93/3 asker yolu bekleyenler

ben balıkesirde yaşıyorum.
eşim hatay serinyol'a gitti

sen nereye gönderdin?
yaşınız kaç?
ne kadarlık evlisiniz?
çok zor oluyor değil mi?
Çok mu soru sordum

yok canm cok sormadın benim konusmaya ihtiyacım varbende gebzede yasıyorm esımde ıspartaya gitti yasım 22 yeni girdim daha cok yeni 9 aylk evliyiz cokzor canm ya alısmak cok beter ic cekiyorm acaba o gunler gelip kavusacakmyız diye benimkinin egitimi zor ama o cok memnun simdilik sen ne kadalık evlisin senin hasretlik nası gidiyo kader arkadasım

evet canım değerimizi biraz daha anlıyolar tabi bizde öyle :) bende korkmuştum hep kötü yönde değişir demişlerdi ama şükürler olsun bi problemimiz yok. Umarımm canım herşey daha güzel olur :)

Ben de 23 yaşındayım.
2 seneye yakındır evliyiz.
ama farklı yerlerde çalışıyorduk sadece 1 sene aynı evde yaşayabildik.
eşimin de eğitimi çok zormuş.
çok kalabalık ve sıcakmış orası.
her gün arıyor kartlı telefondan.
yine de çok zorlanıyorum

sen çalışıyor musun?
zamanını nasıl geçiriyorsun?
tek başına mı kalıyorsun?

calısmıyorum canm dısardan okuyorm tek degilm kaynanamlrla oturuyrm valla butun gun evdeyım cok sıkıcı geciyo benim esimde gunlk arıyo fısat buldukca.seninki neden uzun donem gitti. sen neler yapıyorsun nası geciyo arkadasım

dışarıdan okuyordu bitiremedi eşim.
28 yaşına gelince de daha uzatmayalım dedik.
ben çalışıyorum,
kendi evimde annem ve babamla oturuyorum.
gündüz işe gidince zaman geçiyor ama akşamları çok zor

hımm sen ıyıymıssın canm ya hem calısıyosun hemde ailen yok ben her turlu hasret cekıyorum ailemede esin baya gec gitmiş ya benimkide okul durumundan gitti dersleri kotu olunca askerlık bari aradan cıksın dedi uzun oldu halıyle tabi hayırlısı boyleymıs napalım canları sagolsun hasretlerini cekıcez.sende bebiş felan varmı

evet canım değerimizi biraz daha anlıyolar tabi bizde öyle :) bende korkmuştum hep kötü yönde değişir demişlerdi ama şükürler olsun bi problemimiz yok. Umarımm canım herşey daha güzel olur :)

ins canm o sunu diyo bu bunu derken her kafadan ses cıkıyo sen deger verdigin insanın kisiligine bak
huy degişmez sadece gunu gununu tutmz oda herkeste var ben o konuda sıkıntım yok benm esim
oyle degişecek biri degil allahım sasırtmasın yinede

Yok canım bebeğim.
Zaten daha çok gencim ya, kendim çocuk sayılırım. bi de çocuğa bakamam

Son düzenleme:

insallah tatlim benim insallaaaahhh
Allahim dualarimizi kabul etsiinn..
sende sagol kuzuuum

oo super cok sevndm cnm gidip gorusebilmene.bence arada gt ama cok sk gtme orayada alismasi gerek snra alisamazsa daha kotu olur onun icin
bende bikac gndur yoktm cnm bende ozledim valla
noldu seninkinin isi cnm?
benim esimde 93\3 gitti agustosun 15inde allahım hayırlısıyla yapıp gelsin gunler oyle zor geciyorki olmuyo onsuzluk alısmak cok zor

ooo bi kader ortagimiz daha
Allah kavustursun cnm sag salim gidip gelir insallah kavusuruz hepimiz sevdiceklerimize hayirli tezkereler.. esin olmasi senin icn daha zordur herhalde bize gore
Allah yardimciniz olsun..insallah usta birligi guzel byere cikar..

sizide canm hepimizi kavustursun hayırlısıyla
evliyim evet ya oyle zorki allahtan evli degilsiniz kızlar bi tarafınız hep eksik oturdugu kalktıgı izledigi hersey ondan size yurek sızlatan anı olarak hazızanızda kalıyo
kotu anlamda dusunmeyin sakın ama onun kollarında sabah etmek dunyanın en guzel mutlulugymus ne gecenz ne gunduzunuz belli hep hayeller keskeler allahım hayırlısıyla kavustrsun tum sevenleri ins iyi bi yere duser usta bir. sana kader dualarım sevdigimle

carsisi suan olmadgi icn bunalms belliki.uzulme sen cnm alisacak.hem 9 gunun sonu ona ilac gbi gelecek.gerci 9danda az kaldi smdi
gor bak cok ii gelecek carsidayken sesi

ayen oyleeee! deger kiymet biliniyor valla askerdeyken. insan yasami boyunca 10 yilda bir fln boyle ayri kalmali ki kiymetini bilmeli daha saglam iliskisi olmali

amin canim insallaaahhh
benimde 8 yillik birlikteligim var her yerde animiz var ama evli olsak cok daha zor olurdu bunu her zmn soylerim..ne kdr sevgili olursak olalim evlilik baska bsy ayni evde yasamak farkli bsy..
ztn elimizden gelen tek sey sabretmek ve bol bol dua etmek..

kıymet biliyor ama konusmak kısıtlı gormek desen simdilik yok sonrası allah kerim yanımızda olsunlar yinede onlar bizim herseyımız olmuyo onlar yokken bu hasretlik baya olgunlastırdı zaten emin ol. sizin az kalms ne guzel allah kavustırsun

selam fistiklarrr
nasilsiniz bakalim?umarim hersey yolundadir ve keyiflisinizdir..
ama sunu biliyorum ki yaklasik 1 ay snra burada askerlik disinda bir suru muhabet edeceksiniz..hatta yeri gelecek askerlerinize kizacak, kirilacaksiniz gerek askerdeyken gerek izindeyken.. insallah tatsiz seyler yasanmaz hicbi zaman..
ama burada farkli seyler duyacagiz hepimiz goreceksiniz :111:

aynen dua etmek onları en guzel anmak hatırlamak allahım hayırlı teskereler nasip etsin
donuncede kavusursunz ins birlikteligiiz saglam 8 sene az degil masallah

olsun canim gecici ayrilik bu donecekleri gun belli cok sukur.bunu dusun ve mutlu ol
Allahim kalici ayrilik vermesin kimseye..
evet olgunlasiyor insan o yzden diorum arada boyle ayrilik gurbet iyidir.ama hayati riski olmadan!
(gerci her canli ölümü tadacak o baska bsyde..)
bzim az kaldi ama en zor askerlik bizimki aranizda belkide suan kk da ki..
yinede cok sukur Yuce Rabbime sagligi cani yerinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…