93/3 asker yolu bekleyenler

Hepinizi Allah kavuştursunnn,zor bir süreç ama aşılmıcak bir şey değil ...bi 15 gün çok zor oluyo gerçekten o alışmaya çalışrken sende kendin alışmaya çalışıyosun sonra zaten yemin töreni yaklaşıo ve sonrası hep rutine bağlanıyo zaten...Şimdi çok kolay ifade ediyorum gibi olsada cidden böyle oluyo...İlk zamanları hep koşturmayla geçiyo aşılar kıyafet koğuş her yere sürü halinde gidiolar hiç bişe bilmedikleri için bocalıolar bazen telefonlarında çalmadığı günler olabilio ama zamanla inşallah her şey yoluna giriyo ...

İlk zamanları kafanıza çok takmayın,telefonda ağlamayın,aşkm cnm cicim demezse alınmayın kulubelerde hele ki büyük bi tabursa çok sıra olabiliomuş o kadar erkeğin içinde aşkm bile demek zor gelebiliyo bazen ...Neden aramadı diye beklio insan ama ben de çok takmştm bunu burdaki arkadaşlarım hep rahatlattılar gerçekten fırsatları olunca hep arıyolar...Nasıl geçicek diye insan sorguluo evet ama başlamasalar hiç bitmicek en güzel tatmin etme yolu...

Her geçen gün özlem artıo bazen o kadar özlenio ki özledim bile diyemiyosun ama kendinizi rahatlatcak şeyler bulun biz hep burda yazdık resmen dert ortağı olduk zaman zaman birlikte ağladık belki birlikte çokta güldük bazen depresyona bağladık ama her gün şafak attı zor geçen bi günün ardından bile ...Ne zaman isterseniz burdayız...

Bol bol dua edin,Allah sizin askerlerinizide iyi insanlarla karşılaştırsın doğu yada batı hiç önemli değil komutanları iyi olsun bulunduğu ortamdaki insanlar halden anlayan tipler olsun...Çünkü görceksiniz askeriniz iyiyse sizde iyisiniz ...

Hepinize Allah yardım etsin...Allah askerlerinizinde yar ve yardımcısı olsun...

anlattıklarını okuyunca ve aynı şeyleri eksiksiz yaşıcağımı düşününce cız ediyo canım böyle yaaa ama iyi olsunlarda geçcek günler yapcak bi şey yok canımm demi yaa.

ama ben şunu fark ettim ona belli etmemeye çalışıp içime atınca bende ters tepiyo ondada öyle hç konuşmayınca içine atıyo sinir yapıyor tartışıyoruz şu günlerde böyle olması daha çok üzüyor bizi anlıcan daha çok karıştı kafam yavrum yaa

senin dediğin gibi dedim yarime bende sen aslanlar gibi gidip geliceksin gözün arkada kalmasın bende aslanlar gibi burda bıraktığın gibi olucam dedim çeyiz hazırlıcam sen gelince başka engel kalmasın dedim sen orda olunca ben gurur duyucam hayırlısıylaa gidip gel dedim çook duygulandııı

bende seni sevdim içimi okuyosun şeker

inşallah inşallah inşallahhh

o terminal ayrılığı çok kötü zaten yaaa

allah razı olsun canım yaaa aynen bende öyle duydum ama asker oldukdan sonra foça nın güzelliği göze güzel gözükür mü hiç bilmiyorum kiii... sağ salim gidip gelsinde inşallahh

Benim nişanlım bugün birliğine teslim olacak.İçim acıyor ya zaman nasıl geçecek onsuz bilmiyorum.Bugün haber alabilecek miyim? yeri rahat olacak mı? Bir süre şey düşünüyorum ve canım acıyor. Üç gündür uyuyamıyorum..

nerede askerlık yapıcak bak oyle dusunme haber vermeye calısır mesela benımde ılk gittiği gün iğne falan oluyorlar işte işlemler kayıtlar koğuşlar derken baya zamanları geçiyo aramaya çalışır bekle sadece hayatım emin ol o duyguyu burda hepimiz çok iyi biliyoruz ama daha izinleriniz olcak gelicek gene gidecek falan yani her fırsatta arar zaten seni merak etme bazen bizimde bir kaç gün görüşemediğimiz konuşamadığımız oluyordu .. eğitimler onlar bunlar derken arayamıyordu alışmak demek istemiyorum bu sürece onsuzluğa alışma ama sadece onun askerde olduğuna alış geldiğindeki hayallerini düşün ve ne olursa olsun ağladığını üzüldüğünü belli etme onun güce ihtiyacı var sen arkadaşların olsun biz olalım belki ailen olsun konuşup içini döküp atarsın ama o orda tek başına seni üzgün düşünürse zaman geçmez zehir olur ondan hep ona destek ol geçicek , gelecek hayalleri onlar bunlar ilk günler zor biliyorum ama buraya yazarsın hepimiz sana destek oluruz bi nebzede olsa içine atma hep beraber atlatıcaz bu askerlik denen şeyii .

zombiiiim özledim seniiiii
kıyamam ya valla bi an önce atrık bitsin askerlik of ulen ne ara bizim dolduda bizden sonraları geldi hadi sizin kaçıncı geliyo artıkta ben kendimize inanamadım
cidden öylede böylede bu şafak atıyomuş be onu öğrendim yani

tüylerim diken diken oldu sabah sabahhhhhhhhhhhh begüüüüümmmmmümmm çok güzel anlatmışsın gerçekten..

