- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.721
Cok tesekkur ederim ayağindan vuruldu canim yaAy çok geçmiş olsun canımm neyi var
Hala hastanede ama cok şükür iyi ayağindan vuruldu kazaylaAaa cok gecmis olsunn insallah iyidir
Kotu bisi yoktur
Arkadaşlar yarın sabah bursaya anneannmlere gidiyoruz bayramın sonuna kadar yokum ..
Şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum. Ordan girmeye çalşcam ama telden zor oluyo benim
öpüyorum hepiciğnizi
Döndüğümde şafağım daha da azalcak inşallah
kizlarrrr mrb ..tunceliye gidick sevgilim çarşamba gunu,sevgilisi orda olanlar varmis biraz bilgi verir misiniz?
Sağol canımm sanada iyi bayramlarrr :)
icim icimi yiyo cok endiseliyim yazdıkların içimi rahatlatti biraz. senn askerin nerde cnmMerhabalar, hayırlı olsun öncelikle. Benim sevdiceğim Tunceli askeri değildi fakat diğer arkadaşlar görüp de yazana dek ben yazayım dedim. Bildiğim kadarıyla iletişim problemleri yoktu ( kendi telefonlarını soktuktan sonra ) Ama ankesörlü biraz sıkıntılı oluyordu diye hatırlıyorum. Yeme, içme gibi konularda hiç şikayet ettiklerini duymamıştık. Ara ara telefondan şikayet olabiliyordu ve görevine göre tabi göreve çıktıkları da olabiliyordu
icim icimi yiyo cok endiseliyim yazdıkların içimi rahatlatti biraz. senn askerin nerde cnm
oyyy ne güzel yaa darisi basimiza inşallah:)Benim askerim Ankara - Polatlı'daydı ama biz bitirdik hayatım. 93/3 devresiydim ben 8 Ağustos'ta geri aldım sevdiceğimi
Teşekkür ediyorum hayatım
Napıyorsun bakalım nasılsın ??
Cok tesekkur ederim ayağindan vuruldu canim ya
İyi bayramlar olsun kızçeler hepinizeee
Çok iyiyim canımm bu bayram eve gitmedim tatil az diye, erkut gelecek pazartesi yanıma izinde şuan çok heycanlıyım geçmiyor vakitt
Sen nasılsın napıyosunnn canım :)
Çok iyiyim canımm bu bayram eve gitmedim tatil az diye, erkut gelecek pazartesi yanıma izinde şuan çok heycanlıyım geçmiyor vakitt
Sen nasılsın napıyosunnn canım :)
Kurban bayramı daha yoğun geçiyor bide oda sıkıyor bizimki izinde ama fazla konuşamıyoruz akrabalardanHuhhu mehtap doğan güneş desenize o zaman
İyi diyelim iyi olsun hayatım bizim de. Malum bayram işte tatildeyiz, akraba ziyareti falan yapıyoruz iki gündür Aytaç'la tokalaşmak ve napıyosun nasılsın demek dışında pek münasebetimiz olmadı, bayram feci halde sıktı yani beni
Kurban bayramı daha yoğun geçiyor bide oda sıkıyor bizimki izinde ama fazla konuşamıyoruz akrabalardan
Senin okul nasıl gidiyor canım basladı mı dersler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?