evet bak o konuda haklsın birde gitmeden beraber kaldık biz 1 hafta öyle gitti alıştım çok feci
Valla benimki gitmeden 5 ay once işten çıktı kii dolu dolu hergunumuzde bişi yapalım dıe normaldede iş cıkıslarında goruşurdukk ama bu sefer 5 ay boyunca haftanın 7 gunu 9 da buluşupp akşam 11-12 hata bazn gece 1,30lara kdr brlkte zaman gecırıyoduk eve gtggnde arıodu gece pasoo 24 saat bırlkteydıkk anlıycagn suanda cook boşluktayımmm :/
offff onu bana sor ben ünv okuyorum 2. senem bu ama gelirdi ben giderdim 3 yıldırda birlikteyiz sürekli mesajlaşıp konuşurduk yani buluşurduk sonra yine konuşurduk aynen şuan telefon boş geliyor adeta bana acemi birlik olduğu için telefon kullanma şansı yok şuan her akşam arıyor bazen öğlen yemekten öncede arıyor siz nasıl görüşüyorsunuz aslında o şuan bana çok yakın ben muğla o izmir ama izini falan yok ki usta birlikte nereye düşecek kim bilirrrr.... ama bunada şükür etmek gerek hiç konuşmayada bilirdik :26:
bızmmkılı zıyarete gıdebılıyosunn :) blkı sznde başlarr cnm gunde 2-3 kere çok şükürr arıootel soksam sokrmışm oyle aramıollr dedıı
işte bizimkide yemin töreninden sonra başlayacak izin 29da gidecem cuma günü. cumartesi pazar izin yapacak mesela onun 65 gün acemi birliği tel şart ya arıyor yanında hep birirleri oluyor rahat konuşamıyor bile
zamanla rahat konuşur merk etme baak son 4 dakıka şafaklarımız atıcak
burada pek sohpet yok gibiiinerde bu asker yarenleriii güzeller:44:
ben kendim yaptım canım kareli deftere sevgilimle benim adımıKizlar 12 ay icin safak kagidi bulaniniz var mi ?
canım benim de erkek arkadaşım 8 kadım da kütayhaya gitti havacı olarak birlikte bekleriz artık.)
burada pek sohpet yok gibiiinerde bu asker yarenleriii güzeller:44:
Valla benimki gitmeden 5 ay once işten çıktı kii dolu dolu hergunumuzde bişi yapalım dıe normaldede iş cıkıslarında goruşurdukk ama bu sefer 5 ay boyunca haftanın 7 gunu 9 da buluşupp akşam 11-12 hata bazn gece 1,30lara kdr brlkte zaman gecırıyoduk eve gtggnde arıodu gece pasoo 24 saat bırlkteydıkk anlıycagn suanda cook boşluktayımmm :/
amin canım hepimize inşallah aynı durumdayım ben de biz de:) senin sevgilin nerde uzun dönem mi ?
Kizlar 12 ay icin safak kagidi bulaniniz var mi ?
psikolojimi bozdun
ne yazıkki yaşanan gerçekler yoklugu 4 ay sabretmekk
yok canım ondan değil biz giderken çok zaman geçiremedik ondan. kısa dönem zaten seninki biz napalım uzun dönem
o kotu olmuss :26: Ah cnm orası oyle ama suanda attırdgımz bır bı şafagmz var hepmzz özlemm içersndeyız ne yazıkkı zaman gecıo dıolar gorucezz artık
Çanakkale 116. Alay komtanlığına mı gitti? Bnm sevgilimde acemisini orada yaptı rahat bir yer jandarma yetişitriyt cezaevine genelde batıya gönderio doğu çok az oda cezaevi karakollarına ustada cok zorlanr ama 6-8 saat nöbet vs oluyor eğer 116 ysa tabiii pİzza salonu bile var çanakkalede 166. Da çok rahat
Ben kendim yaptım 365 ten 365 günlük tablo gönderebilirim istersen :)
canımm ben arıyorum bulamadım sen naıl yaptın anlatabilir misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?