- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.681
kaça kaç olduğunu bilmiyorumda 356. dönem ağustos grubu
Aynen canimKısa dönem yani
yok çağla yoook kafam hiç basmıyo bu konuyuKızçeler 15 Aralık'ta çıkacak olanınız için şafak 14 Aralıkta doğan güneştir. 28 Ekim'de çıkacak olanınızda da 27 Ekim'de şafak doğan güneştir. Çıkacakları gün güneş sizin için doğmuş olur
amin canım ya onca günleri atlattıkta bir günün kavgasını yapıyoruz ne mutlu bize :))benimki de atarsa 60 diyor mesela, oysa bugün 61...
belki o anlamda söylüyordur
baktım takvime evet 78 oluyor sizinki
tez kavuştursun hepimizi rabbim
bizimki doğru galiba ama azalsın diye şimdiden öyle söylersek sonra o 1gün çok fazla gelir bizee :/Al aynı benimki gibi Volkanda bana 1 gün eksik söylüyor bizmde 28 çıkış olduğu için 27 de ndn şafak 1 dicez o gün doğan güneş dememz lazım diyo bnde o gün güneş bizim için doğmuş olmuyo ertesi gün doğan güneş dicen diyorum her defasında yeniden ikna ediyorum ama onlar bi an önce şafak azalsın diye bunu yapıyolar snrım kıyamam yaa
aa öyleyse gerçekten boşa laf yaptım bide ikna ettim zavallamı :)Çıkacağı gün şafaktan sayılmaz kızlar, askerleriniz doğru sayıyor yani
Aynen bende öyle yapmıştım ikna da etmiştim geçen gün söledim haklısın 1 gün düşürdüm dedi nasıl sevindi Sende söyle canım şarşırmışım deaa öyleyse gerçekten boşa laf yaptım bide ikna ettim zavallamı :)
tamam canım dün o bana sen haklıymışsın demişti bugün ben ona diyim :)Aynen bende öyle yapmıştım ikna da etmiştim geçen gün söledim haklısın 1 gün düşürdüm dedi nasıl sevindi Sende söyle canım şarşırmışım de
tamam canım dün o bana sen haklıymışsın demişti bugün ben ona diyim :)
aynen yaa inandılar :)ya duygusallaştırdın beni şimdi aramıyoda zaten görevde ama mehtaba son 3 gün :)))
evet canım arife gününden geliyor 6gün izineBeni de dün hiç aramadı biliyomusun bugünde hiç ses çıkmadıtaa pazar akşamı konuşmuştuk Bi sürü sesli msj gönderdim bakalım teli ne zmn eline alıp arıcak beni
Aaa ne güzel mehtap mı yapcaktınız siiz
bazen oluyo işte canım nöbetler sıkışık son 1 aydr falan akşam içtimadan sonra uyuya kalnca gece nöbet ben uyanmyım dye de ses çıkarmıyoevet canım arife gününden geliyor 6gün izineya konuşamadığnız günlermi oluyo sizin çok zor ya biz telefon kullanmıyoruz zaten ankesörlüden arıyo çok şükür sabah 7 de başlıyo aramaya :)şimdi etkinlikmi ne varmıs yarbayları bile biyerlere götürüyomuş bugün yoğun seninkide aksam arar inşallah ya
ya zaten telefonu güzel kapatmayınca benimde içime öküz oturmuş gibi oluyobazen oluyo işte canım nöbetler sıkışık son 1 aydr falan akşam içtimadan sonra uyuya kalnca gece nöbet ben uyanmyım dye de ses çıkarmıyobugün arar diye umuyorum inşallah arar çnkü pazar günü biraz üzdüm onu zamanı olmayan bi konu oldu ağladım ben faln güzl kapatmdık telefnu içime dert oldu
Bu bayram çok güzel geçicek desene oh ya ne güzel
ya zaten telefonu güzel kapatmayınca benimde içime öküz oturmuş gibi oluyohemen arasın tekrar istiyorm berbat bi duygu.evet bu bayram bana bayram son iznimiz zaten sonrada temelli izinli :)
amin canım benim en çoksa asker sonrası sorunsuz olsun inşallah herşeyin en iyisini hakediyoruzaynen öyle o öküzü bi yakalasam
Son izin bile çok güzel yaa bu son gidişin bi daha gelcen ve sonra gitmek yok dedim ben hep artık sadece gelmesi kaldı Rabbim şu kalan günleride sorunsuz bitrmeyi nasip etsn canm ya
amin canım benim en çoksa asker sonrası sorunsuz olsun inşallah herşeyin en iyisini hakediyoruz
bizim iş bulma sorunumuz var tek sorun o iş olmayıncada hiç birşey olmaz sizin hemen söz olucak zaten ne güzelAmiiin zaten askerden sonrası içinde korkuyrum ne yalan söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?