93/3 asker yolu bekleyenler

eee nolcak peki canım? :26:

bilmiyorum hiç canım ama dün resmi bi duyuru buldum ağustos celp dönemlerine ait orda 1. gruplar 12-15 ağustos da teslim 2. gruplar 9-11 eylül de teslim diyo benimkinin daha sünüs ü gelmediğine göre eylül teslim dönem kaybı olarak herhalde yaa amaann çok kafam karıştı yaa gitse dert gitmese dert nasıl bi iştir tatlım yaaa

Dün ilk yalnız gecemi geçirdim. Çok güzel uyumuşum deliksiz...
Eşim de sabah aradı, hataya varmış. Şimdi teslim olmuştur herhalde.
İlk günüm düşündüğüm kadar zor geçmedi.

hadi allah kavustursun yanı bunun ilki sonu değil böyle bişeye en başından alışman en mantıklı olanı zaten . yeri gelir ağlar üzülürsün tabi ki ama yapmak zorunda oldukları birşey sonuçta bu yüzden iyi ki üzülmemişsin umarım tüm günlerin böyle geçerrr

ben kasımda falan sanıyordummm ay evet ya seve seve alırım valla hehe

dönem kaybı olduğunda kötü oluyormuş devre kaybı falan yani askerlikte hoş karşılanmıyorsun diye biliyorum zorunluluktansa olmaz ama genel öyle diye duydum ben hep bence iyice araştırsın canım tanıdığınız falan varsa bu konularda arayın bi sorun danışın gitsin bi an önce sorun çıkmasın .. :/

yok cnm ya sans isi o. bazi yerlerde de devre kaybi olanlar kral gibi askerlik yapio.benimkinin acemilikten bi arkadasi devre kaybiydi.herkes acemiligini yapip usta birligine dagilmis bu onlardan snra gtms.e bi alt devresi gelene kdr meydan onun.o arada komutanlarla kaynasiyor is guc olmuyor pek insan olmadigi icin (acemi birlikler her zmn kalabaliktir cnku) sans yani tatlim..hepimizin we askerlerimizin sansi acik olsun bu hayatta..

yinede iyice ogren yesilgoznurum bir an once gidip oraya alismasi en guzeli.ha simdi gitmis ha 15 gun snra.alismasi daha guc olur kaldikca ve daha uzuntulu gergin gunler gecirir..
bizide gelismelerden haberdar et tatlim..

hıı anladımm bak bunu bılmıyordum :) ıyı o zaman :)
ayrıca kesınlıkle katılıyorum o 15 gun bıle o kadar degerlı oluyo kı zaten ha gıttı ha gıtcek dıye dusunup uzulmektense 15 gun safagından duser :)

Kızlarr eşim aradı zaten günde 3 kere falan arıyor. ankesörlü tel den o çaldırıyor ben arıyorum.
komutanları çok iyiymiş.
bayramda dağıtıma gelecekmiş :)
10. bölükteymiş benim koca, vee ordan batıya göndericez sizi demiş komutanları.

anaaa ne güzel canım çok sevindiimm gözünüzaydın
nerdeydi acemiliği tatlım?

Gözün aydın yawrumm, inşallah hayırlı bir yere düşer sende rahatla gidip görürsün eşini

Allah kavuştursun canım öncelikle..bayramda dağıtıma gelicekiş çok sevindim çiftte bayram olacak desene..geçen sene erkek arkadaşımda kurban bayramında gelmişti izin için..ahh ahh anılarım canlandı bak..ne günlerdi..çok şükür geride kaldı artık..son çırpınışlar artık askerlik için..sende seneye bu zamanlar plakalara gelmek için gün sayacaksın inş canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…