:) benimki not defterine yaziyomus ayyy ne kadar romantiiikkk dicektim dalga geçer gibi ama sinirlenirse hic yazmaz
Ben de bugün bir ajanda buldum. Sayfaları saman kağıdı gibi düz. Hem birşeyler de çizerim dedim. Ona yazacağım inşallah :)
Acemilikte yazarlar ustada yazmazlar
Ben de bugün bir ajanda buldum. Sayfaları saman kağıdı gibi düz. Hem birşeyler de çizerim dedim. Ona yazacağım inşallah :)
benımkısı 6 kasımda teslım oldu bugunde aramadı hıc gorusemedık uzuntuden mafoldum
acemilikte hiç çarşı izni yok değil mi kızlar bilginiz var mı ??
Yokk maalesef canım
offfiçimde çok şey var ama kelimelere dökemiyorum okula gitmek istemiyorum sınavlar yaklaşıyor ama çalışamıyorum cok zor..
bugun bizim 16.ayimizz askimm normalde dun gece 00:00 da mesaj atardi ama simdi arayamiyo bile bende cok kötüyüm hala aramadi
Biliyorum bugun egitimleri başladı amaa elimde değil
şu günleri bi atlatsaydık başka bişey istemiyorum.. maşallah 16 ay olmuş nice ay ve senelere :)
şu günleri bi atlatsaydık başka bişey istemiyorum.. maşallah 16 ay olmuş nice ay ve senelere :)
Kızlar aradı benimkiTelefonlar çok yoğun oluyor o yüzden arayamıyorum dedi.
bugun bizim 16.ayimizz askimm normalde dun gece 00:00 da mesaj atardi ama simdi arayamiyo bile bende cok kötüyüm hala aramadi
Biliyorum bugun egitimleri başladı amaa elimde değil
yanı söyle diyim canım izinler dahil 365 gün askerlik.. 24 gun ızınlerı var toplam. 7 -10 arası dagtm ıznı dıger ızınler usta bırlıgnde kullanılıyor. eger ızne hıc gelmezse 24 gun dusuyosun safaktan :)
Aynı yerdeler ben gittim bitlis kışlasına canım, ankaranın kışlaları diğer kışlalara bin basıyor. Düzel tertip ne ararsan var, tam yol üstü karşısı marketler vs. Askerin güzel yerde
Bizimde 22 ay :) aminn Allah herkesi aşkına kavustursun masallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?