93/3 asker yolu bekleyenler

Bitecek tabi ki canım, zor olsa da sonu gelmeyen bir şey değil sonucta... Ne güzel dedin canım, iyi ki varlar da bize bu gururu yasatıyorlar. Amin canım benim, Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun

İnşallah usta bırlıgı de ıyı bır yer cıkar dua edıyorum sureklı, hayırlısı öyleymiş demek ki canım sıkma canını nasılsa telefonlar var seslerini duyabiliyoruz hiç değilse...

Yok cnm ne sıkması kalmş 5 ay hiç sıkamıcam kndimi daha zaten dediğin gbi telefonlar var msj var çarşı var yetiyo gidemesekte

Hayırlı akşamlar hatunlarr

Keyifler nasıll

İyi akşamlaaar. Daha 10 dk önce olan olayı aktarıyorum size. Akşama kadar arayamadı benimki. Normalde de bu saatlerde arayamaz. Ben de ondan arayamaz ya hadi neyse alayım telefonu yanıma dedim kendi kendime ve öylece duşa girdim. İşim bitti bitecek baktım telefon çalıyor. Koştum hemen, baktım askerim. Önce suyu kapattım anlamasın diye sonra da açtım telefonu. Nasıl bir psikolojiye girdiysem artık bizimkinin ses yakından geliyor diye askıda duran bornozu üstüme çekmeye çalışıyorum. Hey Allah'ım gülsem mi ağlasam mı bu halime, gelin görün ki aşk beni leyla eyledi

Aramadı bugun iste ne kadar keyifli olunur ki bu durumda sesini duymayinca huzursuz oluyorum elimde degil :-/

Canım çok iyi anlıyorum seni, dün akşama kadar arayamadı diye ben de aynı durumdaydım fakat hallerini de anlamak lazım acemilikte her şey çok zor. 3 gün arayamadığı olmuştu askerimin, insan delirecek gibi oluyor haklısın ama sabır, elimizden başka bir şey gelmiyor çünkü. Hem ümidini hemen kesme, Sevdiğim artık beni normalde hiç arayamadığı saatlerde aramaya başladı, belki arayabilir ilerleyen saatlerde

Dua kapın acikmis ya ne kadar icten dediysen aradi yemin ederim yaaa nasil mutlu oldum sesi cok iyidi esprileri ucusurduk yine havalarda :-D geliyomusss yarimm haftayaaaaa yehuuuuuu :))))

arkadaslar ne yalan soyleym esimin gitmesi cok koydu ama gideli daha cok asık olduk birbirimize hele o geldigim zaman bendeki desişikligi göreceksin diyo oyle cok ozluyorkı ayrılık bazı duyguları daha cok percinledi meger o benim dunyam ben onun dunyasıymısım

Evet bu askerliğiin tek güzel yanı sanırım özleyince değerini daha iyi bi anlıyosun. Dahada aşık oluyosun :) Gelince nelerr görücezz bakalıım :))

Son düzenleme:
Aramadı bugun iste ne kadar keyifli olunur ki bu durumda sesini duymayinca huzursuz oluyorum elimde degil :-/

İlk fırsatta arar Şeymacım merak etme içini ferah tut bebeğim sen

Güldürdün beni sabah sabah ya insan gerçekten öle hissediyo görcek sanki

Ben de eşime daha da bağlandım.
eksikliğini çok hissediyorum.
meğer her şey onunla güzelmiş...

Eşimi düşünmek, özlemek istiyorum ben de.
Onunla sizin yaptığınız gibi iyi ve neşeli konuşmak istiyorum ama olmuyor.

çocuk ne zaman arasa hep benden sorun duyuyor.
annem hasta benim.
hep hastanelerdeyim, ne zaman arasa derdimi dinliyor.
ona soramıyorum bile nasılsın diye.

en iyi arkadaşım eşimdir benim.
derdimi bir ona anlatabiliyorum
ama yazık o da orada kendi kendine üzülüyor.

Ben de eşime daha da bağlandım.
eksikliğini çok hissediyorum.
meğer her şey onunla güzelmiş...

canm sendemi esini yolladın benim duygularımı cok ıyı anlıyosundur eksiklikleri heryerde herseyde oyle kotuki hersey buruk yasanıyo s:2:seninki nerde sen nerde kalıyorsun canım nerelisin

Evet bu askerliğiin tek güzel yanı sanırım özleyince değerini daha iyi bi anlıyosun. Dahada aşık oluyosun :) Gelince nelerr görücezz bakalıım :))

bakalım arkadasım ama baya onlarda ozlem cekiyo onceden soylemedikleri cekindikleri seyleri simdi bagırarak yapıyolar benimki ıyı yonde inş gelincede devam eder ben oyle umuyorm onceden bizi bizle yasadılar simdi bizi bizsiz yasıyorlar

canm sendemi esini yolladın benim duygularımı cok ıyı anlıyosundur eksiklikleri heryerde herseyde oyle kotuki hersey buruk yasanıyo s:2:seninki nerde sen nerde kalıyorsun canım nerelisin

ben balıkesirde yaşıyorum.
eşim hatay serinyol'a gitti

sen nereye gönderdin?
yaşınız kaç?
ne kadarlık evlisiniz?
çok zor oluyor değil mi?
Çok mu soru sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…