• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

bizim de iş hala olmadı.
eşim bizim yaşadığımız şehirde askeriyeye bavurdu sivil personel olarak. belki yazmışımdır.
kpss puanı ve mülakatla alıyordu.
kazandı mülakatı ama daha güvenlik soruşturması yeni başladı. daha sonucu geldikten sonra işe başlayabilecekmiş. kısacası daha çoook var...

kızlar benim sevgilim trabzon boztepede askerlik yapıyo pttyle kargo göndericem ama ne zaman çarşı iznine çıkacak belli değil,pazar çıkarsa kargo bana geri döner çünkü pzt göndericem,ne yapıcam bilmiyorum ptt askeriyeye yakın da değil ancak cumartesi günleri çarşı izninde alabilir kargoyu. bir fikriniz var mı ne yapabilirim?

kızlar benim sevgilim trabzon boztepede askerlik yapıyo pttyle kargo göndericem ama ne zaman çarşı iznine çıkacak belli değil,pazar çıkarsa kargo bana geri döner çünkü pzt göndericem,ne yapıcam bilmiyorum ptt askeriyeye yakın da değil ancak cumartesi günleri çarşı izninde alabilir kargoyu. bir fikriniz var mı ne yapabilirim?

Ptt kargo hafta sonları açık olmaz diye biliyorum. Ya cumartesi çıkarsa başka bir kargo firmasıyla göndereceksiniz oradan alacak, ya da direk askeriyeye göndereceksiniz. Başka seçenek yok gibi...

Selaaaaaammmmm uzun bi aradan sonra tesadüfen hala burda konuşulanları görünce bir yazaym dedm :KK68:
Nasılsınz bakalm havadisler neler
:KK69:

Volkan babasının kaybını atlatabildi mi Tuğba :KK43:

Hande sorma ya Volkanım gelgitler yaşıyo haklı olarak benimde suçum var biraz ama :KK43:
Bizim aramz açıldığında daha bi kapanıyo herşeye sesi bile değişiyo bana küstüğünde hayata küsüyo :KK14:
Şuan aramız çok iyi maşallah diyeyim:nazar: arıyo beni sesi cıvıl cıvıl öyle hoşuma gidiyo ki bu hali :KK60:
Dua edin bize...
Siz naslsınz iş bulabildi mi eşin ?

Hande sorma ya Volkanım gelgitler yaşıyo haklı olarak benimde suçum var biraz ama :KK43:
Bizim aramz açıldığında daha bi kapanıyo herşeye sesi bile değişiyo bana küstüğünde hayata küsüyo :KK14:
Şuan aramız çok iyi maşallah diyeyim:nazar: arıyo beni sesi cıvıl cıvıl öyle hoşuma gidiyo ki bu hali :KK60:
Dua edin bize...
Siz naslsınz iş bulabildi mi eşin ?
Çok zor tabi
Bence destek olmalısın. Askerdeyken kaybetmesi zaten iki kat üzücü
Elele verip atlatırsınız. Size nazar değmesin
Eşim iş buldu askeriyede sivil personel olarak
Ama güvenlik soruşturması yapıyorlar 1 aydır sürüyor sonuçlandığı zaman işe başlayacak.
2 gün önce sivil polisler eve gelip adres teyidi yaptılar.
Rapor yazdılar. Raporun askeriyeye gönderilmesini bekliyoruz. 3 aydır şu işe başlamasını bekliyoruz resmen.
Eşim kpss puanını kullanarak adalet Bakanlığına da başvurdu gelecek ay mülakatları var. Nisan ayında da kpss merkezi ataması var ona başvuracak.
Bakalım her şeyde şansını deniyor :)

Çok zor tabi
Bence destek olmalısın. Askerdeyken kaybetmesi zaten iki kat üzücü
Elele verip atlatırsınız. Size nazar değmesin
Eşim iş buldu askeriyede sivil personel olarak
Ama güvenlik soruşturması yapıyorlar 1 aydır sürüyor sonuçlandığı zaman işe başlayacak.
2 gün önce sivil polisler eve gelip adres teyidi yaptılar.
Rapor yazdılar. Raporun askeriyeye gönderilmesini bekliyoruz. 3 aydır şu işe başlamasını bekliyoruz resmen.
Eşim kpss puanını kullanarak adalet Bakanlığına da başvurdu gelecek ay mülakatları var. Nisan ayında da kpss merkezi ataması var ona başvuracak.
Bakalım her şeyde şansını deniyor :)
Çok sağol Handecim inşallah atlatıcaz .
Oh canm çok sevindim valla yaa o kadar zor günler atlattık böyle düzene girdiğini görmek mutlu ediyo insanı hakkınzda hangisi hayrlıysa o kapı açlsın inşallah size

Back
X