- Konu Sahibi mutluluk_06
ben balıkesirde yaşıyorum.
eşim hatay serinyol'a gitti
sen nereye gönderdin?
yaşınız kaç?
ne kadarlık evlisiniz?
çok zor oluyor değil mi?
Çok mu soru sordum![]()
yok canm cok sormadın benim konusmaya ihtiyacım var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben balıkesirde yaşıyorum.
eşim hatay serinyol'a gitti
sen nereye gönderdin?
yaşınız kaç?
ne kadarlık evlisiniz?
çok zor oluyor değil mi?
Çok mu soru sordum![]()
bakalım arkadasım ama baya onlarda ozlem cekiyo onceden soylemedikleri cekindikleri seyleri simdi bagırarak yapıyolar benimki ıyı yonde inş gelincede devam eder ben oyle umuyorm onceden bizi bizle yasadılar simdi bizi bizsiz yasıyorlar
yok canm cok sormadın benim konusmaya ihtiyacım varbende gebzede yasıyorm esımde ıspartaya gitti yasım 22 yeni girdim daha cok yeni 9 aylk evliyiz
cokzor canm ya alısmak cok beter ic cekiyorm acaba o gunler gelip kavusacakmyız diye benimkinin egitimi zor ama o cok memnun simdilik sen ne kadalık evlisin senin hasretlik nası gidiyo kader arkadasım
Ben de 23 yaşındayım.
2 seneye yakındır evliyiz.
ama farklı yerlerde çalışıyorduk sadece 1 sene aynı evde yaşayabildik.
eşimin de eğitimi çok zormuş.
çok kalabalık ve sıcakmış orası.
her gün arıyor kartlı telefondan.
yine de çok zorlanıyorum
sen çalışıyor musun?
zamanını nasıl geçiriyorsun?
tek başına mı kalıyorsun?
calısmıyorum canm dısardan okuyorm tek degilm kaynanamlrla oturuyrm valla butun gun evdeyım cok sıkıcı geciyo benim esimde gunlk arıyo fısat buldukca.seninki neden uzun donem gitti. sen neler yapıyorsun nası geciyo arkadasım
dışarıdan okuyordu bitiremedi eşim.
28 yaşına gelince de daha uzatmayalım dedik.
ben çalışıyorum,
kendi evimde annem ve babamla oturuyorum.
gündüz işe gidince zaman geçiyor ama akşamları çok zor![]()
evet canım değerimizi biraz daha anlıyolar tabi bizde öyle :) bende korkmuştum hep kötü yönde değişir demişlerdi ama şükürler olsun bi problemimiz yok. Umarımm canım herşey daha güzel olur :)
hımm sen ıyıymıssın canm ya hem calısıyosun hemde ailen yok ben her turlu hasret cekıyorum ailemede esin baya gec gitmiş ya benimkide okul durumundan gitti dersleri kotu olunca askerlık bari aradan cıksın dedi uzun oldu halıyle tabi hayırlısı boyleymıs napalım canları sagolsun hasretlerini cekıcez.sende bebiş felan varmı
Yok canım bebeğim.
Zaten daha çok gencim ya, kendim çocuk sayılırım. bi de çocuğa bakamam![]()
evet yaa hemen gelsınler artık bı seyı 40 kere soyleyınce olurmusta bız 460 kere soylucez hala tık yok![]()
Haklısın canım ne kadar güzel konuştun, Allah sabrı veriyor bir şekilde biz de sabredicez zor olsa da. Çok şükür canım benim içim ferahladı resmen aynen canımın içinin geleceği gün belli hiç değilse Allah'ım gönderdiğimiz gibi gelmelerini nasip etsin inşallah... Hergün bol bol dua ediyorum canım, bitaneciğimle birlikte tüm askerlere. Çok sağol canım benim.
