• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

En Büyük TÜRKİYEHUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSUEn Büyük TÜRKİYE

:KK66: 30.EYLÜL.2014 :KK66:

:KK73:TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER:KK73:

En Büyük TÜRKİYE... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

En Büyük TÜRKİYE... Snt55 ... ->>> BURDUR(MERKEZ) / AĞRI(MERKEZ)

En Büyük TÜRKİYE... seymasklgn ... ->>> KÜTAHYA(MERKEZ) / İZMİR(GÜZELYALI)

En Büyük TÜRKİYE... zeytinagaci ... ->>> HATAY(SERİNYOL) / DENİZLİ(ÇAMELİ)

En Büyük TÜRKİYE... ARAZIM ... ->>> İZMİR(SEFERİHİSAR) / GİRESUN(MERKEZ)

En Büyük TÜRKİYE... KUBB88 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TUNCELİ(MAZGİRT)

En Büyük TÜRKİYE... apple2 ... ->>> ISPARTA(MERKEZ) / ŞIRNAK(SESLİCE)

En Büyük TÜRKİYE... KorEc ... ->>> ISPARTA(MERKEZ) / BAYBURT(MERKEZ)

En Büyük TÜRKİYE... Kanaryam35 ... ->>> MANİSA(ALAŞEHİR) / ANKARA(POLATLI)

En Büyük TÜRKİYE... meritoo ... ->>> MANİSA(KIRKAĞAÇ) / SİİRT(DODAN)

En Büyük TÜRKİYE... sweet71 ... ->>> ISPARTA(MERKEZ) / TUNCELİ(PERTEK)

En Büyük TÜRKİYE... blss ... ->>> KÜTAHYA(MERKEZ) / İZMİR(GÜZELYALI)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

:KK36:PLAKALARA DÜŞEN HUNİLİLER :KK36:

...NeLs ... 25->>> ERZURUM'A SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

... TuqbaCadi ... 27 ->>> GAZİANTEP'E SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

... Barney_Stinson ... 31 ->>> HATAY'A SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

... AskerYariyim ... 37->>> KASTAMONU'YA SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

... dilanumut ... 39->>>KIRKLARELİ'NE SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

... prety54 ... 75 ->>> ARDAHAN'A SELAM YOLA DEVAMEn Büyük TÜRKİYE

:DPLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER:D

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER

... Bella9292... 126

... wishw ... 126

:KK55:İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :KK55:

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

:KK46:HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER:KK46:

Barneyy herkese hayırlı tezkerelerrrr dileeeeeeerrrrr :KK66: :KK66:

Kızçeler 15 Aralık'ta çıkacak olanınız için şafak 14 Aralıkta doğan güneştir. 28 Ekim'de çıkacak olanınızda da 27 Ekim'de şafak doğan güneştir. Çıkacakları gün güneş sizin için doğmuş olur En Büyük TÜRKİYE
yok çağla yoook kafam hiç basmıyo bu konuyu :p doğan güneş dıyorsak yani benim dediğim yanlış o zaman 1gün eksik mi sayıcaz

Al aynı benimki gibi Volkanda bana 1 gün eksik söylüyor bizmde 28 çıkış olduğu için 27 de ndn şafak 1 dicez o gün doğan güneş dememz lazım diyo bnde o gün güneş bizim için doğmuş olmuyo ertesi gün doğan güneş dicen diyorum her defasında yeniden ikna ediyorum ama onlar bi an önce şafak azalsın diye bunu yapıyolar snrım kıyamam yaa :KK14:
bizimki doğru galiba ama azalsın diye şimdiden öyle söylersek sonra o 1gün çok fazla gelir bizee :/

tamam canım dün o bana sen haklıymışsın demişti bugün ben ona diyim :) :KK53:

Zaten Çağla diyince ben seninkinide benmkini de düzelttim :-)
Ama kıyamam onlara ya bak yinede bize inanıp tmm dediler 1 gün fazla saymamıza rağmen :KK36:
Hiç "baak gördün mü ben haklıymışım" demedi ben olsam oo neler derdim . Aşkım depreşti bak şimdi :KK36:

aynen yaa inandılar :)ya duygusallaştırdın beni şimdi aramıyoda zaten görevde ama mehtaba son 3 gün :)))

