- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.741
Bayrama bu kadar sinir olacağım aklımın ucundan geçmezdi gerçekten. Akraba ziyaretleri ciddi ciddi fena. Kendimiz muhabbet edemez olduk biz de ne yan yana ne de telefonda falan. Biri yanında bitiveriyor, ya da içeriden sesleniyorlar hadi gelmiyor musunuz diye. Gelmeyeceğiz ne olmuş diyesi geliyor da insanın olmuyor işte
Başladı canım ayın 22 sinde. Ben de ona koşuşturup duruyorum işte. Transcript ti, muafiyet sınavlarıydı, ders ekleme bırakmaydı derken ancak netleşti ders programım
Sen napıyorsun sanırım Erzurum'daymışsın, gitmemişsin bu bayram eve
Ay evet dimiii benimki memleketinde yaşamadığı için böyle bayramlarda yada normal zamanda gitseler bile böyle oluyor artık memleketinden nefret edicemmm
Hemen hemen aynı tarihlerde başlamışız ama bizim dersler direk ağır bir şekilde başladıı ve ben çok korkuyorum
Erzurumdayım hayatım evet tatil kısa diye gitmedim yol çok yoruyor insan hiç bişey anlamıyor e bide yeni geldim 2 hafta oldu henüz, Erkutta izin alınca böyle yaptım bayram mı şuan yoksa hafta sonu tatil mi inan hiç bişey anlamadım
Olsun kız en azından seninki yanındaymış ben hiç görüşemediniz sanmıştım
Sevgilimin gelmesine saatler kaldıııııı
Selamını aldımm devrem sağolll
Vakit daha çabuk geçer bi yere gittiğinde bende pazartesini iple çekiyorum sevdiceğim gelecek yanıma sonunda :)
Ve teşekkür ediyorum canım sana da şimdiden iyi bayramlar öptümm seniii
Nasil gecti sinav?Demi arada ben de diyorum, geldiler geleli onlar koşuşturmacasına ortak olduğumuzdan bir hal olduk yahu ben şu saatten önce giremiyorum resmen 1,5 aydır eve
Ahh Kübicim ahh keşke her şey öyle kolay olsa. Ne olurdu işleri hazırda olsaydı. Bizim de şimdiye kadar sınavdı beklediğimiz o da geldi çattı bu hafta sonu işte. Ondan sonra işe giremedikçe daha da stres yapacak eminim
Aaa nasl bi kaza oyle o ya. İyi bisi olmamis cok sukurHala hastanede ama cok şükür iyi ayağindan vuruldu kazayla
Merhaba.kizlarrrr mrb ..tunceliye gidick sevgilim çarşamba gunu,sevgilisi orda olanlar varmis biraz bilgi verir misiniz?
daha nereye gidecegi belli degil bugun gitti elaziga.ordan tunceliye gidecekler. .dustugu yeri yazarim ay cok korku icindeyim yaMerhaba.
Benim sevgilim Tuncelide askerligini yapti.tuncelide nereye gidiyo?
Bzim telefon sorunumuz yoktu hatta serbestti telefon gorev disinda.
Yeme icme problemide yoktu hersey vardi mangal bile yapiyolardi.
Gtcegi yere gorede degisiklik gosterir bu durum tabi.
Koyde jandarma karakolundaydi.olaylarin olmadigi bi yerdi.
aaa bu çok kotuKizlarr selam.Bayramda giremedimm gecte olsa iyi bayramlar diliyormm.
Birsey duydumm ben İşid'le olan durumdan dolayi 1yıl icerisinde teskeresini alanlar savas durumunda cagrilacakmis diye.ben emrede seferberlik halinde cagrilmiycak diye biliyodm teskeresnde byle bisi yazmiyo diye biliyorm yani ama tam emin deilim sorucam.
Kizlarr selam.Bayramda giremedimm gecte olsa iyi bayramlar diliyormm.
Birsey duydumm ben İşid'le olan durumdan dolayi 1yıl icerisinde teskeresini alanlar savas durumunda cagrilacakmis diye.ben emrede seferberlik halinde cagrilmiycak diye biliyodm teskeresnde byle bisi yazmiyo diye biliyorm yani ama tam emin deilim sorucam.
askerim tunceli savaş alanı gibi dio
benim sevdiceğim tunceli pertekdeydi bizim tek sıkıntımız başlarda konuşamamazdı.. Ankesörlü sıkıntılıydı ama içeri telefon sokarsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.. Biz bide üs bölgesine falan gidiyoduk ara ara öyle yani.. Canını sıkma hayırlısıyla gider gelir inşallahkizlarrrr mrb ..tunceliye gidick sevgilim çarşamba gunu,sevgilisi orda olanlar varmis biraz bilgi verir misiniz?
Kim vuruldu kız?? Nasıl vuruldu!
iyi bayramlar kuşum :)
Yihuu! hadi bakalım :)
iyi bayramlar herkese
Aaa nasl bi kaza oyle o ya. İyi bisi olmamis cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?