- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.281
Ne güzel ya 20 gün falan erkenden sürpriz oldu keşke bana da olsa öyle birşey ama imkansızz
Pişman oldu ameliyat olduğuna cünkü zorlandı baya hani ztn bna kalsa inat etmeseydi kalsaydı 20 gün daha ama bölesi hayrlıymş demekki
Seninde baya azaldı baksana 1 aya düşceksin nerdeyse
Çağlacım çok geçmiş olsun annen içinBizide haberdar et mutlaka durumu hakkında :26:
Sen şuan karmaşadan doğan güneşide anlayamamışsındır sanırm ama iyi yada kötü son günler daha zor geçiyodu sen çabuk atlatmş oldn en azından
Hani keşke öle üzücü olmasaydı ama her işte bi hayır vardır diyip kendimizi teselli etmk lazm artık böle sorun fln oldugunda sevdicegin karşında olcak uzaktan deglde dip dibe hallediceksnzİnş da başka bi sorun olmaz tabikide
Belki annen için koşuşturmaktan giremezsin şimdiden Allah kavuştursun dualarımız sennle inş annende sağ sağlim cıkıcak iyi olcak sakın aklından bi kere bile olsa kötüyü geçirme
Canımm cok geçmiş olsun, umarım anneciğin en kısa sürede sağlığına kavuşur, hic sıkma canını iyi olacak annen.
Son günler çok çok zor oluyormuş, her şey duzelir üzülme lütfen. Umarım sevdiceginle aranızdaki mesele çözüme kavuşur, Ece'nin dedigi gibi en azından bir sorun olduğunda uzaktan uzağa cozum aramayacaksiniz, yan yana olunca daha cabuk hallediliyormus sorunlar icini ferah tut lütfen.
Dualarimiz seninle, iyi haberlerini bekliyoruz canım benim.
sorma tuğba :)
şimdi askerlik şubesinde eşim.
bulunduğumuz ilde yapacakmış Allahtan :)))
kuşum merak etme annen hemen iyileşecek..
diğer meseleyi de illaki çözüme kavuşturursunuz geldiğinde
bitti artık ayrılıklar...
Çağlaa duyduklarima inanamiyormm ya neler olmus.Ne desem bilemedim guclu ol Allahimm annecigine şifa versinnn cok gcmis olsun.bizide haberdar et.bozma moralini sni o kdr iyi anliyorm ki.Annemin surpriz cikan hastaliginda hissettiklerini ck fzla hissettm cnku.
Aytaçla olan ne blmiyorm ama bu kdr bekledinn bu kadr hasret ozlem.bn ne diyodumm gelmeden gormeden ayrilmam bu kdr şey cekmisim:)insallah sorun neyse halledersiniz halletmelisiniz baska yolu yok.hele bi gelsinn inaniyorum konusmaniz ck iyi gececek.sen sakin bozma moralini kotu syler dusnme.herseyin hayirlisi olur
Annen için çok geçmiş olsun.. İnşallah hiç sıkıntı olmayacak böyle düşün.. Sen iyi ol ki annene de moral ver o da iyi olsun.. Aytaçla ilgili sorunu da mutlaka çözersiniz,, anladığım kadarıyla Aytaç seni fazlasıyla seviyo.. Kim bilir ne canını sıktı orda öyle düşün.. Karşılamaya da gitme olsun sonrası hep sizin olcak inşallah böyle düşün canım.. Tekrardan geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun Çağlacım Allah acil şifa versin annene
Aytaç'la da gelince halledersiniz sorununu canım yüz yüze halledilir herşey
Sıkma canını herşey düzelir
Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum iyi ki varsınız
Şimdi annemin yanından geliyorum. 11.15 gibi ameliyatından çok şükür ki sapa sağlam çıktı, şuan hiçbir sorunumuz yok. Tedbir amaçlı bugün hastanede tutulacak, yarın bir aksilik olmazsa da taburcu olup eve gelecek
Diğer meseleye gelince de telefondan büyük ölçüde hallettik gibi. Aytaç hatasını anladı, pişman olduğunu da defalarca dile getirdi fakat ben o pişmanlığı bir de yüzünde görmek istediğimden tam anlamıyla netleştirmedim durumumuzu. O yarın onu karşılayamayacağımı sanıyor ama ben bir şekilde gitmeyi istiyorum, hem de çok istiyorum. Hiç değilse gideyim sadece otogarda görüp geri döneyim diyorum ki hastane çıkışının ilk günü olacağından daha fazlası da mümkün değil zaten.
