93/3 asker yolu bekleyenler

ahh Çağla inanir mısın yazının sonunu gözümden yaşlar akarak tamamladım. 1 yıl ne kadar da cok seyler calmis bizlerden hepsini bir yaşadık. Her satırında kendimi gördüm simdi geriye dönüp bakınca o 460 ile yola cikip 365 gunden geriye sadece 13 günü kalan ben miyim diyorum. Hayat cok acımasız gercekten...

Günaydın herkese

Çağla süper bi anlatım yani içindekilerin belkide ufak bi kısmını yazmşsn ama yazmşsın yani böle geçmişe döndüm yazını okurken

İnanması güç geliyor demi sana da ? Ben de bazen soruyorum şu parmaklarla gösterilen şafak benim olabilir mi ki diye ? Ben inanamadım Aytaçımın boynuna bitti diye sarılmadan da inanmıcam ya

Canım benimmmmm
Son basamak artık bu.
Bir daha ayrılık olmayacak inşallah

Ben de unuttuğum biri vardı diyorum
Sana da selam olsun Mervecim, yerimi bir Ankara yareni olan sana devrettim sayıyorum artık.
Sıra sende ! Tez vakitte alırsın sevdiceğini inşallah sapa sağlim

inşallah bende o günleri görürürm canım yaa ramazandan sonra herşey daha kolay olcak diyodum ama pek öyle gelmiyo şuan :18: bu mevsim bitsin herşey daha kolay olcak diyorum şuan :)

Haftaya bugün akşam 18.00 - 18.30 civarı falan İzmir'e inecek, nasıl beklicem ki ben o saate kadar diyorum şimdiden

Bi o yana bi bu yana gezinip durrsun artık evin içinde
3 saat önceden hazırlanmaya başlasan hatta daha erken Bence geçer zaman hemen ama otogarda beklerken nasıl geçer bilemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…