- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
Alah kavuştrsun cnm valla hepimizz izin kullanmıcaz diyoduk ama o kadar bunalıolar ki geliolar yani sen gene gelcek gibi hesapla sonra dan pişman olma ilk giderken hepsi yok izin kullanmam diolar 5 ay geçince izne gelmenin yollarını arıyolar ...
gelse de eve almam vallahi.
gelicek ben yine 1 ay alışacağım sonra yine gidecek beni bırakıp.
hem gelmez benim annem babam yanıma geliyorlar kalacaklar, birbirleriyle anlaşamıyorlar, o yüzden gittiği yerde kalsın.
1 gün bile uzamasın askerliği.
30 yaşına girecek neredeyse geldiğinde.
Sen bilirsin ama öyle büyük konuşma derim yani özlem çok başka zamanla anlarsın ne demek istediğimizi ...
bu arada eşim hiç izin kullanmayacağını söyledi. bu da askerliğinin 1 ay kısalması demek sanırım :)
verilen sülüs zarfında Karakol eri yazıyordu eşimin görevi için.
kızlaaarr akşam asker konvoyu geçti sizin tertipler
bi sevindim bi sevindim çok mutlu oldum anlatamam
bitane daha böyle konvoy görcem kasımda sonra bayram görcem bizim bayramımızzzzzz!!
kızmayın bana canlarım 3 ay snraki konvoyda sizde bana hak verceksiniz..
her zaman dimdik olun ve bol bol dua edin..
hayırlısıyla sevdiceklerimize kavuşuruz inşallaaahhh korusun Rabbim onlarııı...
Bende seviniyorum yawrum ama onlar içinde üzülüyorum yeni yarenler hasret çekicekAma napalım bu işler sırayla
Bakkk ben 300 lere düştümm
kızlaaarr akşam asker konvoyu geçti sizin tertipler
bi sevindim bi sevindim çok mutlu oldum anlatamam
bitane daha böyle konvoy görcem kasımda sonra bayram görcem bizim bayramımızzzzzz!!
kızmayın bana canlarım 3 ay snraki konvoyda sizde bana hak verceksiniz..
her zaman dimdik olun ve bol bol dua edin..
hayırlısıyla sevdiceklerimize kavuşuruz inşallaaahhh korusun Rabbim onlarııı...
şafağına aşık oldum çok güzeeel evet 3 ay geçsinde seninki gelsin bizimde 3 ay bitmiş gitmiş olsunn kızlarında alt devreleri gelsin gerçe o zaman gelenlerde aynı durumda olcak hem mutlu hem kötü bi durum kendine sevinir misin aynı duyguları yasayan ılk zamanlarında kı kızlar ıcın hislenir misin .. Kasımda aşk bile başkaa askerlik dönüşü bambaşka olcakkkktırr hehe
canlarım bi şey sorucam ben yaa benim sevdiğime haber geldi ağustos teslim diye ama merkezdeki askerlik şubesine sünüsü gelmedi hala nüfusa kayıtlı olduğu ilçede gözüküyor ama merkeze gelip onaylanmayıncamı ne çıkmış olmuyomuş dönem kaybı olarak gidiceksin demişler 2.celp dönemi olabilir demişler onlarda ayın 20 ile 25 i teslim miş nasıl bi iştir anlamadım yaaa var mı böyle bi şey tek bizimi buldu.
bi bilgisi olan var mı canlarım yaaa
hatunlar merhabaaBende 92/3 asker yareniyim yani sizler bizim biletimizsiniz
şuan 85 sayıyorum rabbim tez zamanda hepinizin ve giden gidecek tüm asker kardeşlerimizin
askerliğini sağ salim bitirsin inşallah
aslında üzülüyorum eşlerinizden sevgililerinizden ayrıldığınız için onlarsız zaman hiç birşeye benzemiyo
zaman geçmiyor zati kanadınız kırılmış bi şekilde 15 ay yoksun bi şekilde duruyorsun rabbim onları bizden ayırmasın benim askerim bandırmada havacı on başı şu an 2,5 ayımız var onsuz geçirdiğim tam 1 sene oldu bu ay ama rabbime şükür sık sık gördüm ama yinede yanımda olduğu gibi hiç birşeye değmiyor. Neyse fazla uzatmayalım
uzun lafın kısası siz ne kadar üzülüyorsanız ben o kadar seviniyorum kusura bakmayın
sizler benim biletlerimsiniz seviyorum sizi çok çok
vayy üst devrem gelmiş hoşgelmişşşş
kız Balıkesir güzeldir olaylar yok rahattır herhalde..
bizde şubatta kavuşacağız Allahın izniyleeee
çabukcacık geçsin şu zamaaaaaaaaaaaaannn
canım bağlı olduğunuz il e gitsin bi öğrensin.araştırın sonra asker kaçağı görünmeyin.sakın boş vermeyin böyle bir şeyi...
güzel bebeğim güzelde çok kız öğrenci yurdu falan var ya adım başı öğrenci yurdu
sevmiyorum orayı kıskanıyorummmmmmmmmmm
o yüzden gelsin yeter yawww
canım gitti zaten onlar böyle bi cevap veriyor bize ne olduğunu anlamış değilim inan.
her dönem askerlikte böyle bi şey oluyor mu ki hiç bilgim yok benim. ne yazık ki üstüne düşmüyo nasıl olsa gelicek gidicem diyo e yarın kapıdan inzibatlar alıp götürürse daha mı iyi diyorum hiç bi şey demiyo yaa böyle belirsizlik çook kötü inan çoook
Dün ilk yalnız gecemi geçirdim. Çok güzel uyumuşum deliksiz...
Eşim de sabah aradı, hataya varmış. Şimdi teslim olmuştur herhalde.
İlk günüm düşündüğüm kadar zor geçmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?