İçim buruk fazlasıyla ama bu O'na delicesine sarılma isteğime engel olamıyor maalesef
Tatlımm çok geçmiş olsun nasl oldu anneciğinTam doğan güneşte olurmu byle kavga demiycem bizmde mehtap biraz sornlu geçti gider ayak söyledi maddi skntı yüzündn dert ednmiş benmki ne kadar kızsamda dediğin gibi sarlmaya özlememize sevmemize engel olmuyo işte
Gideblceksen git canm kolay değil git gör sarıl yarım saat bile olsa.. Zaten artık senin bi daha ayrlk olmıcak
Gözün aydn Çağlacım çok şükür sende bitrdin
Duruma göre ben de öyle düşünüyorum Tuğbacım ama bakalım.
Sizler anlıyorsunuz beni arabadan inişini görünce ancak ikna olucam geldiğine, göremezsem de öyle buluşursak ertesi günü ne bileyim eksik hissedicem. Bir senedir kurduğum en büyük hayal bu benim çünkü, umarım olur
Teşekkür ediyorum canım, darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallah
Duruma göre ben de öyle düşünüyorum Tuğbacım ama bakalım.
Sizler anlıyorsunuz beni arabadan inişini görünce ancak ikna olucam geldiğine, göremezsem de öyle buluşursak ertesi günü ne bileyim eksik hissedicem. Bir senedir kurduğum en büyük hayal bu benim çünkü, umarım olur
Teşekkür ediyorum canım, darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallah
Burnundaki o plastikleri aldırdık şuan daha iyi en azından.Ztn özeldeki doktorda dedi tam nefes alman 1 ayı bulur diye
Sivil hayatada tam adapte olamadı aslında cünkü sanki izine gelmş gibi huzursuz.Günleri hemen bitcekmş gibi az uyuyim ki gün cabuk gecmesin dedi bi kereNiye ki dedm :44: Aaa dogru ya unuttuyorm bn dedi izinde gibiyim dedi
Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum iyi ki varsınız
Şimdi annemin yanından geliyorum. 11.15 gibi ameliyatından çok şükür ki sapa sağlam çıktı, şuan hiçbir sorunumuz yok. Tedbir amaçlı bugün hastanede tutulacak, yarın bir aksilik olmazsa da taburcu olup eve gelecek
Diğer meseleye gelince de telefondan büyük ölçüde hallettik gibi. Aytaç hatasını anladı, pişman olduğunu da defalarca dile getirdi fakat ben o pişmanlığı bir de yüzünde görmek istediğimden tam anlamıyla netleştirmedim durumumuzu. O yarın onu karşılayamayacağımı sanıyor ama ben bir şekilde gitmeyi istiyorum, hem de çok istiyorum. Hiç değilse gideyim sadece otogarda görüp geri döneyim diyorum ki hastane çıkışının ilk günü olacağından daha fazlası da mümkün değil zaten.
İçim buruk fazlasıyla ama bu O'na delicesine sarılma isteğime engel olamıyor maalesef
Ohh cok sukurr.1ay kdr o zmn normal skintilari.
Tabi sizin mehtaplariniz oldu o yuzdn oyle geliyoo 15gun gecince alisir heralde.
Sen alisabildinmi peki:)
Ben alıştım ya böle herşey rahat görüşme konuşma derdin yok istediginde haber alabilmek gercekten cok kıymetli bşy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?