Beni de dün hiç aramadı biliyomusun bugünde hiç ses çıkmadı :KK43: taa pazar akşamı konuşmuştuk :cry:Bi sürü sesli msj gönderdim bakalım teli ne zmn eline alıp arıcak beni:KK42:
Aaa ne güzel mehtap mı yapcaktınız siiz :KK9:

Beni de dün hiç aramadı biliyomusun bugünde hiç ses çıkmadı :KK43: taa pazar akşamı konuşmuştuk :cry:Bi sürü sesli msj gönderdim bakalım teli ne zmn eline alıp arıcak beni:KK42:
Aaa ne güzel mehtap mı yapcaktınız siiz :KK9:
evet canım arife gününden geliyor 6gün izine :KK9: ya konuşamadığnız günlermi oluyo sizin çok zor ya biz telefon kullanmıyoruz zaten ankesörlüden arıyo çok şükür sabah 7 de başlıyo aramaya :)şimdi etkinlikmi ne varmıs yarbayları bile biyerlere götürüyomuş bugün yoğun seninkide aksam arar inşallah ya

evet canım arife gününden geliyor 6gün izine :KK9: ya konuşamadığnız günlermi oluyo sizin çok zor ya biz telefon kullanmıyoruz zaten ankesörlüden arıyo çok şükür sabah 7 de başlıyo aramaya :)şimdi etkinlikmi ne varmıs yarbayları bile biyerlere götürüyomuş bugün yoğun seninkide aksam arar inşallah ya
bazen oluyo işte canım nöbetler sıkışık son 1 aydr falan akşam içtimadan sonra uyuya kalnca gece nöbet ben uyanmyım dye de ses çıkarmıyo :KK51:bugün arar diye umuyorum inşallah arar çnkü pazar günü biraz üzdüm onu zamanı olmayan bi konu oldu ağladım ben faln güzl kapatmdık telefnu içime dert oldu :KK42:

:nazar:Bu bayram çok güzel geçicek desene oh ya ne güzel :KK71:

bazen oluyo işte canım nöbetler sıkışık son 1 aydr falan akşam içtimadan sonra uyuya kalnca gece nöbet ben uyanmyım dye de ses çıkarmıyo :KK51:bugün arar diye umuyorum inşallah arar çnkü pazar günü biraz üzdüm onu zamanı olmayan bi konu oldu ağladım ben faln güzl kapatmdık telefnu içime dert oldu :KK42:

:nazar:Bu bayram çok güzel geçicek desene oh ya ne güzel :KK71:
ya zaten telefonu güzel kapatmayınca benimde içime öküz oturmuş gibi oluyo:KK48:hemen arasın tekrar istiyorm berbat bi duygu.evet bu bayram bana bayram son iznimiz zaten sonrada temelli izinli :)

ya zaten telefonu güzel kapatmayınca benimde içime öküz oturmuş gibi oluyo:KK48:hemen arasın tekrar istiyorm berbat bi duygu.evet bu bayram bana bayram son iznimiz zaten sonrada temelli izinli :)

aynen öyle o öküzü bi yakalasam :-)
Son izin bile çok güzel yaa bu son gidişin bi daha gelcen ve sonra gitmek yok dedim ben hep artık sadece gelmesi kaldı Rabbim şu kalan günleride sorunsuz bitrmeyi nasip etsn canm ya En Büyük TÜRKİYE

aynen öyle o öküzü bi yakalasam :-)
Son izin bile çok güzel yaa bu son gidişin bi daha gelcen ve sonra gitmek yok dedim ben hep artık sadece gelmesi kaldı Rabbim şu kalan günleride sorunsuz bitrmeyi nasip etsn canm ya En Büyük TÜRKİYE
amin canım benim en çoksa asker sonrası sorunsuz olsun inşallah herşeyin en iyisini hakediyoruz

Back
X