Kızlar bugün işyerinde bir arkadaşım benim evlendiğimi bir arkadaşım da vefat ettiğimi görmüş :S Hayırdır inşallah yaa..
Gelinlikle görmüş mü canım.. vefat ettiğini görmek ömrü uzatır derler
Evet . Bir de Samsun'a gidiyormuşum.
çok guzl fıkır ama bnmkı ızın vermıo bunları yapmama o yuzdn bende geldgnde goreblcgı ozel bsyler arıyorum :/ napsam acaba cnm
kızlaarrr erkek arkadaşım dün akşam aradı 2 gündür aramamıştı demiştim yaa, benimki eğitime başlamamış komutanın yanındaydı pazarteside bırakmamış komutan hep orda kalcakmış anlamadım nasıl olcak böyle :s eğitime katılması zorunlu değilmi ki
kızlaarrr erkek arkadaşım dün akşam aradı 2 gündür aramamıştı demiştim yaa, benimki eğitime başlamamış komutanın yanındaydı pazarteside bırakmamış komutan hep orda kalcakmış anlamadım nasıl olcak böyle :s eğitime katılması zorunlu değilmi ki
Kızlar bugün işyerinde bir arkadaşım benim evlendiğimi bir arkadaşım da vefat ettiğimi görmüş :S Hayırdır inşallah yaa..
çok fazla seçeneğin yokki. o zaman tek bi resmi küçült boyun cüzdanına sığacak bı seklde koyar .olabılırmı istermi bnu?
Off off yazik yaoff o sürünme yetiyo tatlım ztn. emreler çakıl taşlarının üstünde sürünüyodu
Benimki öküz zatenbeklemem öyle şeyler nasıl olduysa
ayyyyyy nasi yuregime su serptin cnmm ohh ohh ii ne guzel o zaman seviniyim onun icin
neler yapıyolar orda ya. emre gece atışında aramıştı bi kre beni. o sesler ne noluyo die yüreğim ağzıma gelmişti. gece atış eğitimi falan yapıyolardı.
Valla hic bi fikrim yok canım ama ben eğitim zorunlu diye biliyorum. Benim kuzenim hastaydı 40 derece ateşi vardı yinede egitime katılması zorunluydu
nick'ine bayıldım
ooo bnmki çok kısknc yaa sakn sen arama burayı kmseyle konşma bn ararm dyo her sefrnde
benimde eşim ankara etimeguta gitti 6 kasımda herkeze şimdiden allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?