• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Ulaştım ulaştım canım o gün seninle konuştuğumuz akşamı aradı çok şükür

Çarşı iznine çıkartmışlar Dubai'de ama internet cafeye götürmemişler bütün gün alışveriş merkezindelermiş

Komutanları gerçekten çok vicdansızlar kendi ellerinde telefon internet olduğu için askerleri hiç düşünmüyorlar onların tek iletişimi internet yani :31:

Neyse sabırla bekliyorum yapacak birşey yok bugun bende erzuruma gidiyorum yaz okulunda ders aldım 2 tane sınava gidip geleceğim hemen çarşamba günü

Birazda böyle vakit geçecek :)

Senin de son günlerin bitiyor valla sende kurtuluyorsunnn :16:

aaa bende Karstayım :9: yağmur yağıyo walla :9: :9:

yok ben k.kaleliyim :9: gezmeye geldim ablamın yanına :9: walla buz gibi geceleri,, şimdi de dolu yağmur karışık yağıyo :9: hiç alışkın değildim yazın böyle durumlara :9: :9:

Yine yakınmışız bende yozgatlıyım erzurumda öğrenciyim :9::9:

Ohh yağsın yağsınn serinlik iyidir gelemiyorum sıcağa hiç :)

Şaka gibi geliyor Hande, sanki bir uyanacagim bu gunler bi ruyaymis da askerlik hep sürecekmis gibi geliyor ama degil işte bu gece 9 güne dusecek olan o şafak benimm:16:

Ne guzel azicik kalmis(: allah kavustursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin, cumlemizi kavustursun sevdiceklerine. Çok şükür bitiriyoruz. Siz de mi asker yolu bekliyorsunuz?

Evet bende bekliyrm 21 gun var izne gelicek allahn izniyle. Ama bitmesine daha cok varrr

Evet bende bekliyrm 21 gun var izne gelicek allahn izniyle. Ama bitmesine daha cok varrr

Allah kavustursun sizi de bir sekilde sabrediyor insan her ne kadar zor olsa da yasamayan anlayamaz. Gözünüz aydin o zaman izne gelmesine az kalmış, mehtaplar cok degerlidir bol bol hasret giderin. :16: :))

Allah kavustursun sizi de bir sekilde sabrediyor insan her ne kadar zor olsa da yasamayan anlayamaz. Gözünüz aydin o zaman izne gelmesine az kalmış, mehtaplar cok degerlidir bol bol hasret giderin. :16: :))

Aynen yasamayan anlayamaz, cok Zir gercekten allah herkese sabir versin. Cok tesekkr edermm. Sizide kavustrsun ve mutlulugn daim olsun.

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:
​

:92: 05.AĞUSTOS.2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

... Snt55 ... ->>> BURDUR(MERKEZ) / AĞRI(MERKEZ)

... seymasklgn ... ->>> KÜTAHYA(MERKEZ) / İZMİR(GÜZELYALI)

... zeytinagaci ... ->>> HATAY(SERİNYOL) / DENİZLİ(ÇAMELİ)

... ARAZIM ... ->>> İZMİR(SEFERİHİSAR) / GİRESUN(MERKEZ)

... KUBB88 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TUNCELİ(MAZGİRT)

... apple2 ... ->>> ISPARTA(EĞİRDİR) / ŞIRNAK(SESLİCE)

:16::16:
gif_dividers_12.gif

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... Kanaryam35 ... 2 ->>> ADIYAMAN'A SELAM YOLA DEVAM:72:

... meritoo ... 5 ->>> AMASYA'YA SELAM YOLA DEVAM:72:

... blss ... 9 ->>> AYDIN'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... sweet71 ... 9 ->>> AYDIN'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... KorEc ... 21 ->>> DİYARBAKIR'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... Barney_Stinson ... 69 ->>> BAYBURT'A SELAM YOLA DEVAM :72:

...NeLs ... 80 ->>> OSMANİYE'YE SELAM YOLA DEVAM :72:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69:
:69::69::69::69:
:69::69::69:
:69:

gif_dividers_12.gif

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... tuqbaCadi ... 83

... AskerYariyim ... 93

... dilanumut ... 95

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER:9:

... prety54 ... 134

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

... Bella9292... 182

... wishw ... 182

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

KorEc herkese hayırlı tezkerelerrrr dileeeeeeerrrrr :72: :54:

Son düzenleme:
Günaydın herkese :16:

