hadi kızlar tekrar tekrar allah kavuştursunnnn ararlar arıcaklar dayanın o telefonlarınız son seste olsun ok kalabalık oluyor ilk günler arama olaylarında zorlanıyolar zaten bi de duymamazlık etmeyinnn
Etrafi izleyip anlamaya calisiyolardr.bnde dusunuyodm napiodr ne ediyodur yemekler nasildr fln die..beklemekte zor.hele ilk gun berbattt gecer.telefonu ayirma yanindan.cnku kacirdignda bi dahaki aramasini beklemen lzm.ve acmadgnda koyar askere..aradigi saatleri ztn bilirsin zamanla.yakinsa ziyaretede gidebilirsn
4 dü olarak alsaydn cnm cnku 4 'ü :) aynı bızım senınle..
off bırısınınkı aramışş kısa dönemmiş oda yatıcaak yeeer yok demiş off ya :'( bizde hergun gorusrr her dakıka konsrdk gıdene kdrda telefondaa konstkkk dusun smdı çok buyuk boşluktayımm
Canım ben topladım kasımdan Mayısa kadar 168 gün çıktı :26: Kasım'ı 6 dan sonra aldım ama
Sennnn bitanesiiinn :* cook tesekkr ederim sana moralimi sayende yüksek tutuyorum.. :)
çook sağol telefonn dibimde arkadaşlarım arıyo kapatın meşgull çalmasn dıyorum off off
senin 93 / 2 gıttı sanırım ??
Üzülme koskoca askeriye bulurlar yaticak yer yaa hem seninkinin orda oldugu be malumkiyamamm b sbh olsun bak nasıl sevinceksin arar aramaz buraya gelip haber verelimm..
hehe yerım senı ben tabıkıde yuksek olcaksınnn daha burda neler neler konuscaz gulcez eglencez :) dha burdayız hepımızzz
efendim ?? benimkisi bugün gitti 93/4 Kısa dönem :26:
Ben zaten bu gidisle başını cok agritirim
CansınBi arasa yaa cok mrk edıyorum ıyımı dıe oyle orada değildirde gec gırdı 3 de mıllet sabahtan geldıyse falan ıllakı arıycaak ogrencemm . Tamam mutlaka yazalım canm buraya ztn artık ne olursa burada yazarız
hii kısa dönemmm anladımm :) uzun dönem sandım çünkü benimde 5 ay falan ya dedim bizim devreden misin diyeee :):) valla askerinle konuşunca onlara söylüyolar sen hesap yapsanda karışıyo yol izni bilmemnesi sana şafağını söyler direk o şekilde burda ayarlarsın kaçıyo tarihler mesela ben şuan fazla sayıyorum askerim daha az sayıyo izinler onlar bunlar derken kaçıyo gidiyo kaba taslak bi şafak at sonlara yakın zaten tam tarihi belli olur canım allah kavuştursun şimdidennn
hahah ağrıt ağrıt senle ilgilenirken seninde benimde günüm geçer bi bakmışız oo akşam olmuş şafaklar atmış heheh
4 dkcik kalmış zatennn :))
Benimkide 1de girdi ayy o sıkıntıya gelemez bağırıp çağırsn kolaysa ordada akillanicaklar en cok ona seviniyorum anlayalim Kiymetimizi :)
Sizin devreden değilim ama kavuşma tarihlerimiz birbirine yakınSöyler arayabilirse inş. Sağol bebeğim senide Allah Askerine kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?