- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.301
Kk bu şekilde çok üye kaybeder demedi demeyin bu ne böyle yahu :/
İyi canım annem çok şükür. Evde dinleniyor salı günü kontrolü var. Misafir rekoru kırıyor işte bizim ev de ondan giremiyorum da böyle zaten biraz zor girerim benÇağlacım nasılsın annen nasıll ?
İyi canım annem çok şükür. Evde dinleniyor salı günü kontrolü var. Misafir rekoru kırıyor işte bizim ev de ondan giremiyorum da böyle zaten biraz zor girerim ben
İyi canım sevindimm iyi olmasına :) Seninkiyle görüşebildiniz mi gerçi telaşın var bu ara ama
Şey biz bi yolunu bulup görüştük her gün
Hallettik sorunumuzu, hatasını da anladığını ve pişman olduğunu görünce uzatmadım ben de.
Unutmaya çalışıcam bir daha konusu açılmasın, tekrarı da olmasın dedim anlaştık. Şuanlık her şey yolunda yani :):)
Şey biz bi yolunu bulup görüştük her gün
Hallettik sorunumuzu, hatasını da anladığını ve pişman olduğunu görünce uzatmadım ben de.
Unutmaya çalışıcam bir daha konusu açılmasın, tekrarı da olmasın dedim anlaştık. Şuanlık her şey yolunda yani :):)
Çok sevindim canım
son anda da stresler yine fazla oluyor anladığım kadarıyla
güzel günler sizinle olsun artık :)
Ttlm çok sevndm barşmanıza bi daha tekrarlanmz inş
Çağlaaa artık şafaklarımızı attrmycakmısınnn ?? Dün baktım yoktunz bn attrym dedm ama sen güzl yapydun bu işi bizi unuttn
Teşekkür ediyorum canım inşallah :)
Yok hayatım unutmaktan değil de ben kk nın bu düzenine pek alışamadım, bugün eski mesajlarıma bakıp attırmaya çalışıcam şafağı
Tmm ttlm valla alıştım ben girp yazamasm bile bakıyodum umut verici tablomuza
Dedim ki acaba Çağla da kavuştu kalan yarenler ne yaparsa yapsın mı dedi acep didim
Yok yok demem öyle. Hem gece 12 de falan yan yana değiliz sonuçta, girip attırsam elime yapışmaz ne olacak :):)
Sağol kuzum öpück göndercm ama yoksevmedm bn bunu yaa smileylrmz olsa belki alşcaz da byle zor vlla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?