Ne sandın atcak tabi..
Ne yaptın gittin mi bakayım

Allah kavuştursun..
İnanın geçiyor ..

İlk zamanlar çok zor oluyor..
Konuşma sürelerniz az, ve gün içinde açsa açsa bi iki sefer telefon açabiliyorlar..
Ama sonra sonra düzene alıştıkça görüşme sayıları artıyor..

Morelinizi bozmayın , askerlerinize güçlü görünün.. :)
Şuan biz size ne desek boş gelir..

İlk zamanlar bende askerimi gönderdiğimde buraya yazdığımda banada tesellide bulunurlardı..
Ama çok boş gelir..

Gerçektende dedikleri gibi geçiyormuş..

Ne sandın atcak tabi..
Ne yaptın gittin mi bakayım

gittim gittim ağlaştık gene bi ton ve şunu farkettim askere içini döken bi sayfa dolusu birşey yazmak telefonda söylediğin şeylerin aynısıda olsa çok farkediyormuş ben öyle yolda giderken birşeyler karalamıştım yazmıştım gidince okudu baya ağladı falan ve bundan sonra öyle şeyler yazmaya karar verdik mektuplaşmak değilde görüştüğümüzde birbirimize verceğimiz şeyler falan hem için rahatlıyo yazınca hemde çok daha farklı bi duygu oluşuyo tavsiye ederim :) sen napıyon seninki napıyo bakalımmm delirtiyo musun hala çatlak kız haha

Bende gittim gördüm kuzum işte..
Ben günlük tutmuştum..
Defteri her yanına gidişimde götürüyordum, bazen ona anlatamadıklarımı ona söyleyemediklerimi karalıyordum..

Delirtmiyorum , o beni delirtiyo ..

hehe cok guzel yaaa cok sevdım o olayı yenı kızlarada soyluyorum kesınlıkle ıcınızı kagıtlara dökün ve buraya cok rahatlıyorsunuz ciddeeen :)

Merhaba
İlk başlarda çok bocalıyor insan ee doğal olarak sonuçta her gün sesini duyduğun. 1 gün görmesen özlediğin insanı aylarca, günlerce suratını görmeden duruyorsun. Rabbim sabrını veriyor, sonunda mükafatını da verecek Allah'ın izniyle.
Kısa dönem olarak avantajınız var, misal siz bitirmişken biz hala şafak sayıyor olacağız buna da şükür demelisin güzelim
Gittiği yerin yoğunluğuna göre arar seni, ama bekle mutlaka haber vermek için arar. Dualarınla, aşkınla askerin ayakta duracak.
Yerinin rahatlığı komutanlara bağlı. Yeri gelir sessiz sakin olma durumu olur, yeri gelir ezdirmez kendini. Ne zaman rahat olabileceğini Allah bilir. Alışıyorsun ve inan geçiyor, Ağustos 4'te bizim tam 7 ayımız oldu asker olalı oysaki önümüzde daha 8 ay var!. Geçmiyor gibi geliyor ama zaman öyle hızlı geçiyor ki ilerisi çok karanlık gelse de, sonunda ki güneşi düşündükçe umut çoğalıyor.
Zamanla alışıyorsun. Alışacaksın ve geçecek bitecek. Öyle her istediğin de arayamacak belki, her istediğinde sende sesini duyamayacaksın. Ama inan insan alışıyor. Günde saatlerce konuştuğun adamla 1 dk'lık saniyelik konuşmaya şükretmeyi öğreniyorsun.
Allah kavuştursun.

Elbet bitecek

hehe cok guzel yaaa cok sevdım o olayı yenı kızlarada soyluyorum kesınlıkle ıcınızı kagıtlara dökün ve buraya cok rahatlıyorsunuz ciddeeen :)

Tabi..

İkinizin isimlerinden oluşan şafak çizelgesi falanda yapılıyor ediliyor ilk zamanlarda..

Bende yapmıştım ama adımızdan değil..
Ha ama karalıyor muyum , tabikie hayır..

Yemin törenine kadar karalamıştım sonra hiç şafakla mafakla uğraşmadık

safak kartları safak saatı bendede var safak saatı takıyorum sımdı askerıyede bunların renklerınden varmıs saygın pembesınden alcak bana hahaha sevıyorum ben ya oyle guzel yanı hatıra kalcak donunce bunlar sonucta ondan guzelll

2 saat önce eşimi otogarda bırakıp geldim.
Daha doğrusu otobüs kalkmadan o beni bindirip eve gönderdi.
çok kalabalıktı çünkü, o kadar insanın içinde kalmamı istemedi.
eve geldiğimde ev çok boştu.. Allah'tan tavşanım var evde.. o da olmasa çok yalnız kalırdım..

bu arada eşim hiç izin kullanmayacağını söyledi. bu da askerliğinin 1 ay kısalması demek sanırım :)

verilen sülüs zarfında Karakol eri yazıyordu eşimin görevi için.

bu arada eşim hiç izin kullanmayacağını söyledi. bu da askerliğinin 1 ay kısalması demek sanırım :)

verilen sülüs zarfında Karakol eri yazıyordu eşimin görevi için.

Alah kavuştrsun cnm valla hepimizz izin kullanmıcaz diyoduk ama o kadar bunalıolar ki geliolar yani sen gene gelcek gibi hesapla sonra dan pişman olma ilk giderken hepsi yok izin kullanmam diolar 5 ay geçince izne gelmenin yollarını arıyolar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…