- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #30.041
Kübb bize de gönder o videoyu yaaaa
Aynen bi daha insallah byle 9aylik bi ayrilik olmayacagi icn guzel bi anı olduu:)
Resmi cerceveleticemmm:)
Heyyyyttt ben geldimmm:)) nasil anlatsam ki o mutluluguu.sarılınca herseyi unuttum gtti.Ekranda elazig ucagi indi yazisini gordum basladim ellerim agzimda volta atmaya.indi niye gelmedi yksa binemedimi bisimi oldu aksilikmi ckti ama arardi diye zirlamaya basladimm.Kapı acildikca parmak uclarimda bakiyorum ha geldi ha gelecek diye.gordum yurudugunu gulmeye basladi.yasak alana girdim kapinin agzina gttim.gorunce gulerek aglamaya basladim.Sarilip kokladim hersey cok garip geldii yazarken bile gozlerim doluyoo.cikarken surekli yuzume baktii sarildi optu.arabada aptal gbiyiz brbrimize bakiyorz ellerimizi opuyoruz kokluyoruz.
İnanilmaz yorgunumm uzerimden kamyon gecti sankii!
Kizlaaar bugun ise gttim okula gece sahurada kalkamadik( sinifim etut ogrencilerydi anami aglattilar susuzlktn yattm kaldim cabuuk okunsun ezan ((
Canimm ne guzel anlatmissin resmen canlandi gözumun onundebitti mi yani simdi bi daha gondermk yok ayrilik yok cook guzel ya Allahim bidaha hiiiic ayirmasin
En hizli yakin zamanda bizlere de nasip etsin insallah
Havaalanından selamlarerkenden gelmşm bekliyorm ama sorunsz geldm şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?