Ben nazara çok inanan bi insanım iyi şekildede kötü şekildede olanına :1: ondan bahsetmedim pek burdada bide hiç bşy kesin değildi :44:
Ben hala inanamıyorum ztn Koray burun ameliyatı oldu bna hastaneye gittiğinde haber verdi cuma günü :31: O an bi şok yaşadım ztn nasıl son anda haber verirsin fln diye.Tabi hem maddi hemde iş dolayısıyla yanınada gidemedim son anda sölediği için :43: Ztn şu haftasonu nasıl geçti dün nasıl geçti hiç bşy anlamadım.Koşturmacayla panikle ameliyattan cıktı mı iyi mi kan akıyo mu tamponları cıkarıldı mı yemek yiyebildi mi ? sorular sorular...Hayatımız hep böle endişelenmekle düşünmekle geçmiyo mu ztn ama yanında olmadıgın zaman daha bi başka :26:
Arada bayıldığı oldu işlerinde aksaklıklar cıktı uçağa yetişme sorunu oldu uçak 1 saat rötar yaptı fln filan derken biz dün gece 12.35 de kavuştuk ve sanırım sonradan bi aksilik cıkmazsa askerlik bitti :44:
Ben hala rüya olduğunu düşünüyorum ve şuan 1,5 saatlik uykuyla duruyorum okdr koşturmacalı bi süreçti ki anlatamam...Bugün belki daha iyi fark ederm geldiğini artk yanımda oldugunu :17:
Bu 1 sene boyunca iyi kötü her zaman yanımda olan başta Hande ve Çağla ya çok çok teşekkür ediyorum onların yeri bnde apayrıdır :16: Sonra Küb var tabikide onu sonradan tanıdım ama cok sevdim :54: Sonrada diğer sayamadıgım asker arkadslarım...hepinize ayrı ayrı teşekkr ediyorm ve bi yere gitmiyorm yine buralardaym ben :1: Uzun yazmicam dedm askerlikten cok bahsetmicem dedm ama kısa özet geçtim.Askerlik anlatılmaz yaşanırdı yaşadık fazlasıyla ondan daha söze gerek yok.Allah herkese böle kavuşmayı nasip etsin ve bidaha olmasın :72:

Son düzenleme:
Günaydın herkese :16:

Ben nazara çok inanan bi insanım iyi şekildede kötü şekildede olanına :1: ondan bahsetmedim pek burdada bide hiç bşy kesin değildi :44:
Ben hala inanamıyorum ztn Koray burun ameliyatı oldu bna hastaneye gittiğinde haber verdi cuma günü :31: O an bi şok yaşadım ztn nasıl son anda haber verirsin fln diye.Tabi hem maddi hemde iş dolayısıyla yanınada gidemedim son anda sölediği için :43: Ztn şu haftasonu nasıl geçti dün nasıl geçti hiç bşy anlamadım.Koşturmacayla panikle ameliyattan cıktı mı iyi mi kan akıyo mu tamponları cıkarıldı mı yemek yiyebildi mi ? sorular sorular...Hayatımız hep böle endişelenmekle düşünmekle geçmiyo mu ztn ama yanında olmadıgın zaman daha bi başka :26:
Arada bayıldığı oldu işlerinde aksaklıklar cıktı uçağa yetişme sorunu oldu uçak 1 saat rötar yaptı fln filan derken biz dün gece 12.35 de kavuştuk ve sanırım sonradan bi aksilik cıkmazsa askerlik bitti :44:
Ben hala rüya olduğunu düşünüyorum ve şuan 1,5 saatlik uykuyla duruyorum okdr koşturmacalı bi süreçti ki anlatamam...Bugün belki daha iyi fark ederm geldiğini artk yanımda oldugunu :17:
Bu 1 sene boyunca iyi kötü her zaman yanımda olan başta Hande ve Çağla ya çok çok teşekkür ediyorum onların yeri bnde apayrıdır :16: Sonra Küb var tabikide onu sonradan tanıdım ama cok sevdim :54: Sonrada diğer sayamadıgım asker arkadslarım...hepinize ayrı ayrı teşekkr ediyorm ve bi yere gitmiyorm yine buralardaym ben :1: Uzun yazmicam dedm askerlikten cok bahsetmicem dedm ama kısa özet geçtim.Askerlik anlatılmaz yaşanırdı yaşadık fazlasıyla ondan daha söze gerek yok.Allah herkese böle kavuşmayı nasip etsin ve bidaha olmasın :72:

Eceeeeee inanamıyorum. kavuştunuz mu yani dün????
ya çok çok çok sevindim.
:52:
koray askere gelmiş geçmiş olsun.
bi burun ameliyatı daha kavuşma vesilesi olmuş :1:
Allah bi daha ayrılık göstermesin. :31:

Eceeeeee inanamıyorum. kavuştunuz mu yani dün????
ya çok çok çok sevindim.
:52:
koray askere gelmiş geçmiş olsun.
bi burun ameliyatı daha kavuşma vesilesi olmuş :1:
Allah bi daha ayrılık göstermesin. :31:

Ya Hande daha kavuştuk mu kavuşmadık mı bilmiyorm yani :44: Sersem gibiyim şuan hala anlayamadım böle kaç kez yüzüne dokundm parmakla gerçek mi diye :52:

Back
X