- Konu Sahibi mutluluk_06
-
tam alışacaksın dağıtıma gelecek yine alışacaksın varlığına gidecek..bu sefer o kdr uzun sürmicek yokluğuna alışman.
yavrum kişiden kişiye değişir herhalde alışmak bilemiyorum ben yaşadıklarımı anlattım.bir an önce alışırsın inşallah
benimki hep diyordu yakın yere çıkar inşallah diye.bende biraz kızıyordum ona "öyle deme.yakında olsan uzakta olsan yine brbrmzi göremiyoruz önemli olan senin rahatın. Hayırlı yere hayırlı insanların yanına düşürsün Rabbim hep öyle dua et.doğu batı diye dua etme hayırlısını dua et." diyordum.oda sonra haklısın diyordu.
sonra bi çıktı TUNCELİ! çok kötü geliyordu telde sesi bana söylerken şoktaydı anlıyordum bende ayaktaydım hemen oturdum yıkıldım.
ama ona moralimin bozulduğunu hissetmeden (bende ağlayıp feryat edersem tutanacak dalı kalmıcak ve yıkılacak umudunu yitircek)
"sakın moralini bozma ve kimseyi dinleme araştırmada yapma hep hayırlısını dua ettik demekki senin için hayırlısı orasıymış kaderinde orası varmış ne kadar üzülsekte sevinsekte gideceksin başka çaresi yok.dimdik durmalısın, biz herşeyin üstesinden geldik bunun mu gelemicez ben sana ve gücüne güveniyorum. kendin için olmasa bile benim için dayanacaksın güçlü olmak zorundasın ben her zaman yanındayım. Tunceli diye korkuda sarmasın belkide terör olmayan bi yer (ki olduğunu ikimizde biliyoruz boşta olsa avuntu vermeye çalışıyorum işte) belki içeride olacaksın rahat olacaksın bilemiyoruz. hayırlısı olsun sevgilim, seninle gurur duyuyorum. askerliğin bittikten sonrada havamız,gururumuz olacak gerçek bir türk askeri olarak!" dedim.
o konuşmamdan sonra çok rahatladı.ben hiçbir zaman ona ağlamadım, isyan etmedim yansıtmadım üzücü şeyleri. annesi hep arayıp ağlıyormuş onada ayrı bi sinir oluyorum ya ne diye üzüyor çocuğu!
o konuşmayı yaptm teli kapattım ama nasıl dolmuştum nasıl aktı gözlerimden yaşlar anlatamam.yeniden bi şoka girmiştim.
şükrettim Allaha yinede..
ona hep iyi geldiğimi rahatlattığımı söylüyordu buda beni mutlu ediyordu..ztn günde 1 kez konuşurduk oda kısa.o arada önce sorduğum şeyler "nasılsın?keyfin nasıl herşey yolunda mı?" diye konuşmaya başlıyorum sonra askerlikle ilgili bişi anlatmıyorum germiyorum kafasını dağıtmaya çalışıyorum şebeklik yapıyorum saçmada olsa konu açıyorum gülerek konuşuyorum oda mutlu oluyor.
sende öyle yap canıım gittiğinde iyi gelecek askerine..
tatlım benimmm bende seni sevdim ki bu kadar uzun uzun yazıyorum. bu kadar uzun yazmam pek aslında ben
hepimiz mutlu olalım artık sevdiklerimize kavuşalım yahuuuu
Allah kavuştursun canlar..
Bugun terminallerde epey bi asker vardı..
Ağlayanlardan tut oflaya oflaya otobüse binenler , ana babasından sevdiğinden ayrı kalmanın üzüntüsünü şimdiden yaşayanlarla doluydu..
Sağ sağlim yapıp gelirler inşallah..
allah kavustursun canım benım ızmırdeyım bende foca yer olarak cok cok cok guzel bır yer askerlık olarak dısıplınlı ve sıkı dıye bılıyorum. umarım ustalıgı cok rahat guzel bır yere cıkar allah hepımızın yardımcısı olsun
Benim nişanlım bugün birliğine teslim olacak.İçim acıyor ya zaman nasıl geçecek onsuz bilmiyorum.Bugün haber alabilecek miyim? yeri rahat olacak mı? Bir süre şey düşünüyorum ve canım acıyor. Üç gündür uyuyamıyorum..
Allah kavuştursun canlar..
Bugun terminallerde epey bi asker vardı..
Ağlayanlardan tut oflaya oflaya otobüse binenler , ana babasından sevdiğinden ayrı kalmanın üzüntüsünü şimdiden yaşayanlarla doluydu..
Sağ sağlim yapıp gelirler inşallah..
