- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.701
Bizim iş sorun değil hazr çok şükür canm da Volkan 2 3 ay içinde söz olablr gibi bi laf etti babamda 1 ay içinde olsun istiyo bütün akrabalr duydu diye adı konsun naparsanz yapın diyo zaten tartşmamızda biraz bundandıbizim iş bulma sorunumuz var tek sorun o iş olmayıncada hiç birşey olmaz sizin hemen söz olucak zaten ne güzel
Beni de dün hiç aramadı biliyomusun bugünde hiç ses çıkmadıtaa pazar akşamı konuşmuştuk Bi sürü sesli msj gönderdim bakalım teli ne zmn eline alıp arıcak beni
Aaa ne güzel mehtap mı yapcaktınız siiz
Kızlar bu şafak panoları gelmeyecek miymiş yahu bu ne böyle
Gelmiyo yöneticilerden çıt yok bu kouyla ilgili
Konadar konu bile açtım ama yok Çağla son günlerimde o aylardan düşme zevkini yaşayamadım
Hıı hiç bi çizelge bırakmadılar hamile var oda işimize yaramıyoBiz de gözüm aydın askerim döndü yazısını göremedik valla
Evlilik takvimleri falan vardı onlarda mı gitmiş
Hıı hiç bi çizelge bırakmadılar hamile var oda işimize yaramıyo
İş büyük problem ya prettybizim iş bulma sorunumuz var tek sorun o iş olmayıncada hiç birşey olmaz sizin hemen söz olucak zaten ne güzel
Selamlar herkese
Uzun zamandır yazamıyodum fırsatını bulmuşken yazym dedim
Nasılsınız bakalm bizden snra sessizleşmş ortalık
Aynen cnm sessiz artık burası tek tük msj atıyoruz ...
Bizim tertip Halen şafak saymaya devam ama baya bi erittik çok şükür
Aylardan düşmşsün gözün aydınAsıl bundan snra heycan dorukta olur
Sağol canm ama sevinemyorum malesef.. Aramzda bi soğukluk var bgnlerde daha aylardan düştüğümüzn farkına varamdım
Niye ki bi sebebi var mı
o zaman 1 ay içinde olur işnsallah söz hazırlıgı daha kolay zaten bi anda olur biter hiç takma kafanaBizim iş sorun değil hazr çok şükür canm da Volkan 2 3 ay içinde söz olablr gibi bi laf etti babamda 1 ay içinde olsun istiyo bütün akrabalr duydu diye adı konsun naparsanz yapın diyo zaten tartşmamızda biraz bundandı
Nasıl olcak bilmyrum üzülmek istmyrum artık
amin canım Allah büyük inşallahİş büyük problem ya pretty
İnşallah hemen bulur
İnşallah canım görecez bakalm az kaldıo zaman 1 ay içinde olur işnsallah söz hazırlıgı daha kolay zaten bi anda olur biter hiç takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?