- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.201
Aynı bende işte sıkılmacalara devamsıcak bi taraftan sıkıcı yaz tatili bi taraftan
Hep öyle canım ya hava çok bunaltıyor gerçekten
Askerin nasıl en son sıkıntılıydın ulaşamadın diye ama ulaşmışsındır diye düşünüyorum :26:
Ulaştım ulaştım canım o gün seninle konuştuğumuz akşamı aradı çok şükür
Çarşı iznine çıkartmışlar Dubai'de ama internet cafeye götürmemişler bütün gün alışveriş merkezindelermiş
Komutanları gerçekten çok vicdansızlar kendi ellerinde telefon internet olduğu için askerleri hiç düşünmüyorlar onların tek iletişimi internet yani
Neyse sabırla bekliyorum yapacak birşey yok bugun bende erzuruma gidiyorum yaz okulunda ders aldım 2 tane sınava gidip geleceğim hemen çarşamba günü
Birazda böyle vakit geçecek :)
Senin de son günlerin bitiyor valla sende kurtuluyorsunnn
Komutanlara diyecek lafım yok zaten canım Allah'a havale ediyorum ben onları
Aynen canım sınav bahanesiyle 2-3 günün nasıl geçtiğini anlamazsın en azından iyi olmuş senin adına
Evet canım çok şükür ki son günler, bitiyor sanırım daha ben inanamıyorum
Karşında gördüğünde sarıldığında inanacaksın heraldee
Ya hayatım sana bişey sormak istiyorum benim ki geldiğin de bizim yıl dönümümüz olacak ve ben güzel bir hediye almak istiyorum ama bulamıyorum sence ne alabilirim hem kullanışlı hem güzel hem de anlamlı bir hediye istiyorum ?
Kol saati var o yuzden onu almak istemiyorum hemde şuan yurt dışından kendine yine almış saat olmaz , parfüm geçen sene aldım kravat da almıştım başka ne olabilrrr :26:
Tam da adamına sordun hayatım. Sevdiceğimin ekimde olan doğum günü için şimdiden kara kara düşünüyorum ben ne yapsam diye.
Geçen sene dağıtım tam ekime geldiğinden biz erken bi kutlama yapmıştık. Ben manevi bir hediye olarak sevgili kitaplarından yaptırtmıştım bir ömür boyu saklasın diye, maddi anlamda da bir kazak hediye etmiştim zaten alacağım her ne olursa olsun yanında götüremeyecek ve bir sene yatacaktı diye :26: Bilemedim ki bu sene ne yapsak
Ahh bizim de doğum günü eylülde yıl dönümü 23 ekimde eylülde yanımda olamayacağı için yurt dışında olacak hala o yüzden birşey yapmayacağım ama yıl dönümüne hiç birşey bulamıyorum askere giderken de hırka almıştım o yüzden kıyafet de olmaz :26:
Aklımda ayakkabı ve dijital çerçeve var sence hangisi iyi olur ? :26: Senin aklında da hiç birşey yok sanırım henüzz
Düşündüm de ayakkabı olabilir aslında canım. Hatta biz birlikte bi siteden bakarken bak bu güzel dediği ayakkabıyı kaydetmiştim ben bi tarafa
Maddi boyutu olarak bunu düşünebilirsin de şimdi bi de bizim önümüzde benim doğum günüm var iki hafta sonra. Aslında benim doğum günüm geçtikten sonra netleştiricem ben kafamda planı da. Hani aynı sürprizi yapmak istemiyorum
Zaten şimdiden kesin karara gerek yok ama insan heycan yapıyor :)
Zippo çakmakta var aklımda benimki sigara kullanıyor aslında bu da olabilir
Ayakkabı da korkuyorum ya tam zevkini tutturamazsam diyeSen kaydetmişsin ne güzel
Sigara içiyorsa zippo çakmak iyi fikir yalnız canım, gelince bıraktıracak olmasam benim de ilk tercihim o olurdu baya şık duruyor
Ben içmemesine teşvik anlamında naneli sakız falan hediye etsem en iyisi aslında ağzı oyalansın diye
İyi fikirmiş o ahahah
bende bıraktırmaya çalışıyorum 2 senedir ha bugun ha yarın oyalıyor beni ama şöyle birşey var benim ki çakmaklara bayılır 10 sene önceki ilk çakmağını saklar mesela gerçi saklaması için birde ben mi alayım bilemedim
En iyisi ayakkabı gibi duruyor dijital çerçeve biraz sanki kızlara alınan hediye gibi :26:
Çanakkale Aynalı Çarşı'dan ben de bi çakmak almıştım canım ona sorma, bazen boş bulunabiliyor insan
Bana da ayakkabı iyi bir fikir gibi geldi, saate yanaşmayı pek istemiyorum ben çünkü ileride alınacağı zorunlu durumlar var zaten o kadar saati takamazlar zaten
Haklısın canımm
Bak sana bi model göstericem sence nasıl bak bakalım bi
Benimki klasik giyinmiyor aşırı spor da giyinmiyor bu iyi gibi geldi ama birilerine sormazsam karar veremem ben
Eki Görüntüle 1207266 Eki Görüntüle 1207265
Spor - klasik için bence bu modeller ideal canım. Eğer ki nasıl model olur deseydin büyük ihtimal ben de bu tarz bi ayakkabının modelini gösterirdim sana. Belki rengi değiştirebilirsin eğer sevdiği başka bir renk varsa ama bence tamamdır. Daha iyisini bulana kadar en iyisi bu
Model bu ama renk falan değiştireceğim canım zaten netten almayı düşünmüyorum erzurumdan alayımda yanıma geldiğinde numarayı tutturamazsam değiştiririz en azından :)
Hem fikirsek şimdilik ayakkabıda karar kılıyorum
Model bu ama renk falan değiştireceğim canım zaten netten almayı düşünmüyorum erzurumdan alayımda yanıma geldiğinde numarayı tutturamazsam değiştiririz en azından :)
Hem fikirsek şimdilik ayakkabıda karar kılıyorum
Bence resimlerinizin oldugu dijital çerçevede olabilr anlamlı olur
Numarayı çaktırmadan sorabilirsin aslında işte botlar sıkıntılıdır ayak numaran büyüdü mü öyle oluyormuş falan diye
Aslında bende onu düşündüm ama sanki o hediyeyi bir kıza almak daha mı anlamlı olur diye kafam karıştı şimdi bir kişi bile ayakkabı alma dese tamamen karışır benim kafam
Çok mantıklı aslında hiç aklıma gelmemiştiii
Ben çaktırmadan öyle öğrendim işte
Hatta numaran standartlardan mı çaldırmıyorsun demi falan da diyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?