oo super cok sevndm cnm gidip gorusebilmene.bence arada gt ama cok sk gtme orayada alismasi gerek snra alisamazsa daha kotu olur onun icinKızlaaar birkaç gündür pek yazamıyordum hazırlık gelme gitme falan derken. Dün askerimi ziyarete gittim ailesiyle birlikte. Çok sarılamadım hatta ilk andaki hoşgeldin ve gidişteki güle güle faslıyla beni lavaboya götürdüğü zamandaki kaçamak sarılışımızı saymazsak hiç sarılamadım diyebilirim. Ama olsun görmek bile yetiyor inanın demem o ki kendisi çağırdıktan sonra dengesini bozar mıyım acaba gidip de hiç düşünmeyin gidin. Ben kendim öyle düşündüğüm için başta buradan bir yazmak istedim. Tabi ki hüzün oluyor ki ben üzülmesin diye oradan ayrılana kadar tek damla gözyaşı dökmedim sonrasında bıraktım kendimi ama olsun 5 dakika görmek için bile her şeye değer![]()
bende bikac gndur yoktm cnm bende ozledim vallatatlım işten dolayı yazamadım bayadır yaa özledim inan.. :)
canımm nasıl bi iştir anlamıyorum ama hala bekliyoruz yaa şaka gibi ya ama böyle olunca beklerken alıştığımız için biraz azaldı gibi stresi ya ne bileyim ne olucakk
benim esimde 93\3 gitti agustosun 15inde allahım hayırlısıyla yapıp gelsin gunler oyle zor geciyorki olmuyo onsuzluk alısmak cok zor
oo super cok sevndm cnm gidip gorusebilmene.bence arada gt ama cok sk gtme orayada alismasi gerek snra alisamazsa daha kotu olur onun icin
bende bikac gndur yoktm cnm bende ozledim valla
noldu seninkinin isi cnm?
ooo bi kader ortagimiz daha
Allah kavustursun cnm sag salim gidip gelir insallah kavusuruz hepimiz sevdiceklerimizehayirli tezkereler.. esin olmasi senin icn daha zordur herhalde bize gore
Allah yardimciniz olsun..insallah usta birligi guzel byere cikar..![]()
carsisi suan olmadgi icn bunalms belliki.uzulme sen cnm alisacak.hem 9 gunun sonu ona ilac gbi gelecek.gerci 9danda az kaldi smdikızlar benimki çok üzgün, morali de sıfır.
seni özledim, nerden geldim ben buraya, evime gelmek istiyorum diyor başka bişey demiyor.
9 gün sonra yemin törenleri varmış.
sonrasında çarşıya çıkacakmış.
çıksa da biraz rahatlasa bari.
arkadaslar ne yalan soyleym esimin gitmesi cok koydu ama gideli daha cok asık olduk birbirimize hele o geldigim zaman bendeki desişikligi göreceksin diyo oyle cok ozluyorkı ayrılık bazı duyguları daha cok percinledi meger o benim dunyam ben onun dunyasıymısım
sizide canm hepimizi kavustursun hayırlısıyla
evliyim evet ya oyle zorki allahtan evli degilsiniz kızlar bi tarafınız hep eksik oturdugu kalktıgı izledigi hersey ondan size yurek sızlatan anı olarak hazızanızda kalıyo
kotu anlamda dusunmeyin sakın ama onun kollarında sabah etmek dunyanın en guzel mutlulugymus ne gecenz ne gunduzunuz belli hep hayeller keskeler allahım hayırlısıyla kavustrsun tum sevenleri ins iyi bi yere duser usta bir. sana kader dualarım sevdigimle![]()
carsisi suan olmadgi icn bunalms belliki.uzulme sen cnm alisacak.hem 9 gunun sonu ona ilac gbi gelecek.gerci 9danda az kaldi smdi
gor bak cok ii gelecek carsidayken sesi
ayen oyleeee! deger kiymet biliniyor valla askerdeyken. insan yasami boyunca 10 yilda bir fln boyle ayri kalmali ki kiymetini bilmeli daha saglam iliskisi olmali![]()
amin canim insallaaahhh
benimde 8 yillik birlikteligim var her yerde animiz var ama evli olsak cok daha zor olurdu bunu her zmn soylerim..ne kdr sevgili olursak olalim evlilik baska bsy ayni evde yasamak farkli bsy..
ztn elimizden gelen tek sey sabretmek ve bol bol dua etmek..
kıymet biliyor ama konusmak kısıtlı gormek desen simdilik yok sonrası allah kerimyanımızda olsunlar yinede onlar bizim herseyımız olmuyo onlar yokken bu hasretlik baya olgunlastırdı zaten emin ol. sizin az kalms ne guzel allah kavustırsun