93/4 asker yarenleri :)

Benimkisi sayarsak bitmez kafasında canım :26: bana sordu dün bende 30 nisan gelişin dedim bir "nee " deyişi vardı ki sorma. Hatta kızdı bana askerlikten bahsetme, sesini duymaya aradım pişman ediyorsun adamı dedi :43: çok asabi bu günlerde :43:

Alttan alma sırası bizde artikk bebegim..

arıyamadı :( emınim imkan olmamıştır ahh ahh çoook özledimmm şimdiden allah sabır versin ölü gibiyim:50::50::50:

Allah kavustursun.ilk gun arayamazlar genelde.kamuflaj dagitimi giris islemleri asilar saglik kntrolleri fln .ck kalabalik oluyolar ztn .gec yatarlar bgn islemlerden ztn.

Benimkisi sayarsak bitmez kafasında canım :26: bana sordu dün bende 30 nisan gelişin dedim bir "nee " deyişi vardı ki sorma. Hatta kızdı bana askerlikten bahsetme, sesini duymaya aradım pişman ediyorsun adamı dedi :43: çok asabi bu günlerde :43:

bugn sninki arıyabildi mi cnm gergin haklıda boşver kırılma sen.. :17:

allah kavustursun oncelikle.bi sevk tarihi olr bide teslim tarihi.gitcegi yere gire sevk tarihiyle teslim tarihi arasina 1-2gun koyar yol hesabi yani.sn safagi teslim tarihinden deil sevk tarihinden baslatcaksn.nereye gtti askern?

Muğla - Merkez'e gitti tatlım :5: Hiç bahsetmedi benim inatçı keçi ondan :26: İstanbul'dan Muğlaya kaç gün verirler ki ?:26:

bugn sninki arıyabildi mi cnm gergin haklıda boşver kırılma sen.. :17:

Yok aramadı bebeğim, birliğe teslim olmadan mesajlaştık o kadar :43: arkadaşı var onlarda kaldı 2 gün önceden gitti :26: Telefonunu arkadaşına bıraktı :26:

Muğla - Merkez'e gitti tatlım :5: Hiç bahsetmedi benim inatçı keçi ondan :26: İstanbul'dan Muğlaya kaç gün verirler ki ?:26:

Bnm erkek arkadasina 2.5saatlik yola 2gun vermisti.ama askeriyede mantik olmadigi icn.2 verir sanirm.yada 3.tc sini biliyosn e devletten bakabilirsn

ohh süper o zaman yemın torenı cok gurur verıcıymıs kaçırmak ıstemıyorum ınsss gıdebılırımmm ya :2::44:

Back