- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.761
Elazig ktm'ye gircek.bikac gun orda kalabilir.orda nereye duscegi belli olur.konvoyu bekliycek konvoyla gtcegi yere goturcekler.Tuncelide neresi nasil az ck biliyorm cok arastirmistm.daha nereye gidecegi belli degil bugun gitti elaziga.ordan tunceliye gidecekler. .dustugu yeri yazarim ay cok korku icindeyim ya
cnm sennki tuncelinin neresindeydi..Merkez olsun diye dua ediyorumElazig ktm'ye gircek.bikac gun orda kalabilir.orda nereye duscegi belli olur.konvoyu bekliycek konvoyla gtcegi yere goturcekler.Tuncelide neresi nasil az ck biliyorm cok arastirmistm.
Ktm'de yemek konusunda sknti yok ama temizlik konusunda ayni syleri soyleyemycem.
Nasil gecti sinav?
Sorma valla onlarin stresi bizide etkiliyoo.
Bzde hala bi stres btmis deil.iş stresi ile birlikte gelecek kurma streside eklendi.zaman azaldimi yetisebilcekmiyiz panigi basladi bide bnde.eksikleri toparlamaya calisiyorm.bi yandan netten mobilya arastirip fikir sahibi olayim diyorm.kafamiz allak bullak oldu.isteklerimiz malesef hep işlerin yolunda gtmesi ile orantili
Kizlarr selam.Bayramda giremedimm gecte olsa iyi bayramlar diliyormm.
Birsey duydumm ben İşid'le olan durumdan dolayi 1yıl icerisinde teskeresini alanlar savas durumunda cagrilacakmis diye.ben emrede seferberlik halinde cagrilmiycak diye biliyodm teskeresnde byle bisi yazmiyo diye biliyorm yani ama tam emin deilim sorucam.
Benim orta karardı canım, çok net de söyleyemiyorum malum ösym soruların hepsini yayınlamıyor ondan net değilim. Aytaç da tarihte biraz karıştırdım ama 2012 deki sınavımdan iyiydi diyor. 70 i geçeceğini umut ediyorum ama ortaöğretim için yeterli olur mu bilemiyorum tabi
O iş stresi çok fena zaten Kübb. Bir yerden geri dönüş geldi Ayti'ye ama beklediği yer değildi o da kararsız kaldı ne yapsam diye de bilmiyoruz ve şu uzmanlık tekrar gündeme geldi memurlar.net ' te deniz kuvvetlerinin ilanını görünceDarlanıyorum artık
Kızlar Nels hiç girmiyo sanırım onun askerinin nerde askerlik yaptığını bilen var mıı
Canım inşa güzl sonuçlar alırsınız yaa . Şu iş konusu insanı çok sıkıyo cidden
Ustalık Kıbrıs diye hatırlıyorum ama bilemedim
Ozmn öyle yazarız bnde bilemedim
Çağlaa bitiyo ya inanamıyrum 2.5 haftamız kaldı
Kalmamış ki bir şey, yalnız dışarıdan bakana hakikaten çabuk be. 2 ay olmuş bizim askerlik biteli, dün gibi hatırlıyorum oysa günleri
Az kaldı tmm ama kalmamış bişeyt demeyelim çünkü gözümde büyüyo
Tabi yanındayken 2 ayda su gibi geçiyo 2 yılda
Ciddi hiç bir şey anlamadan geçmiş gitmiş. Şimdiki hedef de yılbaşı gerçi daha ona gün sayıyoruz
Neden canım napcanız yılbaşında
İşte arkadaşlarla falan beraber geçiricez de züğürt tesellisi gibi onu bekliyoruz ne yapalım
Ah ah hayat boyu hep bişeyleri bekliyoruz
Beklemekle de bitmiyor Tubik, şuan için işi bekliyoruz. İş geçsin yapabileceğimiz küçük kaçamakları ( yılbaşı vs ). Ondan sonra da biz okul bitsin diye bekleriz mesela. Daha da neler çıkar, neler eklenir bu listeye
Sağlık olsun be Çağla
Yapacak bişey yok
Siz ne yaptınız bu arada, en son gerginiz diyodun şu söz meselesinin tarihi konusunda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?