93/3 asker yolu bekleyenler

Anladm tatlım neyse ameliyat hallolmuş :)
Aynen devrem cok sukur ya :)
ohhhh çok şükür çıkmış sağ salim.
Off allahım ya işte insan gözüyle görmeden rahat olamıyor.
ben de gidemesem kafayı yerdim burada, uyandı mı bişey mi oldu diye.
çok geçmiş olsun...
kavuşun artık :nazar:
Sagol Handecimm hemde ne fena biliymusn cvp gelmeyince acaba bsey mi oldu diyorum uyuduysa aramaym uyandrmym dyrum :( uyudu zstn bi kac saat aradi snra ignenin etkisi gectkce agrsi baslyo tabi :(( Ama amelyti atlttik dye de sevnyrum gelsn dye beklcem artik Sizin de sag salim hallolsaydi su amelyt isi canim ya
Hadi gözün aydın canım benim :) senin yarin Karsta miydi ya :) benimde ablam memur orda :)

Sagol tatlim:) Evt karsta malesef canim şu mevsimde bile disarda usuyolar :)

Çok geçmiş olsun canım, erken gelme durumu sizin için çok güzel olacak inşallah sağ sağlim atlatın.:31:

Canım hadi gözün aydın sevdiceğin sağ sağlim çıkmış ameliyattan tekrar çok geçmiş olsun, şuan yanında olamadın belki ama o gelince 1 ay yanında olcaksın bunu düşün.:34:
Evt ttlim zaten gelcek olmasa cok kotu olurdu ya dusunemiyrum bile :((
Gözün aydın tuğba sag saglim cıkmş sanırm ameliyattan :16:
Darısı kavuşmanıza olsn bi an önce tatlım :10:
Sagol Ecee amiin sizlerden snra insallh bzde kavuscaz :16:

merhabalar kızlarr bır ıs gunun daha sonuna geldım o kadar yogunum kı askercımle konusamıyoruz hıc :( neysekı az kaldı bu arada geldıgınde babamla tanıstırıcam cok heyecanlıyım :)) tabı tanısmadan once babama nasıl dıyecegım bunu bılmıyorum,, sızce konuya nasıl gırmelıyım :)

Canim Caglaya katiliyrum bncede annen soylesin en guzeli :16:

Bekliyoruz biz de :16:
Sizin dönem 93/3 mü? Kısa dönemse bizim dönem olabilir diye düşündüm bi an ama sizi hiç görmedim bizim topikte?

Hayırlı teskereler size de..
Hayır eşim geçen yıl Ağustos'ta gitti.
11 aydır da askerde.
Biz başladığımızdan beri 3 tane falan kısa dönem topiği başlayıp bittiği için o topiklerde yazmıyoruz. :34:

Eveeeeeet ben yine plaka paylaşmayı unutmuşuuum :27::27::27:

Şafak : 28 - Giresun !!!

Son 4 hafta Sevdiğim, daha yok !!! :16::16:

$img217_142411b.webp

Hayırlı teskereler size de..
Hayır eşim geçen yıl Ağustos'ta gitti.
11 aydır da askerde.
Biz başladığımızdan beri 3 tane falan kısa dönem topiği başlayıp bittiği için o topiklerde yazmıyoruz. :34:

Hayırlı teskereler size de, tabi kısa dönemler gelip geçiyor, siz görmüş geçirmiş oluyorsunuz o halde :1:

Back
X