :)

ay ne zaman gidiyo şimdi senin kiii kasımın kaçında oluyooo hadi bakalım hayırlısı olsun şimdidennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…