Yemin toreninden sonra dagitim izni mi kullanacaklar acaba.Safak hesapla diye bi yerde 338 cikiyordu onlar neye göre hesaplama yapiyo ki sag ol canim blgi verdiğin icin :)
Yemin toreninden sonra dagitim izni mi kullanacaklar acaba.Safak hesapla diye bi yerde 338 cikiyordu onlar neye göre hesaplama yapiyo ki sag ol canim blgi verdiğin icin :)
acemilikte hiç çarşı izni yok değil mi kızlar bilginiz var mı ??
Ne demek sorunuz olursa her zaman burdayız :)
bugun bizim 16.ayimizz askimm normalde dun gece 00:00 da mesaj atardi ama simdi arayamiyo bile bende cok kötüyüm hala aramadi
Biliyorum bugun egitimleri başladı amaa elimde değil
ttlm yaa bzmde dün 50. ayımzdı bnmkide aramdı bnları takma kafana onlar iyi olsunda daha nice aylrmzı senelrmzi kutlarz inş . dua edelm Allahm hmn kavstrsun onları bze
yazz vallahi iyi gelio onsozz de yaz ben gelecekte cocuklarmzda okur annelernin babalarina.olan asklarna tanikk olur onlardaa gelecege not sizi ve babanizi cok seviyorumm iyiki benimsiniz yazdmm oyle basladmm ikinci sayfaya cok seker oldu :))))
50. aymı helallllllll
Ben de böyle birşey çizdim başına :) başlayacağım inşallah deftere :)
Ben de böyle birşey çizdim başına :) başlayacağım inşallah deftere :)
çok şeker olmuş bende başına önsöz yazdım cnm 2013 Askerlik hatırası :) yazdım arkasınada resmımızı geldgnde cekıleblrsek asker şapkasıyla olsn fln cekılıp koyucam :) Ve gelecekte cocuklarımıza bu yazdıklarımı gosterıcez gorsunler Annelerinin Babalrnı nasıl sevdgnı Gelecege not Sizi çook sevıyorum ıyıkı benimsiniz herbirinizzyazdım
aynn cnm 50. ay onnla çıkmya başldgmda 16 yaşmda ufack bi genç kızdım
Benim babam da ben bir yaşındayken gitmiş askere. Annemin yazdığı mektuplar duruyor halv. Annem benim elimi çizmiş kağıda. Bu da kübra hanımın eli günden güne büyüyor filan yazmış. Şimdi onları okumak çok güzel :)
bizde ilk tanıştığımızda 16 yaşındaydım mini minnacık.. kandırmışlar bizi görüyon mu bak :)
iyikide kandrmşlar tttlm yaaao olmsa naprdm ben
evettilk fotoğrafımıza bakınca arkadaşlar minik pembeyle minik okan diyolar çok güzel bi şey.
aynn ttlm ya ilk fotmza bide şmdikne bakyom büyümşz baya
Kızlar dagıtıma fln geldiginde verıcegnz yda hazrlycgnz bı hedıye varmııı sprzzz bısyler yapmk ıstyrm ama aklma gelmıoo gunluk dışında :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?