- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
Kızlar dagıtıma fln geldiginde verıcegnz yda hazrlycgnz bı hedıye varmııı sprzzz bısyler yapmk ıstyrm ama aklma gelmıoo gunluk dışında :26::26:
bnmki dagtma 75 gn snra gelceği içn henz düşnmdm bunu ttlm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dagıtıma fln geldiginde verıcegnz yda hazrlycgnz bı hedıye varmııı sprzzz bısyler yapmk ıstyrm ama aklma gelmıoo gunluk dışında :26::26:
aynen canım
canım ben giderken fotoğraf albümü verdim. her fotoğrafın yanlarına notlar yazdım ama bende geldiğinde ne vereceğimi bulamadım
Bn en sevdigi resimlerimizi hazirlayip yanina vermistim.bide mektup yazmistm.yaninda goturup bakabilcegi fzla bi secenek yk cnku
bende gidecegı gune kdr mektuplar yazmıştım onu vrmiştm smdı gunluk harcnde bsı bulamıyorum![]()
Ben bir atkı alıp isimlerimizi işlemeyi düşünüyorum. Aklıma da başka birşey gelmiyor.
Ben bir atkı alıp isimlerimizi işlemeyi düşünüyorum. Aklıma da başka birşey gelmiyor.
bnmki dagtma 75 gn snra gelceği içn henz düşnmdm bunu ttlmgerçi 68 gün fln kldı
![]()
kzlar askerim bgn aradı beni gittğindn beri 1 gün aryo 1 gün aramyo dün aramamstı bgn aradı çok şükür yaaahemde en uzun bugn konştk 4dkka 37 saniye :) ilk defa ağlamdn aklma gelnleri sordum :) tam 160 kişi varmş koğşlrnda yaa bitanem benim kıyamam ben onaa bagrmktnda sesleri kslmstı azck ynde üzlmeym dye bşeym yk merk etme dedi Allahım seni korusun canımmm
![]()
ttlm yaa bzmde dün 50. ayımzdı bnmkide aramdı bnları takma kafana onlar iyi olsunda daha nice aylrmzı senelrmzi kutlarz inş . dua edelm Allahm hmn kavstrsun onları bze
Benimkide 2 gun arayamayabilirim bisey olursa 14.bolukteyim ulas banaa dedi :))![]()
ooo bnmki çok kısknc yaa sakn sen arama burayı kmseyle konşma bn ararm dyo her sefrnde![]()
aynı benımkı yaa resımlerımızı mektuplarımızı bıle almadı bırı okur resmlernı gorur dıe![]()
ooo bnmki çok kısknc yaa sakn sen arama burayı kmseyle konşma bn ararm dyo her sefrnde![]()
hadiii gozunn aydinn tatlimm
14 Aralık'a kadar sabret dedi, sonra ilçelere dağıtımı olacak o zaman rahat arayabilirim dedi![]()
ohh super haber bu![]()
Benimkinin eğitimleri başlamamış, yarın başlar heralde dedi![]()