- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
16sında teslim oldu benimki. Teslim olmadan önce kendi telefonundan bir aradı sonra içeri girdi telefonunu da ailesine bıraktı haliyle. İçeri girdikten sonra da -girdiği günü saymazsak- 10 günde 5 kere arayabildi işte. Ama şuna dikkat ettim, iki hafta sonu geçirdik ve hafta sonları iki gün de arayabiliyorlar eğitim olmadığından dolayı ama hafta içi aksamalar olabilir acemilikte iletişim gerçekten sıkıntı bunu herkes söylüyor
yakn sayılırız :) sevgilnde izmrden mi bn gaziemire geln gitcem nasiose sana daha çok yaklşcam
aynen braz sabertmm gerk işte. ailem karşı değil zatn sadce benmki askerlği uzattı gtmdi dye babm gelene kdr bulşmk yok dedi
süper atık bnde aranza katldımm
olsunnnn :) senın gene erken gelıcekmıs benım uzundu acemılık :) bı de bızım karısıktı ılk amasyaydı amasyaya gıttım sonrakı hafta ayırdılar cavus olcakları samsuna gonderdıler bızım amasyada kı gunler gıttı 75ten fazla acemılık yaptık anlıcagın sonra samsunda olmaya basladık sımdı ankarada :) bugun dondum yanından sabah geldım ızmıre eve ıns allahım sızınkılerı yakın yerlere cıkartır gorusursunuz bol bol gorusemezsenız bıle rahat etsınler kı sızde burda rahat olun ıns :)
tabi orası öyle haklısın.
sadece dertleşeceğim kimse yok, ona haber vermek istediğim şeyler de var ama 2 dk içerisinde konuşup anlatamıyorum :)
Evet o da İzmir'deydi. Çaya falan beklerim yani bize gelin olduktan sonra seni madem o kadar yaklaşıyorsun
Benimkine ben gitmeden önce sen ne zaman fırsatını bulursan ara sen bana göre ayarlamayacaksın kendini ben sana göre ayarlıcam demiştim de bizimki abarttı biraz pazar sabahı 6.30 da baktım telefon çalıyorBir defa daha uykumun arasında onunla konuşmuştum ve eminim ki uyanık olduğum zamandan daha kayda değer şeyler sorabildim. Sen de bunu dene bence belki işe yarar
ahh amin..
benimki de ankaraya falan gitse süper olur.
ayda 1 kere gidebileyim bana yeter..
aynen oyle canımm :) her zaman gır yanı sadece askerlıkle alakalı degıl genel ozel mesajda at ıstedıgın zaman konusmak ıstedıgınde :)
aynen bnde ondan korkyrum yaa Allahtan 1 ay . gerçi her dakka konstğmz için bi anda o 1 ay insanı nasl yapar km bilir
hahaha ay valla evet yakın olcakmısız :):):) evet o da ızmırden guzelyalıdan bende oyle :) zaten beraber yasıyoruz bız aıleler falan artık bısey demıyorlar gıdıp gelıyorum falan gelırım tabııı gelın elınden cay olmaz kahveye gelırım bı gelın kahvenı ıcerım hehehe
Öyle tabi baya etkiliyor. Mesela geçenlerde ay dönümümüzdü bizim ben saat 12yi geçmeden uyuya kalmışım sonra nasıl olduysa saat 12yi geçtikten sonra uyandım ve telefona baktım. Hani uyku sersemliği aklım sıra kutlama mesajı falan bekliyorum çocuk askerde mesaj falan yok tabi bir 10 dakika nasıl dumur oldum anlatamam bildiğin çocuk mesaj atmayı unuttu diye ona kızdım yani sonra aklıma geldi yat salak dedim kendi kendimekısacası bir algılama problemi olacak yani canım
olur yapmammı yaparm sen karabaglr mıı güzl yalı mı anlamdımm :))
kıyamam yaaAllah onları hemen bize kavuştrsun inşllaaah
Yaşıyorum aynı zamanda buralıyım da :) Ben de öyle düşünüyordum her hafta sonu giderim falan diye ama görünce ona zor gelir mi sonra orda durmak ben gidince de diye düşünmüyor değilim, belli etmez ama duygusaldır biraz benimki :2: Bana da pazar daha mantıklı geliyor aslında ama kendisi nedense dün ne zaman geleyim diye sorunca cumartesi dedi. Gerçi o dün sabah arayıp bugün gelsene dedi belki de haftaya gidebileceğimden erken olsun diye cumartesi demiştir ama bilemiyorum özel olarak bir sebebi var mı yani
güzelyalıı :)
alla alla karabglr nerdn cktı yaa :) :)
Karabağlardan olan benim, sanırım hatlar karıştı
canım benım bıldıgım gorus oyleydı benımde samsundaydı ben samsuna gıdıyordum acemılıkte pazar gıdıyordum kı 5 kadar bos oluyorlardı
sen bence onu tam bı sor o da tam net bı bılgı ogrensın orda ustlerı falan vardır onların ılla kı sorabılır. soyle soylıyım ılk gıttıgın an varya dunyanın en mutlusu oluyorlar tamam evet uzuluyor belkıde ama emın ol bı sure sonra zamanla alısıyor oraya ama senın sımdı gıtmen cok ıyı gelır bende ılk gıttıgınde bı 10 gun bekledım sonra gıttım . hem cok goze batmasın dıye hemde alıssın bıraz dıye .
hala hep gorusuruz ama sureklı soyler o ılk geldıgın gun 10 gun sonrası nasıl moral oldu dıye . tam yenı alısma donemınde senı orda gorudugunde cıdden kendıne gelır bıraz daha . benımkıde oyle duygusaldır cok aglamıstık ılk gorustugumuzde gıderkende ılk sarıldıgımızdada ıkımızde :) ama emın ol senı hıssetmek gormek ve ona oraya gıdıp guc verdıgını hıssettırmek askerlıgını cok etkılıcek seylerden bırısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?