93/3 asker yolu bekleyenler

Merhaba kızlar ben geldim, forumları okudum da Hande ve Tugba'nın sevdiceklerinin ameliyat durumu varmis sanırım ikinize de cok gecmis olsun kizlar alintilayamadim kusura bakmayin.
Diger kizlar sizler nasilsiniz?:31:

Ulaşmaz mı devrem ulaşmaz mı hiçç, aldım selamını. Ama diyeyim uzun bir süre şu askerlik yerlerinin adını hiç birimiz anmayalım zaten :27::27:
Göndermez miyim hepiniz aklımdasınız, başa seni yazıcam zaten :23::23:

Tamamdir devrem:72:
Aynen yahu bi sure uzak olsun aslerlik yerlerinin adı, artik haritada Kütahya ve Izmir'i gormezlikten geliyorum ben:27:Tek hanelere de dustuk mu tamamdır.:52:

Son düzenleme:
Korkuyorum yahu ben 9 deyince de çok bu beeeeğ diye isyana bağlamazsak iyi :52::52:

Orası kesin zaten isyanlar bitmez doğan güneşe kadar rahat yok, Cagla sevdicekler sehrimize gelene kadar ki bir gun bile yıl gibi gecer :27: off bi an once gorsek tek haneleri heyecanla selamını bekliyorum.:52::52:

Orası kesin zaten isyanlar bitmez doğan güneşe kadar rahat yok, Cagla sevdicekler sehrimize gelene kadar ki bir gun bile yıl gibi gecer :27: off bi an once gorsek tek haneleri heyecanla selamını bekliyorum.:52::52:

Nereden bulup da gittiysek biz Ankara'ya şuna bak selam gelene kadar askerlik bitiyor zaten :27::27:

Nereden bulup da gittiysek biz Ankara'ya şuna bak selam gelene kadar askerlik bitiyor zaten :27::27:

Biz Ankara'dan Izmir'e siz İzmir'den Ankara'ya:27: ikimzin yer desigtirmesi gerekirdi:27: Neyse bitsin de varsın ustaliginiza selam gec olsun ben hala daha inanamiyorum bu evrede oldugumuza ya rüya gibi geliyor.:52:

Biz Ankara'dan Izmir'e siz İzmir'den Ankara'ya:27: ikimzin yer desigtirmesi gerekirdi:27: Neyse bitsin de varsın ustaliginiza selam gec olsun ben hala daha inanamiyorum bu evrede oldugumuza ya rüya gibi geliyor.:52:

Bu kadarı bile rüya gibi haklısın. Ben bir ara eyvah dedim ya hani ömür boyu beklicem herhalde ben, gelmicek dedim :27::27:

Bazen diyorum ki hani uyancam bi bakcam daha yeni gitmis ama resmen yedik 11 ayı:51: bu bekleme şokunu uzun süre atamayacagiz sanirim uzerimizden.:27:

Döndüklerindeki halimizi sana buradan, tarih çalışmaktan sıyırmış olan ben ve uykusuzluktan çekik göz olayına bir boyut daha katan gözlerim eşliğinde aktarıyorum. Bugün sevdiceğimin gelişinin birinci günü, heyyo çift hane oldu, hadi bakalım memlekete selam... :27::27:
Allah sonumuz hayır etsin :52::52:

Günaydın herkesee :16:
Evet Hande benden önce demiş ama haftayı bitirdik bnce bugünde geçerse :52:
Çağla ders çalışmş yine belli günaydın yazdıgı saatten :6:

Sinirlenmek icn Turkcelli aramak daha dgrusu baglanmaya calismak yeterli.Oncelikli olarak musteri hizmetlerine bagliycaz cumlesinin ustune 10dk kdr bekleyip baglanamiyorm.Bu nasl bi oncelik anlayamadim

Profesyoneller kulübüne üye misin?
ben ona üye oldum neredeyse hiç beklemiyorum.

Merhaba kızlar ben geldim, forumları okudum da Hande ve Tugba'nın sevdiceklerinin ameliyat durumu varmis sanırım ikinize de cok gecmis olsun kizlar alintilayamadim kusura bakmayin.
Diger kizlar sizler nasilsiniz?:31:

canım çok teşekkürler.. bakalım ben endişe içindeyim ama bi yandan da erken gelme durumu beni cezbetmiyor değil :18:
Bu arada herkese günaydınlar ( ilk günaydını ben yazayım istedim :27::27: )
Ee hadi bana da iyi geceler o zaman :110::110::37:

günaydın çağla, bu saatlere kadar çalıştın mı sen aferin sana :34:

Günaydın millet, şafaklar azalmaya devam ediyorrrr :24:

canım çok teşekkürler.. bakalım ben endişe içindeyim ama bi yandan da erken gelme durumu beni cezbetmiyor değil :18:

Yok üye değilim sabah aradım işe gelince ilk aramamda bağlandım.
Bana bir arkadaşım hiçbiyeri tuşlamadan sürkli 1 e bas demişti. o şekilde müşteri hizmetlerine bağlıyolardı hemen. ama bu sefer bağlanamadım gece yoğunluğu dedilerrrrrr:52:

Günaydın herkesee :16:
Evet Hande benden önce demiş ama haftayı bitirdik bnce bugünde geçerse :52:
Çağla ders çalışmş yine belli günaydın yazdıgı saatten :6:

Gün içerisinde bir şey yapamayınca o saatlerde çalışıyorum kızlar ben de ne yapayım. Normalde akşama kadar uyurum da Aytaç merak etmesin bir de konuşabilelim diye de en geç öğlen gibi kalkıyorum işte :24::24:

kısmetse 6 gün sonra yola çıkıyorum denizliye...
hiç inanasım gelmiyor.
raşiti 3.5 aydan fazladır görmedim hiç görmüycem gibi geliyodu :52:
ben böyleysem kübi sen ne hallerdesin yaa :26:

canım sağol, bizim biraz damdan düşme oldu, daha doğrusu raşit önceden gitmiş falan ama benim yeni haberim oldu kesinleşince söyledi.
gidicem inşallah.
yalnız bırakmak istemiyorum.
sen de üzülme, hemen iyileşir, girip çıkar, iyi haberlerini alırsın inşallah.

Şuan ameliyatta sanrm canm 2 saattr haber alamıyrum açmıo telefonu aniden mi geldi dktr anlamdm ki yaa :14: :14:

çok geçmiş olsun, bu sıcakta üşüttün mü acaba?
regl mi yoksa?
Regl oldum canm sıcakta hiç çeklmiyo yazın ara verse ne iyi olrdu :30:

Özel günün mü canıııım :26::26: öyleyse bu ay ben de çok çektim biliyorum çok fena oluyo ya :17::17:
Volkan da yatmış sanırım bugün. İçini ferah tut canım hayırlısıyla olup gelecek inşallah :54:

İnşallah bi an önce atlatsak şunu yanıma bi gelse rahtlcam cnm dünden beri varya naslım anlatamam uzkta böyle olması çok kötü oldu yaa :18: :18::14: :14:

Kızlar ya aksilik bu ya blgsyrım kafayı yedi canı isterse açılıyo isterse açlmıyo tam açlıp pat diye kapanıyo off giremyrum dgru düzgün :20: :20::37:

Back
X