93/4 asker yarenleri :)

ben günlük yzmaya devm edıyorum hehe roman cıkıcakk askerlıgın sonunda demedi demeyın bu gidişlee iyi geceler Askerlerınızı ruyanızda gorünn ve seslerı ıle uyanın

Buna cok sevindim Allah kavustursun sag saglim inşallah :) izin kullanmazsa böyle demi izin kullanirsa uzuyo mu
yanı söyle diyim canım izinler dahil 365 gün askerlik.. 24 gun ızınlerı var toplam. 7 -10 arası dagtm ıznı dıger ızınler usta bırlıgnde kullanılıyor. eger ızne hıc gelmezse 24 gun dusuyosun safaktan :)

Gunaydinnnn kizlar insallah bugun hepimiz sevdiceklerimizin seslerini duyarak gune guzel baslayip guzel bitiririz ♥♥♥

Gunaydinnnn kizlar insallah bugun hepimiz sevdiceklerimizin seslerini duyarak gune guzel baslayip guzel bitiririz ♥♥♥

Günaydın canım :) benimki aramadi daha bekliyorummm :)

insallahhh duyarizz bende daha bgn duymadm sabah sesi ile iki gundur uyaniyordum bugn ariyamadi bekliyorum.kizlarr gunaydinn bu arada :))

evet bıde peluş pembe defter aldmm ne zamandır yazmıyordum o da yazıyomuş :)

Ben de tutmak istiyorum. Ama önce güzel bir defter almam lazım sanırım :) Benimkine söylemiştim ben de günlük tut orada diye. Saçmalama be dedi Zaten sadece şansımı denemek istemiştim :)

Ben de tutmak istiyorum. Ama önce güzel bir defter almam lazım sanırım :) Benimkine söylemiştim ben de günlük tut orada diye. Saçmalama be dedi Zaten sadece şansımı denemek istemiştim :)

haha ben normal bi deftere yaziyorum kokoslu bsye veremem ona haahaytt .d biran once yaz cnmm onmli olann icindekilerr cok iyi geliyoo:)

:) benimki not defterine yaziyomus ayyy ne kadar romantiiikkk dicektim dalga geçer gibi ama sinirlenirse hic yazmaz

tatlim eet sordum oda Esref Bitlis kislasindaymis :))) jandarma istihkam insaat grup komutanliginda

Aynı yerdeler ben gittim bitlis kışlasına canım, ankaranın kışlaları diğer kışlalara bin basıyor. Düzel tertip ne ararsan var, tam yol üstü karşısı marketler vs. Askerin güzel yerde

haha ben normal bi deftere yaziyorum kokoslu bsye veremem ona haahaytt .d biran once yaz cnmm onmli olann icindekilerr cok iyi geliyoo:)

:) benimki not defterine yaziyomus ayyy ne kadar romantiiikkk dicektim dalga geçer gibi ama sinirlenirse hic yazmaz

Ben de bugün bir ajanda buldum. Sayfaları saman kağıdı gibi düz. Hem birşeyler de çizerim dedim. Ona yazacağım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…