93/3 asker yolu bekleyenler

Şuan ameliyatta sanrm canm 2 saattr haber alamıyrum açmıo telefonu aniden mi geldi dktr anlamdm ki yaa :14: :14:

Regl oldum canm sıcakta hiç çeklmiyo yazın ara verse ne iyi olrdu :30:

İnşallah bi an önce atlatsak şunu yanıma bi gelse rahtlcam cnm dünden beri varya naslım anlatamam uzkta böyle olması çok kötü oldu yaa :18: :18::14: :14:

İçini ferah tut canım sağ salim çıkıp sana da haber verecek inşallah. Biraz bekle bakalım, olmadı hastahaneyi öğrendiysen arar oradan bilgi alırsın. Benim abim de askeriyede tek başına ameliyata girmişti, biz de hastahaneyi arayıp bilgi almıştık :31:

Merhaba kızlar ben geldim, forumları okudum da Hande ve Tugba'nın sevdiceklerinin ameliyat durumu varmis sanırım ikinize de cok gecmis olsun kizlar alintilayamadim kusura bakmayin.
Diger kizlar sizler nasilsiniz?:31:

Sağol bebeğim teşekkr ederim :54: Beklyrum şu an bakalm nolcak ya korkyrum :18: :14:

İçini ferah tut canım sağ salim çıkıp sana da haber verecek inşallah. Biraz bekle bakalım, olmadı hastahaneyi öğrendiysen arar oradan bilgi alırsın. Benim abim de askeriyede tek başına ameliyata girmişti, biz de hastahaneyi arayıp bilgi almıştık :31:

Hayr canım hiç söylemdi hastanenin numarasını ya bnmde aklma sormk gelmdi bana kısa sürcek haber veririm dedi :14: :14:

Aradı ya dayanmdm konuşamdm ağladım salak gibi ya ayaklrnı ble hissetmiyomuş bişeym yk diyo üzülmeym dye biliyrum yannda olamdm dye çok üzülyrum yaa :14: :14: :14:

Valla ne güzel göreceksin bir ay doya doya :) Ne zaman gelecek yanına hemen taburcu olacak mı

Canm başta 2 3 gün hastnde kalcğnı söyledi kışlaya gdnce 1 gün snra büyük ihtml gelrm diyodu blmyrum ki şimdi duruma bağlı onada bişey demiyolar biz 14 15 i hesaplmştık ama bakçaz :31: :31:

Şuan ameliyatta sanrm canm 2 saattr haber alamıyrum açmıo telefonu aniden mi geldi dktr anlamdm ki yaa :14: :14:

Regl oldum canm sıcakta hiç çeklmiyo yazın ara verse ne iyi olrdu :30:

İnşallah bi an önce atlatsak şunu yanıma bi gelse rahtlcam cnm dünden beri varya naslım anlatamam uzkta böyle olması çok kötü oldu yaa :18: :18::14: :14:

ohhhh çok şükür çıkmış sağ salim.
Off allahım ya işte insan gözüyle görmeden rahat olamıyor.
ben de gidemesem kafayı yerdim burada, uyandı mı bişey mi oldu diye.
çok geçmiş olsun...
kavuşun artık :nazar:

merhabalar kızlarr bır ıs gunun daha sonuna geldım o kadar yogunum kı askercımle konusamıyoruz hıc :( neysekı az kaldı bu arada geldıgınde babamla tanıstırıcam cok heyecanlıyım :)) tabı tanısmadan once babama nasıl dıyecegım bunu bılmıyorum,, sızce konuya nasıl gırmelıyım :)

merhabalar kızlarr bır ıs gunun daha sonuna geldım o kadar yogunum kı askercımle konusamıyoruz hıc :( neysekı az kaldı bu arada geldıgınde babamla tanıstırıcam cok heyecanlıyım :)) tabı tanısmadan once babama nasıl dıyecegım bunu bılmıyorum,, sızce konuya nasıl gırmelıyım :)

Ben babam bilmiyor sanırken annem çoktan söylemiş ben de gerginlikten salak salak gülerek söylemiştim :27::27:
Bence annen çıtlatsın canım sen de final konuşması yap :34:

canım çok teşekkürler.. bakalım ben endişe içindeyim ama bi yandan da erken gelme durumu beni cezbetmiyor değil :18:

Çok geçmiş olsun canım, erken gelme durumu sizin için çok güzel olacak inşallah sağ sağlim atlatın.:31:

Sağol bebeğim teşekkr ederim :54: Beklyrum şu an bakalm nolcak ya korkyrum :18: :14:

Canım hadi gözün aydın sevdiceğin sağ sağlim çıkmış ameliyattan tekrar çok geçmiş olsun, şuan yanında olamadın belki ama o gelince 1 ay yanında olcaksın bunu düşün.:34:

Back
X