• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

Ben de buradayım inş. her gün elimden geldiğince uğrayacağım .. Birbirimizi en iyi biz anlarızz :) Allah hepimize sabırlar versinn

merhaba kızlar ben siteyi askerim için şafak kağıdı ararken buldum ve üye oldum :) benim sevgilim de 5inde gitti daha doğrusu biz götürdük bıraktık çanakkaleye. :14: her gün arıyor konuşuyoruz iyi olduğunu söylüyor ama ne kadar iyi olabilir ki işte. neyse hepimize Allah kolaylık versin diyorum:5:

:5: merhabalar kızlar .. Aranıza yeni katıldım .İnternet başında nasıl başa çıkabilirim bu durumla acaba dıye aranırken bu siteyi buldum.. ... Hepimiz aynı duyguları yaşayıp ,birbirimize destek oluyoruz .. fakat ben şimdiden yelkenleri suya ındirdim ... geçmez geçmeyecek triplerine girdim :( Allah hepimizin de yardımcısı olsun ..

amin canım hepimize inşallah aynı durumdayım ben de biz de:) senin sevgilin nerde uzun dönem mi ?

merhaba kızlar ben siteyi askerim için şafak kağıdı ararken buldum ve üye oldum :) benim sevgilim de 5inde gitti daha doğrusu biz götürdük bıraktık çanakkaleye. :14: her gün arıyor konuşuyoruz iyi olduğunu söylüyor ama ne kadar iyi olabilir ki işte. neyse hepimize Allah kolaylık versin diyorum:5:

Hosgeldin canim amin hepimizi Allah kavuştursun

Çanakkale 116. Alay komtanlığına mı gitti? Bnm sevgilimde acemisini orada yaptı rahat bir yer jandarma yetişitriyt cezaevine genelde batıya gönderio doğu çok az oda cezaevi karakollarına ustada cok zorlanr ama 6-8 saat nöbet vs oluyor eğer 116 ysa tabiii pİzza salonu bile var çanakkalede 166. Da çok rahat :1:

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlar benim yarimde kasım 10da askere gitti :43: izmir gaziemirde acemi birliğini yapıyor şuan bende artık aranıza katıldım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahhh :5:

Merhaba kızlar :) benim sevgilim Kasım'in 4unde Kütahya merkez e gidiyor Havacı :)
Zaten havasindan geçilmiyordu sipanin :))
Kendisi 92li ama tecil ettirmistik simdi bu askerlik hep engel oluyor hersey icin.. bir an once gidip gelecek insallahhh cook ozlucem cok :(
93/4 yarenleer varmı aranızda burda buluşalım bizde :)

canım benim de erkek arkadaşım 8 kadım da kütayhaya gitti havacı olarak birlikte bekleriz artık.):72:

Back