93/4 asker yarenleri :)

Kızlar dagıtıma fln geldiginde verıcegnz yda hazrlycgnz bı hedıye varmııı sprzzz bısyler yapmk ıstyrm ama aklma gelmıoo gunluk dışında :26::26:

bnmki dagtma 75 gn snra gelceği içn henz düşnmdm bunu ttlm gerçi 68 gün fln kldı

Kızlar dagıtıma fln geldiginde verıcegnz yda hazrlycgnz bı hedıye varmııı sprzzz bısyler yapmk ıstyrm ama aklma gelmıoo gunluk dışında :26::26:

Bn en sevdigi resimlerimizi hazirlayip yanina vermistim.bide mektup yazmistm.yaninda goturup bakabilcegi fzla bi secenek yk cnku

Bn en sevdigi resimlerimizi hazirlayip yanina vermistim.bide mektup yazmistm.yaninda goturup bakabilcegi fzla bi secenek yk cnku

çok guzl fıkır ama bnmkı ızın vermıo bunları yapmama o yuzdn bende geldgnde goreblcgı ozel bsyler arıyorum :/ napsam acaba cnm

Benimkide 2 gun arayamayabilirim bisey olursa 14.bolukteyim ulas banaa dedi :))

ttlm yaa bzmde dün 50. ayımzdı bnmkide aramdı bnları takma kafana onlar iyi olsunda daha nice aylrmzı senelrmzi kutlarz inş . dua edelm Allahm hmn kavstrsun onları bze

Canimmm benim kutladı zaten telefonda aşkım unuturmuyummm hic miladımızı diyo bebegim bnm

kızlar ben bi kutu hazırlayıp vermiştim içine küçük bi havlu koymuştum traş malzemeleri ıslak mendil vs koymuştum mektup yazmıştım sevdiği fotolarımızdan bi kaç tane foto koymuştm bide bir mendile baş harflerimizi işleyip onu vermiştim mendil yapabilirsiniz cok anlamlı cok hoşuna gitmişti benimkinin. =) şimdide küçük bi defter tutuyorum bitince onu gönderirim birde askerde ustalığa geçtikten sonra cok boş vakitleri oluyormuş kitap göndermeyi düşünüyorum.

aynı benımkı yaa resımlerımızı mektuplarımızı bıle almadı bırı okur resmlernı gorur dıe

ttlm aldgm havluyu ble götrmdi babası ble dems orda biri tugbann aldgı havlyla siler ynlşlkla bzmki kavga cıkarr dems bnmkde götrmdi yaa :)

Kızlar bugün işyerinde bir arkadaşım benim evlendiğimi bir arkadaşım da vefat ettiğimi görmüş :S Hayırdır inşallah yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…