93/3 asker yolu bekleyenler

aynen bnde ondan korkyrum yaa Allahtan 1 ay . gerçi her dakka konstğmz için bi anda o 1 ay insanı nasl yapar km bilir

yakn sayılırız :) sevgilnde izmrden mi bn gaziemire geln gitcem nasiose sana daha çok yaklşcam

Evet o da İzmir'deydi. Çaya falan beklerim yani bize gelin olduktan sonra seni madem o kadar yaklaşıyorsun [/QUOTE]

hahaha ay valla evet yakın olcakmısız :):):) evet o da ızmırden guzelyalıdan bende oyle :) zaten beraber yasıyoruz bız aıleler falan artık bısey demıyorlar gıdıp gelıyorum falan gelırım tabııı gelın elınden cay olmaz kahveye gelırım bı gelın kahvenı ıcerım hehehe

aynen braz sabertmm gerk işte. ailem karşı değil zatn sadce benmki askerlği uzattı gtmdi dye babm gelene kdr bulşmk yok dedi

amaaan arkadasımla falan der uydurur o 20 gunu gorusursunuz bı sekılde :) gelıncede zaten e tamam baban askerlıgı sorun edıyormus bak cozulmus olcak o da oh ohhh

ahh amin..
benimki de ankaraya falan gitse süper olur.
ayda 1 kere gidebileyim bana yeter..

tabi orası öyle haklısın.
sadece dertleşeceğim kimse yok, ona haber vermek istediğim şeyler de var ama 2 dk içerisinde konuşup anlatamıyorum :)

Benimkine ben gitmeden önce sen ne zaman fırsatını bulursan ara sen bana göre ayarlamayacaksın kendini ben sana göre ayarlıcam demiştim de bizimki abarttı biraz pazar sabahı 6.30 da baktım telefon çalıyor Bir defa daha uykumun arasında onunla konuşmuştum ve eminim ki uyanık olduğum zamandan daha kayda değer şeyler sorabildim. Sen de bunu dene bence belki işe yarar

Evet o da İzmir'deydi. Çaya falan beklerim yani bize gelin olduktan sonra seni madem o kadar yaklaşıyorsun

hahaha ay valla evet yakın olcakmısız :):):) evet o da ızmırden guzelyalıdan bende oyle :) zaten beraber yasıyoruz bız aıleler falan artık bısey demıyorlar gıdıp gelıyorum falan gelırım tabııı gelın elınden cay olmaz kahveye gelırım bı gelın kahvenı ıcerım hehehe [/QUOTE]

olur yapmammı yaparm sen karabaglr mıı güzl yalı mı anlamdımm :))

heheh :) tamam bu gün ararsa söylüycem sabah uyandıktan sonra içtimaya kadar boş oluyorlarmış erken demesin arasın bari.

ahh amin..
benimki de ankaraya falan gitse süper olur.
ayda 1 kere gidebileyim bana yeter..

hayatım sen evlısın zaten ama calısıyormussun falan ıste ondan ben evdeyım sureklı bı de ondan gıdıp gelebılıyorum sorun olmuyor . senın sorumlulugun oldugundan dolayı.. ama ılla kı en kotusu 2 ayda bır bıle olsa denk gelırse falan gıdersın senelık ıznını yarım yarım kullanırsın rıca edıp eger kı varsa yanı ılla kı ayarlanır bırseyler bı bellı olsunda yerlerı hayırlısıyla :)

aynen bnde ondan korkyrum yaa Allahtan 1 ay . gerçi her dakka konstğmz için bi anda o 1 ay insanı nasl yapar km bilir

Öyle tabi baya etkiliyor. Mesela geçenlerde ay dönümümüzdü bizim ben saat 12yi geçmeden uyuya kalmışım sonra nasıl olduysa saat 12yi geçtikten sonra uyandım ve telefona baktım. Hani uyku sersemliği aklım sıra kutlama mesajı falan bekliyorum çocuk askerde mesaj falan yok tabi bir 10 dakika nasıl dumur oldum anlatamam bildiğin çocuk mesaj atmayı unuttu diye ona kızdım yani sonra aklıma geldi yat salak dedim kendi kendime kısacası bir algılama problemi olacak yani canım

olur yapmammı yaparm sen karabaglr mıı güzl yalı mı anlamdımm :))[/QUOTE]

güzelyalıı :)

kıyamam yaa Allah onları hemen bize kavuştrsun inşllaaah

canım benım bıldıgım gorus oyleydı benımde samsundaydı ben samsuna gıdıyordum acemılıkte pazar gıdıyordum kı 5 kadar bos oluyorlardı
sen bence onu tam bı sor o da tam net bı bılgı ogrensın orda ustlerı falan vardır onların ılla kı sorabılır. soyle soylıyım ılk gıttıgın an varya dunyanın en mutlusu oluyorlar tamam evet uzuluyor belkıde ama emın ol bı sure sonra zamanla alısıyor oraya ama senın sımdı gıtmen cok ıyı gelır bende ılk gıttıgınde bı 10 gun bekledım sonra gıttım . hem cok goze batmasın dıye hemde alıssın bıraz dıye .
hala hep gorusuruz ama sureklı soyler o ılk geldıgın gun 10 gun sonrası nasıl moral oldu dıye . tam yenı alısma donemınde senı orda gorudugunde cıdden kendıne gelır bıraz daha . benımkıde oyle duygusaldır cok aglamıstık ılk gorustugumuzde gıderkende ılk sarıldıgımızdada ıkımızde :) ama emın ol senı hıssetmek gormek ve ona oraya gıdıp guc verdıgını hıssettırmek askerlıgını cok etkılıcek seylerden bırısı :)[/QUOTE]

Çok cesaretlendim yaa gidip salya sümük ağlasak da olsun gidicem, zaten çok özledim burnumda tütüyo resmen. T-shirt'ünü koklamaktan bir hal oldum burda Çok sağol canım

Çok cesaretlendim yaa gidip salya sümük ağlasak da olsun gidicem, zaten çok özledim burnumda tütüyo resmen. T-shirt'ünü koklamaktan bir hal oldum burda Çok sağol canım [/QUOTE]

valla yakındayken gıt hayatımcım bol bol ne demek her zamannn :):) sor tam gununu falan ogren ama pazar dıye bılıyorum hafta sonları boslar ama cumartesı normalde bi kaç saatte olsa bazen egıtım olabılıyor o rıske gırmeyın gıtmısken tam bos oldugu gune gıdersın en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…