Amin canım evliyken beklemek daha zor derler..
merhabalar kızlar .. Aranıza yeni katıldım .İnternet başında nasıl başa çıkabilirim bu durumla acaba dıye aranırken bu siteyi buldum.. ... Hepimiz aynı duyguları yaşayıp ,birbirimize destek oluyoruz .. fakat ben şimdiden yelkenleri suya ındirdim ... geçmez geçmeyecek triplerine girdim Allah hepimizin de yardımcısı olsun ..
merhaba kızlar ben siteyi askerim için şafak kağıdı ararken buldum ve üye oldum :) benim sevgilim de 5inde gitti daha doğrusu biz götürdük bıraktık çanakkaleye.her gün arıyor konuşuyoruz iyi olduğunu söylüyor ama ne kadar iyi olabilir ki işte. neyse hepimize Allah kolaylık versin diyorum
malesef çok zor o gideli 9 gün oldu daha azıma doğru düzgün bişey yemedim sürekli sıgara ve doktora gidicem habire düşüp kalıyorum
Kizlar havan topçusu ne oluyo iyi bir sey mi ki
merhaba kızlar ben siteyi askerim için şafak kağıdı ararken buldum ve üye oldum :) benim sevgilim de 5inde gitti daha doğrusu biz götürdük bıraktık çanakkaleye.her gün arıyor konuşuyoruz iyi olduğunu söylüyor ama ne kadar iyi olabilir ki işte. neyse hepimize Allah kolaylık versin diyorum
herkese merhaba kızlar benim yarimde kasım 10da askere gittiizmir gaziemirde acemi birliğini yapıyor şuan bende artık aranıza katıldım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahhh
hoşbulduk uzun dönem malesefokulu bitti gitti 91li
Merhaba kızlar :) benim sevgilim Kasım'in 4unde Kütahya merkez e gidiyor Havacı :)
Zaten havasindan geçilmiyordu sipanin :))
Kendisi 92li ama tecil ettirmistik simdi bu askerlik hep engel oluyor hersey icin.. bir an once gidip gelecek insallahhh cook ozlucem cok
93/4 yarenleer varmı aranızda burda buluşalım bizde :)
öyle canımda alışamadım henüz 29da yemin törenine gidecem onun hayali ile avutuyorum kendimii
amin amin senin kısa dönem en azından canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?