- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.241
Ya Hande daha kavuştuk mu kavuşmadık mı bilmiyorm yani :44: Sersem gibiyim şuan hala anlayamadım böle kaç kez yüzüne dokundm parmakla gerçek mi diye
bana da öyle olmuştuu :)
hala sabahları yanımda görünce şaşırıyorum biraz.
1 senenin alışkanlığı
Günaydın herkese
Ben nazara çok inanan bi insanım iyi şekildede kötü şekildede olanınaondan bahsetmedim pek burdada bide hiç bşy kesin değildi :44:
Ben hala inanamıyorum ztn Koray burun ameliyatı oldu bna hastaneye gittiğinde haber verdi cuma günüO an bi şok yaşadım ztn nasıl son anda haber verirsin fln diye.Tabi hem maddi hemde iş dolayısıyla yanınada gidemedim son anda sölediği için Ztn şu haftasonu nasıl geçti dün nasıl geçti hiç bşy anlamadım.Koşturmacayla panikle ameliyattan cıktı mı iyi mi kan akıyo mu tamponları cıkarıldı mı yemek yiyebildi mi ? sorular sorular...Hayatımız hep böle endişelenmekle düşünmekle geçmiyo mu ztn ama yanında olmadıgın zaman daha bi başka :26:
Arada bayıldığı oldu işlerinde aksaklıklar cıktı uçağa yetişme sorunu oldu uçak 1 saat rötar yaptı fln filan derken biz dün gece 12.35 de kavuştuk ve sanırım sonradan bi aksilik cıkmazsa askerlik bitti :44:
Ben hala rüya olduğunu düşünüyorum ve şuan 1,5 saatlik uykuyla duruyorum okdr koşturmacalı bi süreçti ki anlatamam...Bugün belki daha iyi fark ederm geldiğini artk yanımda oldugunu
Bu 1 sene boyunca iyi kötü her zaman yanımda olan başta Hande ve Çağla ya çok çok teşekkür ediyorum onların yeri bnde apayrıdırSonra Küb var tabikide onu sonradan tanıdım ama cok sevdim Sonrada diğer sayamadıgım asker arkadslarım...hepinize ayrı ayrı teşekkr ediyorm ve bi yere gitmiyorm yine buralardaym ben Uzun yazmicam dedm askerlikten cok bahsetmicem dedm ama kısa özet geçtim.Askerlik anlatılmaz yaşanırdı yaşadık fazlasıyla ondan daha söze gerek yok.Allah herkese böle kavuşmayı nasip etsin ve bidaha olmasın
Inanamiyorummm Eceee sen de mi kavustunnn :)) gozun aydınnn baya bi aksilik olmus ama sonunda kavuşmuşsun sevdicegineCok gecmis olsun, nasıl peki simdi sevdicegin iyi mi?:26: bu son ayriliginiz olsun allah baska ayrilik yasatmasin ins bol bol hasret giderin sizin adınıza çok sevindimmm
Saol tatlım darısı herkesin başına olsun en kısa zamanda
İyi degil büşracım hatta pişman bile ama şuanda yapcak bşy yok burnu tıkanık fln filan işte aksilik bizden eksik olmuyo maşallah
Aminnnn canım benimm
Ağrısı falan varsa nazlaniyordur, en kısa sürede düzelir sağlığına kavusur insallah ya
Siz de kavustunuz cok sukur, darısı bizlere
9 gün kalmş ya bin asır gibi geliyo sana şuan ama inan onun inmesini beklerken o 1 dakika geçmedi bildiginiz sanki 5dkda 1 dkka geçmş gibi oluyo
Ayy sorma Ece, şu 9 gün oyle büyüyor ki gözümde anlatamam saatler durdu yahu
Sevdicegimin inmesini beklerken nasıl olurum artik düşünemiyorum off nasıl heyecan bastı beni şimdi
Ben 2 saat havalimanında bekledim telefona bakıyorm 11:01 aradan zaman geciyo baya yine bakıyorm 11:02 oluyo
bende diyorum sevdicege sen gelmeden 2 saat öncesinde olurum ben orda diye insan yerinde duramaz heyecan olunca da saatler duruyor resmen ya ayy ne guzel heyecanlar amapeki askerligin bittigini anlayabiliyor mu insan acaba yine gidecekmis gibi geliyor dimi
