93/4 asker yarenleri :)

doğudaki cogu yerde çarşı olmayabiliyo ama çarşı olmayınca erken terhis ediliyolar bi yönden daha iyi aslında :44:

Bu doğru mu? bizimkinin bulunduğu yerde çarşı izni var ama her haftasonu olmuyomuş anladığım kadarıyla nasıl sölüyosun hastaneye falan götürüyolar öyleymiş her hafta sonu yok mu ddim burda öyle bi şey yok dedi :44::44: keşke erken gelebilse.

Ben daqitirim onun kafasini telefonda qerek yok izin kullanmycam diyo erken qelmek icin ama ben kullansin istiyorum ya :106:

Ya şimdi daha yeni ya dayanırım sanıyo bırak sen ısrar etme brz daha zaman gecsin ztn kullanır özlüyolar cünkü

Şırnakta yapan biri var snra tuncalide olan,onların çarşısı yok 1 hafta önce gelicekler sanırm yada 10 gün fln :44:

Ya şimdi daha yeni ya dayanırım sanıyo bırak sen ısrar etme brz daha zaman gecsin ztn kullanır özlüyolar cünkü

Yok israr etmiyorum zaten biliyorum qeleceqini cunku bn de hemen qelsin istemiyorum zten qidince yine zaman qecmez 4 ay kala felan qelsin ona bile coook war

Kızlar bnm sevgilimde 93/4 lü siirtte jandarma hergün başına bişey gelecek diye çok korkuyorm ama rahat en azından dönemcilik yüzünden şu anda telefon kullanamıyo ama ankesörlüden her gün konuşuyoruz uzun uzun çok özledim :2:

benim askerim de siirtte canım jandarma karakolunda,aslında devrecilik olmuyor hiç doğuda, ilçesinde mi köyünde misiniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…