93/3 asker yolu bekleyenler

daha nereye gidecegi belli degil bugun gitti elaziga.ordan tunceliye gidecekler. .dustugu yeri yazarim ay cok korku icindeyim ya
Elazig ktm'ye gircek.bikac gun orda kalabilir.orda nereye duscegi belli olur.konvoyu bekliycek konvoyla gtcegi yere goturcekler.Tuncelide neresi nasil az ck biliyorm cok arastirmistm.
Ktm'de yemek konusunda sknti yok ama temizlik konusunda ayni syleri soyleyemycem.

cnm sennki tuncelinin neresindeydi..Merkez olsun diye dua ediyorum

Benim orta karardı canım, çok net de söyleyemiyorum malum ösym soruların hepsini yayınlamıyor ondan net değilim. Aytaç da tarihte biraz karıştırdım ama 2012 deki sınavımdan iyiydi diyor. 70 i geçeceğini umut ediyorum ama ortaöğretim için yeterli olur mu bilemiyorum tabi
O iş stresi çok fena zaten Kübb. Bir yerden geri dönüş geldi Ayti'ye ama beklediği yer değildi o da kararsız kaldı ne yapsam diye de bilmiyoruz ve şu uzmanlık tekrar gündeme geldi memurlar.net ' te deniz kuvvetlerinin ilanını görünce Darlanıyorum artık

Canım ben de seferberlik belgesi mi nedir öyle bir şey verilirse çağrılıyor diye biliyorum. Hatta şöyle sorayım sana ailenin tek erkek çocuğu Emre mi ? Eğer öyleyse verilmemiştir zaten, çağrılmaz sanıyorum

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

09.EKİM.2014

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

... Snt55 ... ->>> BURDUR(MERKEZ) / AĞRI(MERKEZ)

... seymasklgn ... ->>> KÜTAHYA(MERKEZ) / İZMİR(GÜZELYALI)

... zeytinagaci ... ->>> HATAY(SERİNYOL) / DENİZLİ(ÇAMELİ)

... ARAZIM ... ->>> İZMİR(SEFERİHİSAR) / GİRESUN(MERKEZ)

... KUBB88 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TUNCELİ(MAZGİRT)

... apple2 ... ->>> ISPARTA(MERKEZ) / ŞIRNAK(SESLİCE)

... KorEc ... ->>> ISPARTA(MERKEZ) / BAYBURT(MERKEZ)

... Kanaryam35 ... ->>> MANİSA(ALAŞEHİR) / ANKARA(POLATLI)

... meritoo ... ->>> MANİSA(KIRKAĞAÇ) / SİİRT(DODAN)

... sweet71 ... ->>> ISPARTA(MERKEZ) / TUNCELİ(PERTEK)

... blss ... ->>> KÜTAHYA(MERKEZ) / İZMİR(GÜZELYALI)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

PLAKALARA DÜŞEN HUNİLİLER

...NeLs ... 16->>> BURSA'YA SELAM YOLA DEVAM

... TuqbaCadi ... 18 ->>> ÇANKIRI'YA SELAM YOLA DEVAM

... Barney_Stinson ... 22 ->>> EDİRNE'YE SELAM YOLA DEVAM

... AskerYariyim ... 28->>> GİRESUN'A SELAM YOLA DEVAM

... dilanumut ... 30->>> HAKKARİ'YE SELAM YOLA DEVAM

... prety54 ... 66 ->>> YOZGAT'A SELAM YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER

... Bella9292... 117

... wishw ... 117

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Tuqbacadi herkese hayırlı tezkerelerrrr dileeeeeeerrrrr

Kızlar Nels hiç girmiyo sanırım onun askerinin nerde askerlik yaptığını bilen var mıı

Canım inşa güzl sonuçlar alırsınız yaa . Şu iş konusu insanı çok sıkıyo cidden

Kalmamış ki bir şey, yalnız dışarıdan bakana hakikaten çabuk be. 2 ay olmuş bizim askerlik biteli, dün gibi hatırlıyorum oysa günleri

Az kaldı tmm ama kalmamış bişeyt demeyelim çünkü gözümde büyüyo
Tabi yanındayken 2 ayda su gibi geçiyo 2 yılda

Sağlık olsun be Çağla

Yapacak bişey yok
Siz ne yaptınız bu arada, en son gerginiz diyodun şu söz meselesinin tarihi konusunda ??

Yok canm o gün aramız düzeldi çok şükür sorun olmadı ondan sonra da onun akrablrndan ailesnden aldığım tepkiler güzel yönde ya benmki biraz kimseye yük olmadan yapmak istiyo ondan öyle davranıyo canım ya babm hmn istiyo düşüncesi şu " bu kadar yıl oldu bn onu okdar bekledim bakalm sözünü tutp kızını üzmeden yüzüğü takçak mı"
ben bunu Volkana pek anltamyrum o babmnın ona hala güvenmdiğini düşünüyo işte karışık biraz her şey geldiğinde nasl olcaksa olcak bnde bilmyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…