• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/4 asker yarenleri :)

Ben de bugün bir ajanda buldum. Sayfaları saman kağıdı gibi düz. Hem birşeyler de çizerim dedim. Ona yazacağım inşallah :)

yazz vallahi iyi gelio onsozz de yaz ben gelecekte cocuklarmzda okur annelernin babalarina.olan asklarna tanikk olur onlardaa gelecege not sizi ve babanizi cok seviyorumm iyiki benimsiniz yazdmm oyle basladmm ikinci sayfaya cok seker oldu :))))

benımkısı 6 kasımda teslım oldu bugunde aramadı hıc gorusemedık uzuntuden mafoldum

ilk gittiklerinde kart almaları sorun oluyor diye duymuştum canım. Benim ki gitmeden almıştı oda cuma aksamı konustugumuzda bitmek üzere demişti bugun 3. gün hala aramadı üzülme arayacaktır ilk fırsatta bide bugun eğitimleri basladı biraz daha zor fırsat bulurlar sanırım çünkü yorgunluk falan olur. Şu acemilik dönemini atlatalım rahatlarız diye düşünüyorum

offf :( içimde çok şey var ama kelimelere dökemiyorum okula gitmek istemiyorum sınavlar yaklaşıyor ama çalışamıyorum cok zor..

:( bugun bizim 16.ayimizz askimm normalde dun gece 00:00 da mesaj atardi ama simdi arayamiyo bile bende cok kötüyüm hala aramadi :5:
Biliyorum bugun egitimleri başladı amaa elimde değil :5:

:( bugun bizim 16.ayimizz askimm normalde dun gece 00:00 da mesaj atardi ama simdi arayamiyo bile bende cok kötüyüm hala aramadi :5:
Biliyorum bugun egitimleri başladı amaa elimde değil :5:

şu günleri bi atlatsaydık başka bişey istemiyorum.. maşallah 16 ay olmuş nice ay ve senelere :)

Kızlar aradı benimki :8::21: :21: Telefonlar çok yoğun oluyor o yüzden arayamıyorum dedi.

yanı söyle diyim canım izinler dahil 365 gün askerlik.. 24 gun ızınlerı var toplam. 7 -10 arası dagtm ıznı dıger ızınler usta bırlıgnde kullanılıyor. eger ızne hıc gelmezse 24 gun dusuyosun safaktan :)

Yemin toreninden sonra dagitim izni mi kullanacaklar acaba.Safak hesapla diye bi yerde 338 cikiyordu onlar neye göre hesaplama yapiyo ki sag ol canim blgi verdiğin icin :)

Aynı yerdeler ben gittim bitlis kışlasına canım, ankaranın kışlaları diğer kışlalara bin basıyor. Düzel tertip ne ararsan var, tam yol üstü karşısı marketler vs. Askerin güzel yerde :34:

ayyyyyy nasi yuregime su serptin cnmm ohh ohh ii ne guzel o zaman seviniyim onun icin :(

Back