Ben daha geldigini bile anlamş deglm hayal gibiydi :44: İzine gelmşte döncek gibi olcak bi süre ztn :18: Çocugun yüzüne parmagımla dokundm kaç kere şaka mısın sen ya burda mısın şimdi dedm
Bi sure oyle olur heralde yaayy inanması güç oluyordur tabii ama kavuştunnnnn cok şükür. Sizleri boyle duyunca kendim kavusmus gibi mutlu oluyorum sırada Çağla'nın hikayesi var bakalım. sonra da ben yazacağım insallah
Herkesin sıra sıra geliyo maşallah sag saglim oh ya bugünleride görcek miydik
yarısı bitmiş canım hayırlısıyla biter inşallahMerhaba, silopide tam olarak bitmesine 6 ay var canm.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın herkese
Ben nazara çok inanan bi insanım iyi şekildede kötü şekildede olanınaondan bahsetmedim pek burdada bide hiç bşy kesin değildi :44:
Ben hala inanamıyorum ztn Koray burun ameliyatı oldu bna hastaneye gittiğinde haber verdi cuma günüO an bi şok yaşadım ztn nasıl son anda haber verirsin fln diye.Tabi hem maddi hemde iş dolayısıyla yanınada gidemedim son anda sölediği için Ztn şu haftasonu nasıl geçti dün nasıl geçti hiç bşy anlamadım.Koşturmacayla panikle ameliyattan cıktı mı iyi mi kan akıyo mu tamponları cıkarıldı mı yemek yiyebildi mi ? sorular sorular...Hayatımız hep böle endişelenmekle düşünmekle geçmiyo mu ztn ama yanında olmadıgın zaman daha bi başka :26:
Arada bayıldığı oldu işlerinde aksaklıklar cıktı uçağa yetişme sorunu oldu uçak 1 saat rötar yaptı fln filan derken biz dün gece 12.35 de kavuştuk ve sanırım sonradan bi aksilik cıkmazsa askerlik bitti :44:
Ben hala rüya olduğunu düşünüyorum ve şuan 1,5 saatlik uykuyla duruyorum okdr koşturmacalı bi süreçti ki anlatamam...Bugün belki daha iyi fark ederm geldiğini artk yanımda oldugunu
Bu 1 sene boyunca iyi kötü her zaman yanımda olan başta Hande ve Çağla ya çok çok teşekkür ediyorum onların yeri bnde apayrıdırSonra Küb var tabikide onu sonradan tanıdım ama cok sevdim Sonrada diğer sayamadıgım asker arkadslarım...hepinize ayrı ayrı teşekkr ediyorm ve bi yere gitmiyorm yine buralardaym ben Uzun yazmicam dedm askerlikten cok bahsetmicem dedm ama kısa özet geçtim.Askerlik anlatılmaz yaşanırdı yaşadık fazlasıyla ondan daha söze gerek yok.Allah herkese böle kavuşmayı nasip etsin ve bidaha olmasın
yarısı bitmiş canım hayırlısıyla biter inşallah
çankaya cumhurbaşkanlığında yapıyor canım 4 buçuk ayımız kaldı bizimdeTesekkr ederim canm. Senin safak kac ve nerede yapiyr?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnanmiyorummmmmmmm cok mutlu oldum kavusmanizaaaa.Gozun aydinnn Allahim baska ayrilik yasatmasinn.
Askerlik uzadi diye dusunurken cok sukur ya herseyde vardir bi hayir.
Ayrica Koraya cokkk gecmis olsunn umarim iyidir bi skinti yoktur.bol bol hasret giderinn.Askerlik askerlik ddk bitirdikk ck sukur.
İyiki tanidim sizi.Çağla,Hande ve Ece.
Beraber bekledikk beraber atlattik burda hepimiz.
Tekrar gozunuz aydinn.sira Çağlada 2gun sonra aliyooo:)
Çok teşekkr ederm
Aynen Küb uzadığını düşündükce fenalık geçiriyodum cok şükürki bitti ama ameliyatın etkileri sürüyo doktor burnunun içinde iki tane kagıt gibi ince plastik unutmş sanırm
Nasıl geçiyo askerlik snrası dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?