Hepinizi Allah kavuştursunnn,zor bir süreç ama aşılmıcak bir şey değil ...bi 15 gün çok zor oluyo gerçekten o alışmaya çalışrken sende kendin alışmaya çalışıyosun sonra zaten yemin töreni yaklaşıo ve sonrası hep rutine bağlanıyo zaten...Şimdi çok kolay ifade ediyorum gibi olsada cidden böyle oluyo...İlk zamanları hep koşturmayla geçiyo aşılar kıyafet koğuş her yere sürü halinde gidiolar hiç bişe bilmedikleri için bocalıolar bazen telefonlarında çalmadığı günler olabilio ama zamanla inşallah her şey yoluna giriyo ...
İlk zamanları kafanıza çok takmayın,telefonda ağlamayın,aşkm cnm cicim demezse alınmayın kulubelerde hele ki büyük bi tabursa çok sıra olabiliomuş o kadar erkeğin içinde aşkm bile demek zor gelebiliyo bazen ...Neden aramadı diye beklio insan ama ben de çok takmştm bunu burdaki arkadaşlarım hep rahatlattılar gerçekten fırsatları olunca hep arıyolar...Nasıl geçicek diye insan sorguluo evet ama başlamasalar hiç bitmicek en güzel tatmin etme yolu...
Her geçen gün özlem artıo bazen o kadar özlenio ki özledim bile diyemiyosun ama kendinizi rahatlatcak şeyler bulun biz hep burda yazdık resmen dert ortağı olduk zaman zaman birlikte ağladık belki birlikte çokta güldük bazen depresyona bağladık ama her gün şafak attı zor geçen bi günün ardından bile ...Ne zaman isterseniz burdayız...
Bol bol dua edin,Allah sizin askerlerinizide iyi insanlarla karşılaştırsın doğu yada batı hiç önemli değil komutanları iyi olsun bulunduğu ortamdaki insanlar halden anlayan tipler olsun...Çünkü görceksiniz askeriniz iyiyse sizde iyisiniz ...
Hepinize Allah yardım etsin...Allah askerlerinizinde yar ve yardımcısı olsun...
zombiiiim özledim seniiiii
kıyamam ya valla bi an önce atrık bitsin askerlik of ulen ne ara bizim dolduda bizden sonraları geldi hadi sizin kaçıncı geliyo artıkta ben kendimize inanamadım
cidden öylede böylede bu şafak atıyomuş be onu öğrendim yani
Benim nişanlım bugün birliğine teslim olacak.İçim acıyor ya zaman nasıl geçecek onsuz bilmiyorum.Bugün haber alabilecek miyim? yeri rahat olacak mı? Bir süre şey düşünüyorum ve canım acıyor. Üç gündür uyuyamıyorum..
Ne sandınatcak tabi..
Ne yaptın gittin mi bakayım
gittim gittim ağlaştık gene bi ton ve şunu farkettim askere içini döken bi sayfa dolusu birşey yazmak telefonda söylediğin şeylerin aynısıda olsa çok farkediyormuş ben öyle yolda giderken birşeyler karalamıştım yazmıştım gidince okudu baya ağladı falan ve bundan sonra öyle şeyler yazmaya karar verdik mektuplaşmak değilde görüştüğümüzde birbirimize verceğimiz şeyler falan hem için rahatlıyo yazınca hemde çok daha farklı bi duygu oluşuyo tavsiye ederim :) sen napıyon seninki napıyo bakalımmm delirtiyo musun hala çatlak kız haha
Bende gittim gördüm kuzum işte..
Ben günlük tutmuştum..
Defteri her yanına gidişimde götürüyordum, bazen ona anlatamadıklarımı ona söyleyemediklerimi karalıyordum..
Delirtmiyorum , o beni delirtiyo ..
Merhabalar.Benim nişanlım yarın birliğine teslim olacaK Acemi birlik Kastomonu,usta birlik Iğdır İL MERKZ JANDARMA OLARAK kısa dönem yapacak..nASIL Bİ YERLER PEK BİLGİM YOK? :/BİLGİSİ OLAN PAYLAŞABİLİR Mİ?:////
hehe cok guzel yaaa cok sevdım o olayı yenı kızlarada soyluyorum kesınlıkle ıcınızı kagıtlara dökün ve buraya cok rahatlıyorsunuz ciddeeen :)
Tabi..
İkinizin isimlerinden oluşan şafak çizelgesi falanda yapılıyor ediliyor ilk zamanlarda..
Bende yapmıştım ama adımızdan değil..
Ha ama karalıyor muyum , tabikie hayır..
Yemin törenine kadar karalamıştım sonra hiç şafakla mafakla uğraşmadık
tüylerim diken diken oldu sabah sabahhhhhhhhhhhh begüüüüümmmmmümmm çok güzel anlatmışsın gerçekten..
bu arada eşim hiç izin kullanmayacağını söyledi. bu da askerliğinin 1 ay kısalması demek sanırım :)
verilen sülüs zarfında Karakol eri yazıyordu eşimin görevi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?