93/3 asker yolu bekleyenler

Bna göre cok ilkel olmş bi yazılımcı gözüylede bakıyorum hiç kullanışlı degl

çok kötü gerçekten ya ben telden giriyodum yenilenmeden önceki konuşmalar çıkıyo iğrenç olmuş resmen

Bence de berbat olmus site bu ne böyle karmakarışık sacma sapan bir şey olmus yahu hic begenmedim.

İyi canım sevindimm iyi olmasına :) Seninkiyle görüşebildiniz mi gerçi telaşın var bu ara ama

Şey biz bi yolunu bulup görüştük her gün
Hallettik sorunumuzu, hatasını da anladığını ve pişman olduğunu görünce uzatmadım ben de.
Unutmaya çalışıcam bir daha konusu açılmasın, tekrarı da olmasın dedim anlaştık. Şuanlık her şey yolunda yani :):)

Çok sevindim canım
son anda da stresler yine fazla oluyor anladığım kadarıyla
güzel günler sizinle olsun artık :)

Ttlm çok sevndm barşmanıza bi daha tekrarlanmz inş

Çağlaaa artık şafaklarımızı attrmycakmısınnn ?? Dün baktım yoktunz bn attrym dedm ama sen güzl yapydun bu işi bizi unuttn

Ttlm çok sevndm barşmanıza bi daha tekrarlanmz inş

Çağlaaa artık şafaklarımızı attrmycakmısınnn ?? Dün baktım yoktunz bn attrym dedm ama sen güzl yapydun bu işi bizi unuttn

Teşekkür ediyorum canım inşallah :)
Yok hayatım unutmaktan değil de ben kk nın bu düzenine pek alışamadım, bugün eski mesajlarıma bakıp attırmaya çalışıcam şafağı

Teşekkür ediyorum canım inşallah :)
Yok hayatım unutmaktan değil de ben kk nın bu düzenine pek alışamadım, bugün eski mesajlarıma bakıp attırmaya çalışıcam şafağı

Tmm ttlm valla alıştım ben girp yazamasm bile bakıyodum umut verici tablomuza
Dedim ki acaba Çağla da kavuştu kalan yarenler ne yaparsa yapsın mı dedi acep didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…